|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Wrzesień - same perełki MAC Dianne Brill Inglotnieaktualne
moje ciuchy na wymianę oraz: ![]() kolory: Princess Lace i Peecaboo Lace (wypróbowane) duże, wielkości róży inglota, zdecydowanie lepsza jakość od MAC, moga być nakładane na mokro co jeszcze potęguje efekt, nie wymagają użycia bazy- są niezwykle trwałe www.diannebrill.com Princess Lace wklepywane na powiekę jest matowy niczym wata cukrowa, rozcierany iskrzy się tysiącem perłowych drobinek ![]() Pecaboo Lace to ciepły róż ze złotymi drobinami - piękny ![]() po roztarciu daje fajny efekt opalizujący. ![]() odcień Gossamer Garters (zużycie ok 1/3) pachnący ![]() DOKŁADKA SZKOŁA MAKIJAŻU CHANEL - orginalna płyta DVD, nieużywana
![]() Edytowane przez fusiacola Czas edycji: 2013-10-06 o 18:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wrzesień - same perełki MAC Dianne Brill Inglot
![]() profesjonalny dwufazowy preparat w spreyu do włosów suchych odżywia, nawilża, ułatwia układanie (ok. 2/5 z 250ml) ![]() użyty kilkukrotnie ![]() (oddam w zastępczym pudełku, wraz z nową tubką kleju) ![]() kolory jak na zdjęciach, trzeba podesłać pojemniczki bo nie mam, piszcie jakie kolory Was interesują bo aparat nie może uchwycić dokładnie odcieni ![]() kolory są bardzo przekłamane niestety
![]() Edytowane przez fusiacola Czas edycji: 2013-09-18 o 19:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
![]() odcień PINK POODLE nowy z kartonikiem ![]() odcień LOVE ROCK jedynie testowany ![]() limitowany odcień BLUE ME MIND nowy w kartoniku ![]() fabrycznie zamknięty ![]() Transparent Finishing Powder ![]() fabrycznie zamknięty ![]() ![]()
![]() Edytowane przez fusiacola Czas edycji: 2013-10-02 o 14:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
poniższe chętnie wymienię jako całość lub do większych wymian ![]() ![]() używany ![]() używany ![]() (lepiej sprawdza się jako bronzer, używany) ![]() używany ![]() ![]() odcień 25, testowana, jest kartonik
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
hej, znajdziesz cos u mnie za max factor tusz i podklad inglot?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Cos u mnie za:
mineralny róż MAC odcień LOVE ROCK jedynie testowany nowy MAC Mineraliza All Over Lotion ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
hej, niestety nic nie znalazłam...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Chciałabym wypróbować pomadki MAC - znalazłabyś coś u mnie tak za 3/4 próbki?
![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Świeczki znajdę na pewno, możliwe, że złotą/miedzianą ramkę też. Tak, tak, chodzi mi o małe ilości - na przetestowanie ![]() Interesują mnie głównie czerwienie, korale, zależy co w sumie masz. Masz może jeszcze bazę pod cienie? Też jestem jej ciekawa, wystarczy dosłownie ociupinka ![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- O super! To ja w wolnej chwili poszukam kolorów, które by mnie interesowały, tak chyba będzie najlepiej ![]() No i przeszukam piwnicę. Napiszę jakoś w tym tygodniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Znalazłam taki pojemniczek.
Myślisz, że zdałby egzamin? Czy lepiej takie zwykłe, zakręcane? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
coś za
odsypka pudru MAC Prep + Prime Transparent Finishing Powder + MAC Gentle Off Eye And Lip Remover i ew. róż poza wątkiem mam Żel bionawilżający pod oczy Flos Lek użyty 3 razy. Ziaja Ulga mam micel +krem na noc i na dzień NOWE fabrycznie zapakowane. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za odwiedziny
![]() ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
A czy moglabys mi cos zaproponowac z perfum?
---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- niestety nie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:17.