|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Davidoff Cool Water Women
Witam serdecznie,
czy znacie może perfum podobny do Davidoff Cool Water Women? Chodzi o zapach takiej świeżości, nie wiem jak to opisać, zapach dla mnie obłędny, jakby "świeżej wody". Konkretnie chodzi o coś chociaż ciut tańszego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Davidoff Cool Water Women
Oriflame Midsummer
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Oj nie zauważyłem odpowiedzi, dziękuję
![]() Hmm... z tego co widzę cena to około 90 zł na stronie Oriflame. Czy nie ma czegoś podobnego do ww. perfumu w cenie powiedzmy koło 40-50 zł? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Kup na allegro, za tą kwotę zkupisz w zestawie z dezodorantem albo za ok. 40 zł samą wodę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Hmm z tego co widzę to na allegro za 40 zł dostanę co najwyżej używany perfum. A ma to być prezent, więc trochę nie bardzo...
Chociaż pomyślałem, że mogę kupić używkę + jakąś fiolkę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() No chyba nie będziesz żałował tych 20 zł więcej dla sympatii ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Prezent nie ma być dla drugiej połówki i raczej drobiazg na mikołajki :P
Najtańsze opcje jakie znalazłem na allegro to: http://allegro.pl/davidoff-cool-wate...704414233.html czyli 83 zł za 100 ml http://allegro.pl/davidoff-cool-wate...726886299.html 79 zł za 40 ml Nie wiem gdzie widzicie tańsze? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Nowszy zapach, Cool Water Game (i w moim odczuciu sto razy ładniejszy od starego Cool Water) jest za 58 zł w e-glamour
![]() I chyba był też ostatnio w promocji w Rossmannie... P.S. Jak ma być coś taniego, 30-40 zł to sprawdź jeszcze linię C-Thru, też w Rossmannie... to są dość dobrej jakości wody, i też mają świeże zapachy ![]() Edytowane przez Chocolate77 Czas edycji: 2013-11-22 o 22:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Water Game są rzeczywiście o niebo ładniejsze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
to jeszcze tylko zapytam: a duża jest różnica między tym Water Game a zwykłym? Postaram się sprawdzić w Rossmannie, ale jakby nie było to bym kupował w ciemno i chodzi właśnie o taki świeży zapach, świeżej wody
![]() dzięki za pomoc! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
spin doctor
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
No właśnie, wypowiedź Małgosi świadczy o tym, jak różnie możemy odbierać zapachy... co podoba się jednej, niekoniecznie podoba się innej.
Notabene, czy jesteś pewien że Cool Water spodoba się tej dziewczynie, której masz zamiar go dać? Bo jak widać, niektóre kobiety go uwielbiają, a inne nie cierpią. To samo z Game niestety... mi się podoba, inna może go uznać za słodziaka. Ja np. uważam że Game jest ciekawszy, a podstawowa wersja Cool Water kojarzy mi się z zapachem choinki takiej do zawieszania w samochodzie, "uderza po nosie", i działa na mnie wybitnie migrenogennie ![]() Także jeżeli nie chcesz zaliczyć wtopy, to najbezpieczniejszym wyjściem byłoby kupno jakiegoś zapachu typu "świeżak", ale typowo kwiatowego a nie morskiego jak Cool Water - bo zapach kwiatów (taki czysty bez dodatków) kocha każda kobieta bez wyjątku ![]() P.S. Co do ceny klasycznego Cool Water... też wcale nie jest wysoka, za 15 ml zapłacisz w dolce.pl 59 zł!! http://www.dolce.pl/davidoff/cool-water-woman/233.php5 Edytowane przez Chocolate77 Czas edycji: 2013-11-23 o 10:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
dzięki bardzo za pomoc
![]() chodzi właśnie o typowo morski zapach, nie owijając w bawełnę - jest dla mojej mamy na prezent, zawsze chciała właśnie taki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Zadam jeszcze takie pytanie - gdzie mogę sprawdzić jak pachnie Midsummer Oriflame? W Rossmanie patrzyłem i niestety nie ma, w Carrefourze też nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
No właśnie tego się nieco obawiałem. Raz jeszcze bardzo dziękuję!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:16.