|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Czy jednorazowo mogę pofarbować włosy po 2 tygodniach?
Proszę o radę - ostatnio farbowałam włosy dwa tygodnie temu farbą Revlon Color Silk kolor Dark Ash Blonde. Moim celem było pozbycie się rudości... Wyszło dość ładnie, ale mimo wszystko zbyt rudo. W farbie jestem zakochana - do dziś mam włosy dużo lepsze niż były przedtem. Zastanawiam się czy mogłabym pofarbować je dziś znowu ( w sumie minęło 15 dni
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Czy jednorazowo mogę pofarbować włosy po 2 tygodniach?
Chyba wszystko zależy od kondycji twoich włosów. Mi nawet jak do końca nie wyjdzie kolor to staram się odczekać min 4ry tygodnie żeby włosy trochę odpoczęły.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Jeśli masz włosy w dobrym stanie i odpowiednio je pielęgnujesz, jednorazowo nie powinno im to zaszkodzić.
![]()
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dzięki, chyba dziś pofarbuję, nałożę jeszcze przedtem olejek na końcówki i dam znać, czy wyłysiałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki
![]()
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Pewnie, że możesz to Twoje włosy, niektóre kobiety farbują po upływie 24 godzin od razu. Chociaż najlepiej odczekać do miesiaca czasu, aby się włosy zregenerowały. Ale jak to ten sam kolor to myślę, że efekt będzie lepszy a do tego wszystkiego będziesz zadowolona z swojego koloru.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.