|
Notka |
|
Gry komputerowe Forum dla graczy komputerowych. Nie wiesz w co grać? Co kupić? Która gra jest fajna? Dołącz i podziel się wiedzą i pomysłami. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Nintendo
Caly swiat jara sie nowa generacja konsol, tymczasem mnie wzielo na handhelda od Nintendo
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nintendo
Przypomniałaś mi dzieciństwo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Aaa!
Ja się czaje z Mężem na 3ds i Pokemon XY, ale mamy 3 tyg synka i trochę mało czasu dla siebie ![]()
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zanim nasz synek będzie nam expił to trochę minie jednak, ale to dobry pomysł i z chęcią go wykorzystam ![]() Właściwie, długo trwa walka z takim poke w krzakach? Filmów nie oglądałam z gier, bo mam mobilny internet i nijak nie mogę dużej ilości obejrzeć ![]() Pochwal się jeszcze jakiego masz startera! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Teraz jest doskonaly czas na zakup 3dsa (my mamy xl i polecam, ekran fantastyczny) bo mozna dostac za free mario 3d land! Kurcze nie wiem jak wkleic linka bo pisze z telefonu, ale to sie nazywa Mario Welcome Promotion i na stronie http://www.my3ds.pl znajdziesz o tym newsa ![]() Jako starter wybralam ta wodna zabe na F, nie pamietam jak sie nazywa bo w sumie jej nie uzywam za czesto. Zawsze bralam ognistego na poczatku, ale w pudelku z pokemonami znajduje sie kod na Torchica - ognistego, mocnego pokemona ktorym glownie walcze, wiec jako starter chcialam cos innego. A powiedz gralas cos wczesniej w pokemony? Na jakies jeszcze gry mialabys ochote? Ja mysle o profesorze Laytonie: Jeszcze Ci powiem ze pokemony to taka fajna giera ktora mozna w kazdym momencie przerwac. Najlepszym przykladem bedzie tutaj moj dzisiejszy dzien ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Potyczka Czas edycji: 2013-11-28 o 11:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
O czym Ty w ogóle mówisz, gdyby nie pokemony nie miałabym męża, o dziecku nie wspominając! Zabawna historia w sumie
![]() Póki co gramy regularnie w fire red / leaf green na telefonie. A później razem walczymy ![]() ![]() Oprócz tego graliśmy chyba we wszystko. Ja nie grałam w white, bo muzyka mnie tak strasznie tam denerwuje, że nie mogłam tego znieść, więc w 2 też nie grałam, bo bez sensu. Mąż grał we wszystko ![]() W ogóle to bardziej pomyleni od nas być nie możecie... Mój Ukochany się śmieje, że jeszcze zanim będzie nasz syn umiał mówić mama i tata, to będzie nawet przez sen 'charizard 36! Slowbro 37!' ;D A 3ds kupimy dopiero jak znikną takie duże koszty związane z naszym potomkiem ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
O matko
![]() ![]() W kazdym razie, jak kupicie to sie odezwij, wymienimy sie friend codem i bedziemy mogly odwiedzac swoje friend safari - kazdy user ma swoj trawnik z 2-3 rodzajami pokemonow ktore moga zlapac przyjacie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
W końcu ktoś nas nazwal fanatykami
![]() Xy po prostu ma inną grafikę i ciekawa ![]() Jak tylko będę miała to dam Ci znać i będziemy grać! ![]() Grałaś w resztę? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Haha, bo jak Wy nie jestescie fanatykami to juz nie wiem kto jest
![]() X/Y wprowadza mnostwo zmian, przyzwyczaiwszy sie do ktorych, ciezko mi bedzie grac w poprzednie czesci, np ex share, exp leci do wszystkich pokemonow z teamu, nawet jak tylko jednym sie walczylo. Duzo fajnych udogodnien wprowadzili. Mam juz na liczniku 50 godzin (powinno byc z 10 mniej bo pare razy przysnelam z konsola) a jeszcze mi sie ani troche nie znudzilo. Dostalam za free mario 3d land, przeszlam 1 plansze i wrocilam do pokemonow, ta gra ma cos w sobie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
W sumie i tak racja, nawet w tych wcześniejszych jest dużo zmian bez których da się żyć, ale ciężko się przyzwyczaić.
