|
|||||||
| Notka |
|
| Artykuły i newsy Dyskusje o artykułach i newsach zamieszczanych na naszym portalu. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
(ro)BOT
|
Long4Lashes - nowość Oceanic!
Serum przyspieszające wzrost rzęs Long4Lashes Oceanic wydłuża, zagęszcza i wzmacnia rzęsy oraz widocznie poprawia ich kondycję. czytaj więcej
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Long4Lashes - nowość Oceanic!
malutko jej
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Mimo że jest jej malutko wystarcza na baardzo długo. Mam inną odżywkę, która także ma 3 ml pojemności. Używam jej codziennie od 2 miesięcy a końca nie widać.. A rzęsy rosną i rosną
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
ktoś używał? zastanawiam się nad kupnem
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Serum jest super
używam od początku listopada, czyli od kiedy wyszło na rynek i widać już efekty. Brałam udział w szkoleniu firmy OCEANIC dotyczącym m. in. tej odżywki. Dowiedziałam się tam że stężenie składnika aktywnego - Bimatoprostu jest wyższe niż u konkurencji, tzn 0.04%, gdzie np w najbardziej popularnym Revitalash wynosi ono 0,03%. Koleżanki z branży brały udział w testowaniu jej i efekt jest spektakularny! Polecam!
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
To serum jest naprawdę super. Po 2 miesiącach stosowania rzęsy są bardzo długie (wcześniej miałam krótkie i rzadkie) a do tego niewiarygodnie podkręcone ( jakby po zalotce)! Nawet bez tuszu wyglądają pięknie!
![]() Nie warto przepłacać, bo to serum jest naprawdę świetne. Polecam |
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Polecam!
Stosuję od półtora miesiąca a już widzę znaczną poprawę. Rzęsy się bardzo wydłużyły, są mocniejsze, jest dużo nowych rzęs. Lepiej trzyma się na nich tusz, teraz bardzo rzadko zdarza mi się żeby rzęsa wypadła, czasem przy demakijażu na waciku zdarzała się jakaś rzęsa, teraz jednak jest znaczna poprawa
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:56.