|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 26
|
w³osy, wypadanie, ³ysienie, vichy ampu³ki
Cze¶æ Forumowicze
Chcia³abym siê dowiedzieæ czy kto¶ z Was stosowa³ ju¿ ampu³ki Vichy Dercos Neogenic. Na opakowaniu jest napisane, ¿eby u¿ywaæ rano albo wieczorem na mokre lub suche w³osy. Zastanawiam siê czy w³osy s± po tym t³uste i jak to w³a¶ciwie stosowaæ? Jak d³ugo tym masa¿erem wcieraæ? Z góry bardzo dziêkuje za odpowiedzieæ od u¿ytkowników. Chêtnie dowiem siê Waszych opinii na temat tego produktu ![]() Jeszcze mam pytanie jak siê "montuje" ampu³kê do masa¿era? Trzeba przebiæ czy ¶ci±gn±æ górny kapselek ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 513
|
Dot.: w³osy, wypadanie, ³ysienie, vichy ampu³ki
Stosowa³am, ale bylo to jakie¶ 5 lat temu. W³osy niestety po wtarciu s± t³uste, wygl±daj± nie¶wie¿o wiec ja zawsze wciera³am wieczorem i my³am na drugi dzieñ rano. U¿y³am 2 opakowania, w ka¿dym by³o 18 ampu³ek, czyli w sumie 36 sztuk.
Je¶li chodzi o efekty..u mnie nie by³o ¿adnych ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 17
|
U¿ywa³am jakie¶ dwa lata temu.
Tak¿e wciera³am wieczorem bo w³osy po nich robi³y siê jakie¶ dziwne. U¿y³am dwa opakowania - efektu nie by³o. W³osy siê sypa³y, a przy myciu to by³ koszmar... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 26
|
Marta w takim razie co zastosowa³a¶ na poprawê w³osów ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 17
|
Dermatolog zapisa³ mi leki robione na zamówienie w aptece ( wciera³o siê je w skórê g³owy) , jakie¶ witaminy i szampon i tonik novoxidyl.
Sama z siebie kupi³am te¿ maskê z WAX-a. W³osy faktycznie przesta³y wypadaæ. Najlepiej jak sama siê udasz do dermatologa i sam Ci co¶ zapisze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:34.