|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesuj± siê stylizacj± fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog³êbiæ swoj± wiedzê, podzieliæ siê do¶wiadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 12
|
Jasny br±z czy inny kolor?
Mój typ urody ciê¿ko okre¶liæ, my¶lê ¿e to co¶ ch³odnego miêdzy latem a zim±: mam do¶æ jasn± karnacjê o raczej ch³odnym odcieniu, usta te¿ ch³odnoró¿owe, ciemn± oprawê oczu. Kolor oczu mam akurat do¶æ dziwny bo zale¿nie od ¶wiat³a wydaje siê bardziej zielony lub piwny, czasem nawet br±zowy, taki mieszany.
Naturalny kolor w³osów to jasny popielaty br±z. Farbowa³am w³osy na kolory które teoretycznie powinny pasowaæ, czyli ró¿ne popielate, mro¼ne i ciemne br±zy, ale wcale nie wygl±dam w nich dobrze, tylko jako¶ staro i smutno. Wzglêdnie dobrze by³o w kolorze który mam na za³±czonym zdjêciu i w mahoniowym, ale ju¿ mi siê znudzi³. My¶la³am o jasnym br±zie, ale nie wiem czy by mi pasowa³ i jaki odcieñ, bo te ciemne i smutne kolory wcale nie wygl±da³y dobrze i ''gubi³y' oczy. Co s±dzicie? A mo¿e polecicie mi co¶ innego? |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 19 547
|
Dot.: Jasny br±z czy inny kolor?
Moim zdaniem taki miodowy br±zik, ciep³y fajnie by wygl±da³. Ale nie widzê Ciê w niczym bardzo jasnym- mo¿e trochê ja¶niejszy br±z plus parê karmelowych refleksów. Tak na moje oko.
Ka¿dy problem da siê rozwi±zaæ, o ile ma siê odpowiednio du¿y plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapu¶ciæ w³osy? FAQ2- dekoloryzacja, k±piel rozja¶niaj±ca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jasny br±z czy inny kolor?
Zgadzam sie z yourhairsmypassion. W ciemniejszych kolorach ci do twarzy, dlatego proponuje ombre w kolorze miodowym/br±z ja¶niejszy o 2 góra 3 tony, lub spody w³osów od linii uszu w dó³.
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:20.