|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informacjê jak zmieniæ swój wygl±d, styl, makija¿, fryzurê oraz sposób ubierania siê. Poddaj siê metamorfozie i zaskocz sam± siebie. |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
z br±zu na rudy, co my¶licie??
Cze¶æ
W za³±czniku s± widaæ moje w³osy które aktualnie s± cimne- tak do ucha mam swoje naturalne, dalej malowane ale jaki¶ rok temu wiêc kolor wyblak³y i niezbyt ³adny, wygl±daj± teraz jak ombre. I teraz najwa¿niejsze, chce zmieniæ ten nudny i nie ³adnie wygl±daj±cy kolor w³osów na rudy, p³omienny rudy lub czerwony nie wiem czy pomalowac farb± i jesli ju¿ to jakim odcieniem??? i z jakiej firmy?? czy mo¿e i¶æ do fryzjera???Prosze pomó¿cie, z góry dziekujê w za³±czikach s± te¿ przyk³adowe kolory w³osów jakie chce mieæ P.S. jak kto¶ z was mia³ ju¿ jakie¶ do¶wiadczenia z takim farbowaniem lub teraz ma taki kolor to chcia³abym te¿ wiedzieæ jakich kosmetyków u¿ywacie, czy kolor jest trudny w utrzymaniu, co ile malujecie w³osy itp
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 88
|
Dot.: z br±zu na rudy, co my¶licie??
Jak dla mnie to jakims kolorem w odcieniu bordo. Rudy nie bedzie do Ciebie pasowal, a czerwony taki ostry to chyba zbyt plomienny. A w takim bordowym byloby Ci ladnie
jesli nie jestes pewna co wybrac, moze pofarbuj najpierw szamponetka? Zobaczysz czy Ci to pasuje, a jesli nie to przeciez po kilku myciach schodzi![]() Jesli juz sie zdecydujesz na kolor i masz jakies uzdolnienia fryzjerskie to pofarbuj sama. U mnie niestety wszelkie ingerencje konczyly sie totalna katastrofa i wstydzilam sie czasem na ulice wyjsc ![]()
Gdy wie siê, jakie kto¶ czyta ksi±¿ki, jakie ma autorytety, za co najbardziej podziwia swoich rodziców, jak spêdza wolny czas, jakiej muzyki s³ucha, jakie wiersze zna na pamiêæ, co go oburza, a co go wzrusza lub jakie ma marzenia, to w zupe³no¶ci wystarcza".
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
mia³am kiedys taki odcieñ fioletu z syossa i pasowa³ mi wieæ chyba zastanowie siê nad bordo
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 414
|
Ja kiedy¶ farbowa³am w³osy na bordowy kolor, nie pamiêtam jaki to by³ numer ale wiem ze to by³a jakas czerwieñ z serii Garnier Color Sensation
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 348
|
je¶li ju¿ chcesz psuæ sobie urodê, to lepiej tym co ma na g³owie Walach ni¿ tym co ma Rihanna.
z dwojga z³ego ten który wygl±da naturalniej wygl±da po prostu lepiej. |
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 19 547
|
Moim zdaniem te kolory do Ciebie nie pasuj±. Jaki¶ ja¶niejszy br±z, nawet w ten rudy wpadaj±cy- ok. Ale takie niekoniecznie.
Ka¿dy problem da siê rozwi±zaæ, o ile ma siê odpowiednio du¿y plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapu¶ciæ w³osy? FAQ2- dekoloryzacja, k±piel rozja¶niaj±ca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 36
|
Moim zdaniem, ten kolor, który masz teraz jest idealny. Bardzo Ci w nim do twarzy
No ale znudzi³ Ci siê, rozumiem to (ah my kobity.. )Jak chcesz zaszaleæ i zrobiæ sobie czerwieñ lub rudy to my¶lê, ¿e Ci bêdzie pasowaæ. Masz klasyczn± urodê i ³adn± cerê, która przy tak intensywnych kolorach w³osów nie bêdzie wygl±da³a na chor± i blad±. Jesli chodzi o kolory - ja osobi¶cie wolê te intensywne czerwienie i w takim bardziej bym Ciê widzia³a. Ale to tylko moje zdanie :P Pozdrawiam |
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 324
|
Moim zdaniem nie pasuje rudy, teraz masz bardzo ³adny kolor w³osków.
Jak ju¿ to mo¿e zrób sobie ja¶niejsze i ciemniejsze pasemka. http://images61.fotosik.pl/343/0efeb2633b53f558med.jpg
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.

W za³±czniku s± widaæ moje w³osy które aktualnie s± cimne- tak do ucha mam swoje naturalne, dalej malowane ale jaki¶ rok temu wiêc kolor wyblak³y i niezbyt ³adny, wygl±daj± teraz jak ombre. I teraz najwa¿niejsze, chce zmieniæ ten nudny i nie ³adnie wygl±daj±cy kolor w³osów na rudy, p³omienny rudy lub czerwony
nie wiem czy pomalowac farb± i jesli ju¿ to jakim odcieniem??? i z jakiej firmy?? czy mo¿e i¶æ do fryzjera???