Ja jeśli chodzi o gry to jestem prosta. Nauczyłam się grać w kilka [diablo, warcraft, pokemon] i ciężko mi się nauczyć w coś innego, więc mario nam zbędne ![]() W ogóle pokemony też dla mnie ostatnio są przesadzone, white dla mnie jest zbyt skomplikowane graficznie, więc nie wiem w sumie jak zareaguje na xy, ale taką mam ochotę na tego lewka ognistego, że mogę to znieść ![]() Pewnie niedługo i tak zagram w white i white 2, może jakoś wycisze tę muzykę i dam radę ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Wiesz ja jestem baardzo sceptycznie nastawiona do efektu 3D i slyszac o pokemonach w trojwymiarze mialam przed oczami to co zrobili z wormsami, pacmanem etc, a tymczasem jestem zachwycona
![]() ![]() ![]() Ok, czas konczyc pokemony ![]() A grafika, hm. Ja jestem estetka i grafika w grze jest dla mnie bardzo wazna i pokemony moim zdaniem zdaja egzamin ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Potyczka Czas edycji: 2013-11-29 o 20:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie grafika zbyt skomplikowana jak na pokemony, dlatego uwielbiam fire red
![]() W trójkę tylko grałaś? W trójce najbardziej lubię monk, bo przypomina assasin z dwójki, a to moja ulubiona postać ![]() W ogóle powiem Ci, że trójka nie ma takiego klimatu jak dwójka, długo w nią się grać nie da. Rok temu jak wyszła, grałam ok miesiąc i byłam zachwycona, znudziło sie, wróciłam do dwójki, ostatnio znowu w 3 zagrałam latem, i znowu to samo. Kilka dni na no life, przeszłam normal wizardem (w pl wersji ma fantastyczny głos!.. A później się nudzi ![]() A, tak mi się skojarzyło co do naszego fanatyzmu... Bardzo będzie źle, jak napiszę że na obrączkch mamy : Ja: prepare for trouble! Maz: make it double... ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#14 |
Copyraptor
|
O nieee, a ja zarejestrowałam 3dsa wcześniej
![]() ![]() Mam 3dsa i pokemon Y, do tego ostatnio dostałam na mikołaja od faceta Raymana 3d i mam pożyczone mario na DSa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() W Diablo grałam w 3 na konsoli, bardzo przyjemnie mi się gra w multi i w coopie kanapowym ![]() ![]() Cytat:
A jak Rayman w 3d, daje rade? |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Copyraptor
|
No to tym bardziej jestem zła, że potencjalnie muszę wydać dwie stówy na grę, która nawet nie będzie mnie długo cieszyć...
Nie masz jakiegoś ekstra kodu do oddania? ![]() Rayman fajny, ma klimat takich starych gier na Play Station jak np. Spyro, bardzo mi to przypomina ![]() ![]() I ja w ogóle we wszystkie gry gram bez 3d ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Kurcze, kody wszystkie mam wykorzystane, ale jakbyś napisała np na forum http://www.my3ds.pl/forum/ w dziale kupię, myślę że mogłyby pojawić się oferty, a nie wyobrażam sobie żeby ktoś krzyknął więcej niż 20 zł za taki kod
![]() A Rayman trudny, często się umiera? Ile zajmuje przejście? ![]() Też mam podejrzenie, że mój wzrok jest upośledzony jeśli chodzi o 3d ![]() W tej chwili pocinam w Professora Laytona ![]() Mam za to zajawkę na Animal Crossing: New Leaf, ale wiem, że zakup tej gry oznaczałby zawalenie co najmniej pracy, studiów i małżeństwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No tak, trzeba się wczuć żeby mieć takie zdanie ![]() A w ogóle fabuła się różni? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Nie wiem, grałam tylko na konsoli. Ale wątpię, wszystko sprowadza się i tak do tego że tłuczesz Diablo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Wita się posiadaczka , póki co, nintendo dsi.
![]() 3ds xl kupię, ale dopiero po świętach, bo mamy z TŻ obecnie za dużo wydatków. ![]() Pykam obecnie w Diamond, leci do mnie white 2. Strasznie podoba mi się edycja limitowana 3ds pokećpakami. ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Sądząc po ilości udzielających się w wątku nie ma zbyt wielu takich świrów ale dobrze, że w ogóle są :P
Ostatnio mój chłopak sprawił sobie 3dsa i pokemon Y ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Hej, a gra ktoras z Was moze w Animal Crossing?
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Potyczka, słyszałaś że ludzie grali w fire red przez internet? Przechodzili to w 16 dni! Teraz wzięli się za gold, już ponad 9godzin i sprout tower
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:22.