Seks po miesiącu znajomości - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-11-26, 11:10   #1
litera01
Raczkowanie

Smile

Seks po miesiącu znajomości

Spotykam się z chłopakiem 1,5 miesiąca, jesteśmy razem miesiąc. On ma 19 lat, ja 22 (prawie 23). Nigdy tego nie robiłam, on tak. Mówił, że mu seksu brakuje. Z byłą robił to po tygodniu, a był z nią ponad 2 lata. Ja się boję, że on będzie chciał tylko się ze mną przespać i mnie zostawi. Rozmawiałam z nim o tym, on mówił, że mnie kocha. Zawsze to okazuje, ale ja nadal mam obawy. Chciałabym z nim to zrobić, zawsze jak się spotykamy mam na niego ochotę, on na mnie też. Rozmawiałam o tym z mamą, ale ona uważa, że powinnam zaczekać rok, dwa, bo go dobrze nie znam, a jak wg niej mnie zostawi po tym. Wstydzę się tego, że nigdy tego nie robiłam, jestem już stara i nie chcę być sama.
litera01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-26, 11:29   #2
milagros89
Raczkowanie

Dot.: Seks po miesiącu znajomości

Ja się tobie nie dziwię wkońcu to pierwszy raz. Sama czekałam kilka miesięcy Jeśli i ty chcesz poczekać to powiedz to swojemu chłopakowi. Jeśli jest przyzwoity to poczeka a jeśli nie to będziesz wiedziała na czym mu zależy. To jest bardzo stresujący moment i bardzo ważny, więc zrób to kiedy będziesz gotowa. Nic na siłę
milagros89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-26, 12:13   #3
normalnyFacet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez litera01 Pokaż wiadomość
Spotykam się z chłopakiem 1,5 miesiąca, jesteśmy razem miesiąc. On ma 19 lat, ja 22 (prawie 23). Nigdy tego nie robiłam, on tak. Mówił, że mu seksu brakuje. Z byłą robił to po tygodniu, a był z nią ponad 2 lata. Ja się boję, że on będzie chciał tylko się ze mną przespać i mnie zostawi. Rozmawiałam z nim o tym, on mówił, że mnie kocha. Zawsze to okazuje, ale ja nadal mam obawy. Chciałabym z nim to zrobić, zawsze jak się spotykamy mam na niego ochotę, on na mnie też. Rozmawiałam o tym z mamą, ale ona uważa, że powinnam zaczekać rok, dwa, bo go dobrze nie znam, a jak wg niej mnie zostawi po tym. Wstydzę się tego, że nigdy tego nie robiłam, jestem już stara i nie chcę być sama.
Niektórzy to i czekają 2 lata by potem i tak rzucić... nie ma reguły.

Chcesz to zrobisz to, nie to nie zrobisz. Ale jakieś ograniczanie się czasowo jest bez sensu
normalnyFacet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-26, 12:27   #4
Cosmopolitan1996
Raczkowanie

GG do Cosmopolitan1996

Cytat:
Witam, jesteśmy w miare w podomnym wieku ja mam 21 lat i mam już dzidziusia... Wcale nie uważam jego za słuszny wybór oczywiście dziecko kocham.. Ale moim zdaniem takie myślenie jest błędne w dzisiejszych czasach wiele 15, 16, 17 latek a nawet 14latek swój pierwszy raz ma już za sobą najczęściej jest to spowodowane presją otoczenia, lub chłopakiem który grozi, że je zostawi, bądź to one wmawiają sobie, że zostaną same. Jesteś bardzo młodą kobietą dopiero co weszłaś w dorosłość daj sobie czas. Super, że się szanujesz to na prawdę dużo o tobie świadczy. Nie ma sensu ulegać presji "bo chłopak mnie zostawi" jeżeli Cię zostawi mimo zapewnień, że kocha to znaczy, że nie był Ciebie wart. Twój chłopak jest w takim wieku, gdzie popęd seksualny jest większy niż normalnie natomiast można się zaspokajać na wiele innych sposobów nie dokonując penetracji. Jeśli masz jakiekolwiek pytania o których nie chcesz pisać na forum zapraszam na GG 13614777
Pozdrawiam,
Cosmopolitan
Stary 2013-11-26, 12:32   #5
matumaini
TU i TAM

19 lat ma chlopak i mu seksu brakuje?
chyba ze cos zle przeczytalam
matumaini jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-26, 13:05   #6
paula78
Zakorzenienie

O ludzie, dorosła jesteś więc nie dramatyzuj, tylko rób co uważasz. Rzucic to i ty jego mozesz albo on ciebie i po ślubie.

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-26, 13:45   #7
Individualist
Rozeznanie

Nie ma reguły po jakim czasie można iść do łóżka. Zostawić na dobrą sprawę może Cię w każdej chwili. Skoro masz jakieś wątpliwości to znaczy że nie jesteś zbytnio gotowa. Powiedz mu co myślisz, jeśli Cię zostawi to znaczy że gra nie była warta świeczki.
Stary 2013-11-26, 13:56   #8
HealthOne
Zadomowienie

Jak piszą dziewczyny, nie ma reguły kiedy zdecydować się na seks w nowym związku.

