| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2013-11-20, 23:52 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2013-03 
				 | Muzyka rockowa

Witam. Chciałam przedstawić Wam moją twórczość, poniekąd moją, bo cover. Ale sama nagrałam, sama zaśpiewałam, sama znalazłam podkład i sama wstawiłam na YT, więc poniekąd moja własna  Zapraszam do wysłuchania. Jeżeli chcecie ocenić - oceńcie za pomocą łapek, komentujcie. A jeżeli Wam się podoba mój głos i "aranżacja" - subskrybujcie. Niebawem pojawią się nowe kawałki, poza tym ostro ćwiczę, dopracowuje i powoli nagrywam mój autorski kawałek. Tak, że zapraszam na mój kanał, po suba i posłuchanie dobrego głosu  http://www.youtube.com/watch?v=G_M8F_vq_wM | 
|     |   | 
|  2013-11-21, 02:51 | #2 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2012-09 Lokalizacja: Lajkovac 
				 | 

Dot.: Muzyka rockowa

Bez przesady z tą poniekąd "Twoją" twórczością  . W tym przypadku nie jest to żadna twórczość, a wykonawczość. Powalająca logika - to, że sama zaśpiewałaś, sama nagrałaś, nawet podkład sama znalazłaś [:brawo: !!!11oneone] pozwala Ci na sugerowanie, że działania te mają coś wspólnego z własną twórczością? Dobrz, jeśli zaś mowa o samym wykonaniu, to mnie nie zachwyca [wyprzedzając pytania - nie, ja nie potrafię lepiej  ]. Zwłaszcza porównując z oryginałem [nie sposób tego uniknąć]. Być może to w głównej mierze kwestia aranżacji, ale brakuje mi tu mocy, jakoś anemicznie Ci to wyszło  . | 
|     |   | 
|  2013-11-21, 10:59 | #3 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-08 
				 | 

Odechciewa się nawet wchodzić w ten link czytając to. A już w ogóle na koncu tekst odrzuca. Nie dla każdego "dobry głos= dobry głos" - nie wszyscy myślą tak samo na daną rzecz.

| 
|     |   | 
|  2013-11-21, 12:19 | #4 | 
| Ha ha ha ha ha Zarejestrowany: 2012-07 Lokalizacja: Mur. 
				 | 

To ćwicz, ćwicz, może w przyszłości będzie lepiej, bo na razie to trochę fałszujesz. Ale powodzenia!    
				__________________ mięsem tylko rzucam | 
|     |   | 
|  2013-11-21, 15:41 | #5 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2010-08 
				 | 

Dupy nie urywa, staniki nie latają. Brzmisz (może tylko akurat tak wyszło tutaj, nie wiem) mocno przeciętnie, całkiem poprawnie, ale bez szału.

| 
|     |   | 
|  2013-11-22, 01:23 | #6 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2011-10 
				 | 

Dobrze, że założyłaś ten wątek. Z Twojego opisu wynika, że jesteś super hiper, ale wizażanki sprowadzą Cię do parteru. Nie, nie urywa   Nadal ćwicz ostro   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Kultura(lnie) | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:12.