|
Notka |
|
Masaż Miejsce dla osób, które interesują się masażem wyszczuplającym i zdrowotnym. Dołącz do nas, podziel się swoim doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Ból nadgarstka
Witam
![]() Proszę o poradę, bo już nie wiem co robić. Od około roku mam pracę, która wymaga ode mnie zapisania kilkudziesięciu stron ręcznie. Skutkuje to niestety okropnym bólem nadgarstka i czasami też opuchlizną :banghead: Byłam z tym u lekarza, robiłam nawet przeswietlenie, ale powiedział, że wszystko jest ok i zapisał tylko jakąś maść rozgrywającą. Zdaje sobie sprawę, że najlepiej byłoby po prostu przestać tak intensywnie nim pracować, ale niestety nie mam na razie takiej możliwości. Poradzicie mi, czy mogę coś z tym zrobić? Myślałam o zakupie takiej opaski stabilizującej na nagdarstek, ale nie wiem, czy to w ogóle w moim przypadku ma sens ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Ból nadgarstka
Takie przykurcze mięśni nadgarstka dziś są częste - oduczyliśmy się pisania ręcznego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Ból nadgarstka
Moim zdaniem powinnaś wybrać się do dobrego ortopedy. Z pewnością twoj nadgarstek jest przeciążony, jednakże skoro boli to wcale nie jest ok, jak powiedział ci lekarz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:10.