![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
wrzesień Pupa,Versace,Clarins,Este e Lauder, Clinique,Bourjois Inglot, IsaDora...![]() Witam szanowne wizażanki na moim stoisku wymiankowym ![]() nie chcę swoich rzeczy gromadzić skoro i tak ich nie używam. Dlatego produkty poniżej oddam łątwo, za coś przydatnego ![]() Malutki Regulamin: *po wymianie adresów nie wycofuję się „bo się komuś odwidziało” *wymieniam "kilka mniej wartych za jedna perełkę” i na odwrót *im większa wymianka tym ...fajniej i łatwiej oddaję swoje skarby ![]() *za rzeczy z WISH BĘDĘ BARDZO HOJNA!!! ![]() ![]() Moja urocza WISHlista : !!! D&G Light Blue wszelkie ilości !!!!! Puste, DUŻE palety magnetyczne na cienie ( wielkościowo na co najmniej 20-30 cieni wielkości Inglota/MACa) Pędzel flat top płaski skunks do podkładu Pędzel do różu, pudru i rozcierający do cieni Produkty kolorowe ekskluzywnych marek typu Chanel, Dior, Estee Lauder, Lancome, MAC, Bobbi Brown, Benefit, Laura Mercier, Korres itd, o dużych zużyciach, do 70%. Czyli dla mnie po prostu na spróbowanie. Produkty B&B Works, Soap of Glory, TBS, Organique. Peelingi i masła do ciała bez parafiny produkty złuszczające do stóp pielęgnacja skóry naczynkowej z tradzikiem różowatym pielęgnacja włosów niczym włosy Hermiony z pierwszego HP Woski/świeczki Yankee Candle Czarne rajstopy gładkie jakiekolwiek grubości rozmiar 38-40 Płatki kosmetyczne, maszynki do golenia ZAPRASZAM ![]() Edytowane przez loczek88 Czas edycji: 2013-09-17 o 12:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: wrzesień kolorówka & pielęgnacja od Synergen po Versace, zapraszam!!! :D
Pielęgnacja Creation’s Garden nawilżająca odżywka z olejkiem arganowym do włosów bez spłukiwania 296ml - użyta 3 razy POLECAM SPOJRZEĆ NA SKŁAD Betty Barclay Deodorant w sprayu nr 3, kod 2313, 75ml 2 razy psiknięty dla sprawdzenia zapachu Betty Barclay Deodorant w sprayu nr 2, kod 4183, 75ml 2 razy psiknięty dla sprawdzenia zapachu Inne Gąbeczki do makijażu 5 szt. Świeca zebro-żyrafo-gepardo-lwiowa Rosmann – truskawkowy olejek do kominka. Użyty raz, kupiony w niemieckim Rosmannie YC – wosk Sparkling Lemon zużycie 20% rezerwacja Urocza Parka na nartach Edytowane przez loczek88 Czas edycji: 2013-09-30 o 17:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
KOLORÓWKA
twarz Inglot róż do policzków nr 84 połamany Etiude Haus PRODUKT KOREAŃSKI rozświetlacz w kremie, piękny, ciepły odcień perły Synergen puder antybakteryjny, odcień 01, z wymianki, oddam łatwo, zużycie…30-40%? oczy Estee Lauder matowy cień pojedyńczy nr 26 „Raisin”, po terminie, ale nic się z nim nie dzieje, tak samo dobry jak pierwszego dnia EA4 1J Clarins cień reflet forest nr 12 (piękna zgniło-oliwkowa zieleń) kod 908713 IsaDora cienie podwójne brąz-fiolet, 18 Mulberry Brown, nasycone, proste i szlachetnie odcienie. Revlon potrójne cienie „Espress’o Yourself”, kod A0803 Essence seria Earth wypiekany cień seledynowy „joyride to jupiter” nr.08 [COLOR="Teal"] Edytowane przez loczek88 Czas edycji: 2013-11-09 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
wymienione:
Creation’s Garden nawilżająca odżywka z olejkiem arganowym do włosów bez spłukiwania 296ml - użyta 3 razy POLECAM SPOJRZEĆ NA SKŁAD Pupa paletka cieni w szlachetnych kolorach, można stworzyć makijaże dzienne jak i wieczorowe. idealne dla „wiosny i jesieni”, zużycie ok. 10% kod H253. opakowanie dużo przeszło (porysowane) dzięki brutalności niektórych lotnisk, ale z drugiej strony świadczy to też o jakości cieni, bo im nic się nie stało. ArtDeco szminka nr 33 ciemna czerwień, wchodząca w ciepłe bordo zużycie…5%? Kod C (albo G) 4J E.L.F. szminka „natural nymph” z wymianki, 3 razy użyta przeze mnie, poprzedniczka chyba tylko wypróbowała. Catrice duo lip gloss, Limitowanka "Welcome to Las Vegas" Astor cień pojedyńczy nr 820 “Metallic white”, Użyty 3,4 razy kod0344 Inglot cień metaliczny biało-niebiesko nr 81 minim. nadłamane pudełeczko, co nie przeszkadza zamykać/otwierać, oddam łatwo Basic szminka mineralna nr 54 deep red, zużycie 2% Clinique