|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 24
|
Bardzo zniszczone w³osy dooko³a g³owy ://
Witam!!
Mój problem zniszczonych w³osów dotyczy tylko ich czê¶ci...O_o Nie wiem nawet jak to opisaæ ale postaram siê jak najbardziej jasno i czytelnie ![]() To mój pierwszy post, jak na razie siê jeszcze w tym nie odnajdujê wiêc z góry przepraszam, je¿eli co¶ zrobi³am nie tak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 650
|
Dot.: Bardzo zniszczone w³osy dooko³a g³owy ://
![]() |
#3 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 3
|
mi bardzo pomaga³a tzw. sauna u fryzjera. dziêki nim moje w³osy by³y odpowiednio nawil¿one. znajd¼ fryzjera, który robi saunê i oferuje równie¿ kapsu³kê. zabieg ten powinno siê powtarzaæ co miesi±c, ale naprawdê siê op³aca, stan moich w³osów siê naprawdê poprawi³
![]()
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 25 231
|
Cytat:
Skoro nie mo¿esz ¶ci±æ ca³o¶ci to jedyne opcja to chyba wycinanie pojedynczych rozdwojonych koñcówek no¿yczkami fryzjerskimi. Sama tak robiê, bo te¿ mi siê te "pejsy" niszcz± najszybciej. Do tego satynowa poszewka, bo te przednie w³osy lubi± siê te¿ niszczyæ podczas spania. No i nie macaæ, nie odgarniaæ - wiele kobiet robi tak co chwilê. I intensywniejsza pielêgnacja. U¿ywasz jakich¶ protein? Mo¿e w³a¶nie odpowiednie proteiny by te w³osy od¿ywi³y i uelastyczni³y. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:52.