|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
jak stosować odżywkę loton provit
Witam
Kupiłam dziś odżywkę do włosów Loton Provit Jedwab w płynie. To mój pierwszy tego typu produkt. Na opakowaniu jest podany następujący sposób użycia: spryskać mokre lub lekko podsuszone włosy na całej długości aż po same końce. To rozumiem, ale niestety nie wiem w jakich ilościach preparat ma zostać naniesiony na włosy. Skoro jest to jedwab, to po zaaplikowaniu dużej ilości włosy powinny wyglądać na przetłuszczone. Mam pytanie do osób, które stosowały lub stosują owy produkt, ewentualnie coś podobnego. W jakich ilościach należy spryskać włosy, by dobrze wyglądały oraz żeby produkt odpowiednio zadziałał? Proszę o pomoc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: jak stosować odżywkę loton provit
hej ja stosowalam ten jedwab ,po umyciu wlosow lekko je osuszylam i spryskalam ok 4 psikniecia tak aby bylo po kazdej stronie wlosow a nastepnie ukladalam jak zwykle
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Hej. Używałam jej po myciu. Pryskałam na 2/3 długości włosów- po kilka razy. Nigdy u nasady, bo to bardzo obciąża. A jak dajesz tylko na końce i nieco wyżej to jest fajny efekt.
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Bardzo obciążajaca odzywka. Na drugi dzien wlosy juz nieswieze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Jak się za dużo napsika/ze zbyt bliskiej odległości to rzeczywiście.
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.