|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
boje sie!
Dziewczynki, ja sie boje
jutro moj TŻ wraca z USA, ale po tych wszystkich katastrofach lotniczych ja sie po prostu strasznie boje ze moze cos sie stac ![]() wlasnie z nim rozmawialam i on mi mowi ze on tez cos sie boi i jakos bardzo pesymistycznie podchodzi do tego lotu tak starsznie sie boje ze moze cos sie stac ![]() pewnie nie bede spala cala noc ![]() on wylatuje o 4.50 w nocy naszego czasu, pewnie i tak nie bede spala ![]() dlaczego nagle tak oboje cos dziwnie czujemy? pogoda ma sie tam popsuc, lot moze byc opozniony, podobno ten samolot teraz robi kurs Warszawa - Nowy Jork -Warszawa a jeszcze z PL nie wylecial a mial to zrobic pol godziny temu
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: boje sie!
nie bój się napewno będzie dobrze
katastrofy lotnicze zdarzaja sie bardzo rzadko jakbysmy tak sie wszystkiego bali to bysmy nie jezdzili samochodami przeciez tylw wypadkow ....
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
nie martw się! na pewno wszystko będzie dobrze...
zobaczyszja cię doskonale rozumiem, bo też mam często takie lęki i obawy...zwłaszcza ostatnio... ale trzeba myśleć optymistycznie ![]() życzę szczęśliwej podróży twojemu TŻ. Pozdrawiam
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Nie martw się, wszystko będzie dobrze
Wiem, że łatwiej mówić, a trudniej zrobić, ale napewno wszystko będzie ok![]() Zajmij się czymś, może szybciej minie ci czas
|
|
|
|
|
#5 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
będąc na Twoim miejscu też pewnie bym się tak denerwowała
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
wiem ze powinnam myslec optymistycznie, staram sie ale jakos to nie wychodzi
moze powinnam isc wczesniej spac moze jakos zasne, chociaz pewnie i tak sie w nocy bede budzic i pewnie jeszcze bede sprawdzala w necie czy nic nie slychac o jakims wypadku
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Niunia wszystko będzie okej
Nie denerwuj się. Wiem, co czujesz. Może to nie to samo, ale miałam takie uczucie niepokoju jak mój TŻ jeździł do szkoły zimą. Zawsze się bałam, że autobus wpadnie w poślisk itp. Martwiłam się strasznie, zwłaszcza jak się spóźniał. Wiem, że to nie to samo, co samolot, ale strach jest zawsze taki sam. Kochana nie martw się już. Napewno będzie dobrze
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Pomysl o tym co bedzie jak juz wroci
![]() I bron Boze nie czaj sie w necie na jakas katastrofe, bedzie ok
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko będzie dobrze, zobaczysz! |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Przede wszystkim zacznij cieszyć się z tego, że on wraca.
To jest najważniejsze przecież.Staraj się mysleć tylko o tym i nie dopuszczaj złych myśli.
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
nie martw się, na pewno wszystko będzie dobrze...
|
|
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
Śrubka ostatnio mój znajomy tez leciał... I też się chyba troche obawiał i ja też, ale nie było czego. Więc główka do góry!
Niejaki pan Carnegie, którego czytałam i uwielbiam, twierdzi, że ponad 99% rzeczy, o ktore się martwimy, się nie sprawdza... Daj znać jak TŻ będzie na miejscu... |
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem czy Cie to pocieszy, ale lotnictwo cywilne jest najbezpieczniejszym srodkiem transportu. Duzo bardziej niebezpieczne sa np samochody, a ich sie jakos nie boimy. Glowa do gory
Wszystko bedzie ok |
|
|
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
Śrubko nie martw się. Taki niepokój jest naturalny, ale na pewno wszystko będzie dobrze i już wkrótce padniecie sobie w ramiona
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
to pewnie twoja podswiadomośc ci narzuca takie mysli, ostatnio często sie słyszy o katastrofach lotniczych i jestem pewna że to własnie to spowodowało że oboje się obawiacie. Bedzie wszystko dobrze napewno.
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ za chwile jedzie do NY na lotnisko na odprawe
![]() a leci dopiero za pare godzin ![]() w sobote dam Wam znac co i jak bo mnie jutro nie bedzie w domku
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Będzie dobrze.
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma
|
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
Pomysl sobie najlepiej co bedziecie robic kiedy wroci
Gdzie pojdziecie na spacer, moze na jakis film itp. Szybko zleci Ci czas i bedziesz mialy plany co robic po powrocie
|
|
|
|
|
#20 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje Wam
ide spac moze zasne
|
|
#22 |
|
Zadomowienie
|
Śpij dobrze
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
Srubka odezwij się
|
|
|
|
|
#24 |
|
Rozeznanie
|
Śrubka, co u Was?
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zadomowienie
|
Też jestem ciekawa, ale narazie pewnie nie mamy co liczyć na jakieś info
![]() Dajmy im się sobą nacieszyć
|
|
#26 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zadomowienie
|
Srubko - moj maz wracal z Polski do Stanow w dniu, gdy rozbil sie Grecki samolot w sierpniu. I co? Dolecial caly i zdrowy. Zobacz jakie samoloty sie ostatnio rozbily - stare, malo renomowanych linii lotniczych. Na trasach transatlantyckich lataja porzadne maszyny. Poza tym dziennie jest tyle lotow, ze naprawde pare katastrof w roku daje bardzo male prawdopodobienstwo, ze Twojemu TZ cos sie stanie.
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zadomowienie
|
Ja nadal czekam na wieści
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam ze dopiero teraz sie odzywam ale musialam sie nacieszyc moim TŻ
![]() juz go wiecej samego nie puszcze, mam juz dosyc dni bez niego pelnych tesknoty za rok lecimy razem![]() jednak moje i jego dziwne przeczucia sie w pewien sposob sprawdzily. W Nowym Jorku w samolocie ktorym mial leciec, okazalo sie ze jest cos nie tak z silnikiem ![]() na szczescie w pore to wykryli i naprawili. Strach pomyslec co by bylo gdyby tego nie sprawdzili dziekuje Wam za wsparcie
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
no i bardzo sie cieszymy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:55.

katastrofy lotnicze zdarzaja sie bardzo rzadko jakbysmy tak sie wszystkiego bali to bysmy nie jezdzili samochodami przeciez tylw wypadkow ....

Niejaki pan Carnegie, którego czytałam i uwielbiam, twierdzi, że ponad 99% rzeczy, o ktore się martwimy, się nie sprawdza... Daj znać jak TŻ będzie na miejscu...