|
|||||||
| Notka |
|
| Artykuły i newsy Dyskusje o artykułach i newsach zamieszczanych na naszym portalu. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
(ro)BOT
|
L'Oreal Elseve Fibralogy - z aktywatorem gęstości włosów
Chciałabyś, żeby Twoje włosy były gęste i grube? Wypróbuj nową serię L'Oreal Elseve Fibralogy - z innowacyjnym aktywatorem gęstości włosów! czytaj więcej
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: L'Oreal Elseve Fibralogy - z aktywatorem gęstości włosów
Bardzo ciekawią mnie rezultaty ; ) trzeba wypróbować !
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
To się nazywa bajer reklamowy
![]() Szampon nie ma wpływu na gęstość włosów !
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Szampon może jedynie zahamować wypadanie, czy przyspieszyć wzrost - oczywiście, jeśli jest odpowiednio dobrany. Żaden kosmetyk nie zagęści nam włosów, jest to niemożliwe - nic nie jest w stanie wygenerować nowych mieszków włosowych, jednak efekt podobny do zwiększenia gęstości jest wtedy, gdy odrastają nam nowe na miejsce tych, które uprzednio wypadły - ale nie jest to nic nadzwyczajnego - cebulki zawsze tam były. W przypadku tej serii producent mówi o zwiększeniu gęstości, a później czytamy, że skutkiem użytkowania ma być pogrubienie i wzmocnienie włosa. Nie mylmy pojęć, przecież gęstość i grubość to dwie, zupełnie inne sprawy. Można mieć włosy grube i rzadkie, czy cienkie i gęste. Mimo wszystko jestem ciekawa rzekomego efektu zwiększenia średnicy włosa - zostanie on oblepiony sylikonami, czy okaże się to klasycznym chwytem marketingowym, czyli efekt będzie żaden? Albo rzeczywiście jakimś cudem magiczna substancja "wniknie we włosy i rozprzestrzeni się wewnątrz włókien"
Zaciekawił mnie "aktywator". Chciałabym poznać składy całej tej gamy. Ale o prawdziwych, rzeczywistych efektach które te kosmetyki przynoszą wypowiem się, kiedy będę miała okazję je wypróbować
Na mojej wymiankowej wish znajduje się tylko jedna rzecz: SZUKAM KSIĄŻKI "GANDŻA" autorstwa Zygmunta MUŃKA Staszczyka !!! Jeśli ją posiadasz - DAJ ZNAĆ! Proszę, przeszukaj swoje półki, zapytaj znajomych...
|
|
|
|
#6 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
ściema jakich mało, po prostu dobrze myje włosy i ładnie pachnie, to wszystko, zarówno szampon i odżywka to ten sam kit, zdecydowanie bardziej polecam szampony i odżywki Nivea ( nie mam za to prowizji)
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam dużo włosów ale są cienkie, używałam odżywki z tej serii i zawsze po niej mam właśnie fajnie układające się włosy i wiadomo że nie są grubsze ale wydaje się być ich więcej. Mi ta odzywka bardzo spasowała
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Jestem zachwycona maseczką z tej serii.
Mam mocno falowane włosy u nasady zawsze są klapnięte a w połowie się puszą. DZIĘKI TEJ MASECZCE włosy unoszą mi się u nasady, ładnie się kręcą- są podatne na układanie - no uwielbiam!! A co najśmieszniejsze, że kupiłam ją w Tesco tak na szybkiego co normalnie mi sie nie zdarza. NO KOCHAM TĄ MASECZKĘ i zachęcam do kupna! Nie jest droga, jak na swoją cenę świetnie działa! ![]() ![]() Dodam jeszcze, że moje włosy są zniszczone farbowaniem a dzięki tej maseczce wyglądają zdrowiej! Edytowane przez TheWolfAndRaven Czas edycji: 2013-12-01 o 17:50 |
|
|
|
#10 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Chętnie wypróbuję tę maseczkę, ciekawa tylko jestem, czy włosy nie będą się puszyły, bo tego obawiam się najbardziej w produktach do zwiększania objętości
|
|
|
|
#13 |
|
Przyczajenie
|
|
|
Nowe wątki na forum Artykuły i newsy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:47.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

jak ta seria pojawi się w drogeriach myślę że przetestuje odżywkę