|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pomoc w pielegnacji włosów
Witam, pisze w zwiazku z priosba o pomoc w pielegnacji włósów.
Jestem facetem posiadającym w miare długi włosy, i tak chciałbym narazie trzymac, jednak problem tkwi w tym że strasznie mi sie przetłuszczają. Wygląda to tak że jesli codziennie rano ich nie umyje to nie mam sie pokazywac innym na oczy. nawet po umyciu nie jest najlepiej gdyz potem mam je strasznie suche, sztywne, jak siano. Poradzcie prosze co wypadało z tym zrobic. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Pomoc w pielegnacji włosów
Cytat:
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Popieram poprzedniczkę
![]()
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() -Natei (zielony,podajże z ekstraktem z ogórka) jest to biedronkowy tani szampon,ale naprawdę nie przetłuszcza ani nie obciąża włosów. -Timotei 0% ( ten nowy,bez parabenów,silikonów itd,to jest szampon razem z odżywką,więc może i zaradzi na Twoją suchość włosów) -Timotei z różą z jerycha (moc i blask,przezroczyste opakowanie). No ,to na tyle. a co do zniszczonych włosów,dobre jest serum garniera goodbye damage,niby jego zastosowanie to zniszczone końcowki,ale jak rozprowadzisz go na całej długości włosów,to działa cuda. Tylko nie przesadź z nim. Dwa naciśnięcia pompki dozującej w zupełności wystarczą. Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Włosy czesz grzebieniem, nie szczotką; mozesz wypróbować maskę z glinka zieloną Bingo i delikatny szampon bez sls (moze to one powodują zbytnie przetłuszczanie przez twoje oczyszczanie) np. babydream. Pomocne moga byc tez wcierki ziołowe, ale to jesli chodzi o pielegnację, nie leczenie problemu. ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:50.