|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Czy powinnam zafarbować włosy na ten kolor ? Joanna orzechowy brąz ??/
Witam, mój naturalny kolor włosów to jasny brąz, 4 miesiące temu zafarbowałam włosy szamponem koloryzującym z palette o takim samym odcieniu ale oczywiście wyszedł mi czarny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy powinnam zafarbować włosy na ten kolor ? Joanna orzechowy brąz ??/
Uwżaj, ten brąz z Joanny też wychodzi ciemno i ma sporo czerwonych refleksów. Naturalnego brązu raczej Ci on nie da.
---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- http://2.bp.blogspot.com/-nfWFcMfp59.../orzechowy.jpg tutaj masz przykładowy efekt ![]()
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
ja osobiście nie mam dobrych wspomnień co do farb z Joanny polecałabym raczej Loreal
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
BAN stały
|
Cytat:
ale taką samą akcję miałam z Palette a już z Garnier było dobrze. ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- a moja mam kładła blond z Loreal i powiedziała, że nigdy więcej, że oni tylko rude farby mają w porządku ![]() ja z brązem miałam do czynienia i też źle wspominam, po dwóch tygodniach w zasadzie koloru już na głowie nie miałam, tylko myszowaty sprany brzydki pseudo brąz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
u mnie się najbardziej Garnier sprawdza, poza Garnierem Wella i Syoss, ale ten ostatni niestety nie u wszystkich dobrze się spisuje.
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dziękuję wszystkim za cenne dla mnie wskazówki, jeśli mogłabym prosić, opinie o tej farbie raczej nie są za ciekawe, macie zatem propozycję na jaki inny odcień z joanny mogłabym ją zamienić ? Chciałabym zastać przy tej marce bo sądzę że mniej niszczy włosy niż palette czy garnier i chyba łatwiej w razie niepożądanego efektu zmyć ją z włosow. Zależy mi na kolorze ciepły brąz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
to spróbuj mlecznej czekolady
![]() tutaj przykładowy efekt: http://2.bp.blogspot.com/-2J8JenImEs...+czekolada.jpg nie powinna wyjść aż tak ciemno, jeśli nie przetrzymasz jej za długo.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
mleczna czekolada to faktycznie ładny kolor, podoba mi się na załączonych przykładowych zdjęciach co do palonej kawy po wejściu na stronę joanna.pl nie znalazłam takiego odcienia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
już Ci wrzucam kochana
![]() wpisz sobie w google to wyskoczą Ci przykładowe zdjęcia dziewczyn, które ją nałożyły. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:11.