|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Powrót do naturalnych włosów. Tylko jak?!
Witajcie dziewczyny, jestem tu nowa i mam nadzieję że mi pomożecie.
Chciałabym wrócić do swojego naturalnego koloru włosów, a przynajmniej zbliżonego którym jest "mysi blond". Wielki temu przefarbowałam się na ciemny brąz, chodz praktycznie moje włosy wyglądają na czarne i chce się tego pozbyć! Raz już robiłam dekoloryzację ( ale wtedy chciałam zmienić czarny na jakiś ładny brąz,który wyglądał okropnie) i nie byłam z tego zadowolona, zapłaciłam kupę kasy,a wyszłam z zniszczonymi włosami w dodatku z końcówkami dalej prawie czarnymi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Powrót do naturalnych włosów. Tylko jak?!
ja byłam w podobnej sytuacji tylko że ostatni raz fryzjerka chyba pomalowała mi jakąś lipną farbą (brąz) która po 3 miesiącach tak się wypłukała że malowane włosy były nawet trochę jaśniejsze niż mój mysi blond. Nie poradzę ci nic odkrywczego, ja po prostu zacisnęłam zęby i czekałam aż odrosną. Koleżanki się śmiały, ale miałam to gdzieś. Gdyby jednak farba mi się tak nie wypłukała, to malowałabym odrost stopniowo coraz jaśniejszą farbą, końce by się wypłukiwały i może po jakimś czasie wszystko by się zrównało.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Powrót do naturalnych włosów. Tylko jak?!
Tutaj jest wątek dla wracających do naturalnego koloru włosów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:01.