paletka 8 szminek kod A43 Inglot baza pod cienie już trochę wyschła Versace podwójne cienie do powiek 07 beż i brąz kod257E . Na wieczku nieodżałowanie przeze mnie stopiona twarz meduzy. Tony Moly PRODUKT KOREAŃSKI Cień w sztyfcie nr 04 (złoty). Użyty 4 razy. Bourjois pojedyńczy cień „vert petillant” nr.48, z wymianki kod 2501 GoldenRose Terracota Eyeshadow nr 111 (różowo-brzoskwiniowo-złoty z pudełeczkiem) Edytowane przez loczek88 Czas edycji: 2013-11-09 o 20:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Creation’s Garden nawilżająca odżywka z olejkiem arganowym do włosów bez spłukiwania 296ml - użyta 3 razy POLECAM SPOJRZEĆ NA SKŁAD
Betty Barclay Deodorant w sprayu nr 3, kod 2313, 75ml 2 razy psiknięty dla sprawdzenia zapachu Betty Barclay Deodorant w sprayu nr 2, kod 4183, 75ml 2 razy psiknięty dla sprawdzenia zapachu GoldenRose Terracota Eyeshadow nr 111 (różowo-brzoskwiniowo-złoty z pudełeczkiem) cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
coś za Creation’s Garden nawilżająca odżywka z olejkiem arganowym do włosów bez spłukiwania 296ml - użyta 3 razy POLECAM SPOJRZEĆ NA SKŁAD
Betty Barclay Deodorant w sprayu nr 3, kod 2313, 75ml 2 razy psiknięty dla sprawdzenia zapachu Betty Barclay Deodorant w sprayu nr 2, kod 4183, 75ml 2 razy psiknięty dla sprawdzenia zapachu
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
coś u mnie za koreańską kolorówkę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Cos za Gąbeczki do makijażu 5 szt.
Świeca zebro-żyrafo-gepardo-lwiowa?
![]() |
#10 |
Kici kici miau miau
|
hej
![]() niestety nie chcialabym sie rozdrabniac z cieniami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz coś u mnie za:
E.L.F. szminka „natural nymph” z wymianki, 3 razy użyta przeze mnie, poprzedniczka chyba tylko wypróbowała.?
![]() |
![]() |
#12 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Zel i scrub sa zarezerwowana i na razie nie mam odp od wizazanek co z nimi.
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
odlewki maseczki i odsypki glinki już wymieniłam tyle ile chciałam
![]() próbka to ok. 3.5zł odlewka 5ml Skinfooda to ok. 4zł. 5g pudru rozświetlającego to ok. 4zł. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
przykro mi, nic nie znalazłam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
Przekupka: 38 pkt / 100% pozyt.
|
Czy dezodoranty Betty Barclay pachną jak ich odpowiedniki numeryczne wód toaletowych? Z ich opisu podoba mi się niebieski nr 2
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Niestety nic dla siebie nie znalazłam
![]()
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
niestety, oprocz wosku YC nic dla siebie nie widzę
![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=715432&page=2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
A czy podczas testowania niebieski wydał ci się cięższym zapachem? Takim bardziej "jesiennym" od tego różowego? w opisie wody jest wymieniona ambra, piżmo, wanilia, drzewo sandałowe; takie zapachy właśnie lubię, podchodzące czasami trochę pod męskie
![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Podoba mi sie ta odzywka z olejkiem arganowym, koreanski rozswietlacz i paleta pupa
![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
nic innego nie widzę niestety
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Hej. Poczekam na odpowiedzi. Wiec na razie sie nie decyduje sie na wymianke.
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
O, to ten zapach może mi się spodobać
![]() Mogłabym oddać micel Tołpy, krem do rąk YR za niebieską Betty Barclay ![]() Spróbowałabym jeszcze wosku Lemon YC (nigdy nie miałam z nimi do czynienia) oraz truskawkowy olejek do kominka, może dobierzesz coś z mojego wątku?
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Niestety, ale nie znalazłam nic dla siebie.
Pozdrawiam : )
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
w wątku widzę tylko wosk yc,ale może masz coś poza wątkiem co pokrywa się z moją wish?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:00.