|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jak zakręcić, żebym nie musiała znów obcinać?
Hej
![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że któraś z Was postara się mi pomóc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak zakręcić, żebym nie musiała znów obcinać?
Taka długość to dość spore obciążenie, być może dlatego fale Ci się nie trzymają.
![]() ![]()
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
sama mam długie włosy i tez miałąm taki kłopot;P obecnie mój sposób jest taki ze przed kazdym kreceniam uzywam pianki podkreslajacej skret loków a nastepnie ugniatam je palcami i susze suszafka i mam wtedy takie lekkie fale które wygladaja bardzo naturalnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() co do krecenia to wydaje mi sie ,ze po prostu masz niepodatne wlosy-ja przy 85 cm krecilam bez problemu i trzymalo sie nawet 2 dni(tzn widomo,ze 2 dnia nie tak mocno ale koncowki wciaz sie pieknie krecily) no i rozumiem,ze papiloty na rzepy? przy tak dlugich wlosach to ciezka sprawa, chociaz ja mialam raczej problemz tym,ze w pewnym momencie nawijalam wlosy na wlosy wiec musialam wsuwka spinac zeby lok sie nie rozkrecil. Sprobuj jakis walkow bez rzep-sa takie jakby z takiej gabki nie wiem jak to sie nazywa ale da sie kupic w hipermarketach krecisz na mokre? bo inaczej to nie ma sensu na walkach... mi do stulizacji lokow dobrze podchodzi olejek arganowy jakos tak utrwala bo z lakierem od takich dlugich wlosow bym sie trzymala z daleka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja osobiście robiąc loki klientkom o długich włosach, takich jakie masz ty zawijam pierścionki na mokrych włosach z użyciem pianki. Musisz kupić klipsy takie jak na załączonym obrazku. Zwijasz włosy od dołu do góry w małe kółeczka, a nstępnie upinasz je na głowie. Zaczynamy od przodu warstwami poziomymi.
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Hmm, jak tak teraz myślę to te przypinki mogą być dobrym rozwiązaniem bo włosy nie będą się mogły aż tak poplątać i przyczepić do papilota jak ostatnio
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Papiloty to tragedia! Mam włosy za stanik, ostatnio raz sobie zrobiłam na noc i potem dwie godziny starałam się je wyplątać bez zniszczeń... Z wałkami to samo. Nigdy więcej
![]()
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Przy takiej długości, nawet trwała ondulacja nie pomoże. Moja koleżanka tak jak Ty miała piękne, długie włosy i od zawsze marzyła o lokach. skusiła się na w.w. trwałą, choc fryzjerka jej stanowczo odradzała taki zabieg. Efekt??? Po 2 tygodniach loki szlak trafił, a zastapiła je wielka szopa. Włosy puszyły się niemiłosiernie. Po nieudanych próbach przywrócenia im stanu wyjściowego, zdecydowała sie na radykalne ciecie. Nic nie dało się z tym po prostu zrobić. Takie prawo grawitacji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Jak zakręcić, żebym nie musiała znów obcinać?
Pierscionki
![]() ![]() ![]() Powodzenia ![]() ......................... ................ Zawsze jestes piekna silna i najwazniejsza! Pamietaj! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:34.