|
|||||||
| Notka |
|
| Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Bramka internetowa dla O2
Drogie "Deutsche wizazanken" ,
czy moze ktoras z Was zna adres strony niemieckiej bramki internetowej,najlepiej dla O2? Z gory dziekuje za odp, Pozdrawiam Edytowane przez *majka* Czas edycji: 2005-09-14 o 13:34 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazlam jedna strone, na ktorej jest kilka linkow do wysylania darmowych sms-ow. Nie korzystalam z nich jeszcze nigdy, wiec nie gwarantuje, ze dzialaja
http://www.gratisproben.com/sms.php Ja mam maila na freenet.de i moge wyslac cale 3 darmowe sms-y na miesiac z tego wlasnie konta. Nie duzo, ale zawsze sie przyda Pozdrawiam |
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bramka internetowa dla O2
No wlasnie w Niemczech jest jakas wiocha pod tym wzgledem...
Ja mam tel. w Vodafone i moge wysylac smsy z ichniejszej bramki, ale tylko wewnatrz sieci, a niedlugo wprowadza za to oplaty
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
No to rzeczywiscie do
Ja tez jeszcze poszukam w sieci i ewentualne wyniki moich poszukiwan tu zamieszcze,a tymczasem pa,pa! |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
I co wyprobowal ktos ten link od Joli??
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tylko niektore z tych "ohne Anmeldung". Chcialam zobaczyc, czy dzialaja i wiem, ze niektore sms-y w ogole nie doszly a jeden chyba dopiero na drugi dzien Nie pamietam juz, bo dosc dawno to bylo Moze cos sie zmienilo Na razie nie znalazlam zadnego sposobu na wysylanie sms-ow do O2. Czasem korzystam z konta na freenet.de, ale to tylko 3 sms-y na miesiac. Wlasciwie mozna zalozyc kilka kont i wtedy bedzie ich wiecej
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Spryciula
![]() Hmmm...ciekawa jestem jak z tymi kontami, tam gdzie trzeba sie zameldowac. Tak szczerze piszac to troche sie boje...nie wiadomo czy to nie jakas sciema
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozniej jeszcze beda mnie jakimis sms-ami bombardowac
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Emigrantki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:59.

darmowe sms-y na miesiac z tego wlasnie konta. Nie duzo, ale zawsze sie przyda
Ja mam tel. w Vodafone i moge wysylac smsy z ichniejszej bramki, ale tylko wewnatrz sieci, a niedlugo wprowadza za to oplaty 
Moze cos sie zmienilo
Na razie nie znalazlam zadnego sposobu na wysylanie sms-ow do O2. Czasem korzystam z konta na freenet.de, ale to tylko 3 sms-y na miesiac. Wlasciwie mozna zalozyc kilka kont i wtedy bedzie ich wiecej