Jednak ja mam wrażenie że straszny z tego 19latka napalony desperat. Miesiąc jesteście razem a on sugestywnie Ci się zwierza że z byłą po tygodniu poszedł już do łóżka, czemu?? żebyś Ty się za długo nie ociągała ?;/ mega ''romantycznie''
Widać że nie jesteś psychicznie gotowa, facet powinien dać sobie na wstrzymanie i czekać.
Stary 2013-11-26, 14:19   #9
sandy_sugar_lips
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez HealthOne Pokaż wiadomość
Jednak ja mam wrażenie że straszny z tego 19latka napalony desperat. Miesiąc jesteście razem a on sugestywnie Ci się zwierza że z byłą po tygodniu poszedł już do łóżka, czemu?? żebyś Ty się za długo nie ociągała ?;/ mega ''romantycznie''
O właśnie! Co to za temat do rozmowy w ogóle... Wyobrażam sobie jak musiałaś się poczuć.... My z tz oboje zdajemy sobie sprawę, że każdy kogoś tam kiedyś miał, ale bez żadnych dosłowności.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Tańczę z tobą w ręku z Jackiem Danielsem
Patrzę na Ciebie, myśli mam tylko grzeszne
Chciałbym Cię mieć, robić to nawet w piekle
W łazience obmywam twarz zimną wodą
I nie wiem już czy jesteś, zaczynam wariować
sandy_sugar_lips jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-26, 14:31   #10
lasoa
Zakorzenienie

Ja bym poszła do łóżka, jeżeli byłabym pewna że mnie nie zostawi, a jak widać Ty pewna nie jesteś.

To zależy czym dla Ciebie jest seks. Bo dla mnie to jest część związku, moim pierwszym partnerem seksualnym, tak to nazwę, jest moj mąż. Tego chciałam i tak się stało. A nastąpiło to aż byłam pewna że to jest związek na zawsze.
Wiem, że różnie bywa i teraz możemy się rozstać, ale byłam wtedy pewna partnera.
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-26, 17:15   #11
nofcia
Przyczajenie

jak dla mnie czas spedzony razem nie jest az tak istotny. To nie ma reguly. Jesli masz ochote to zrob to i nie dla niego ale dla siebie nigdy nie mozna byc pewnym czy to ten czy nie aczkolwiek jakies tam przeczucie jest. ja ze swoim pierwszym razem czekalam rok.. rok pozniej sie rozstalismy. Z z drugim moim facetem zrobilismy to po 5 dniach znajomosci. W lutym mija Nam 5 lat razem
nofcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-26, 19:16   #12
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez nofcia Pokaż wiadomość
jak dla mnie czas spedzony razem nie jest az tak istotny. To nie ma reguly. Jesli masz ochote to zrob to i nie dla niego ale dla siebie nigdy nie mozna byc pewnym czy to ten czy nie aczkolwiek jakies tam przeczucie jest. ja ze swoim pierwszym razem czekalam rok.. rok pozniej sie rozstalismy. Z z drugim moim facetem zrobilismy to po 5 dniach znajomosci. W lutym mija Nam 5 lat razem
Ja uwazam ze nie ma co sie spieszyc z seksem, a 19 latek napalony moze zaczekac i nic mu sie nie stanie. Poza tym obie strony musza chciec, a nie tylko jedna.
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-26, 19:28   #13
normalnyFacet
Zakorzenienie

[1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;43899686]Ja uwazam ze nie ma co sie spieszyc z seksem, a 19 latek napalony moze zaczekac i nic mu sie nie stanie. Poza tym obie strony musza chciec, a nie tylko jedna.[/QUOTE]

skoro on już miał ten pierwszy raz kiedyś tam to co mu się dziwić, że jest napalony? Autorka jakby to miała za sobą to nawet ona by go teraz zrozumiała jak ja go rozumiem
Stary 2013-11-26, 21:21   #14
alasdemonios
Przyczajenie

A ja Ci powiem, że czasami warto popuścić sobie hamulcy. Seks jest cudowną rzeczą w życiu. Ja czekałam z pierwszym razem długo i niepotrzebnie bo zaliczył mnie i po 2 miesiącach rzucił. Teraz mam kochanego chłopaka, z którym poszłam do łóżka już po miesiącu znajomości i nie było czego żałować. Jeśli twój ma doświadczenie z dziewicami będzie wiedział co i jak. My swój pierwszy raz (nie moj i nie jego) przeżyliśmy wspaniale. On zaaranżował świeczki, muzyke i Martini. Żałowałam, że to nie on był pierwszy bo czułam sie jak królewna. Zamiast na łóżku w akademiku. Teraz jesteśmy już ze sobą ponad rok, seks uprawiamy regularnie i jeśli okażesz mu wyrozumiałość to się uda. Być dobrym w łóżku to ciągle się uczyć. A mamy nie pytaj ona i tak zawsze będzie chciała żebyś czekała. Powodzenia
alasdemonios jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-26, 21:39   #15
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez normalnyFacet Pokaż wiadomość
skoro on już miał ten pierwszy raz kiedyś tam to co mu się dziwić, że jest napalony? Autorka jakby to miała za sobą to nawet ona by go teraz zrozumiała jak ja go rozumiem
Ale fakt że jest napalony nie oznacza że dziewczyna ma spełniać jego zachcianki jak nie czuje się gotowa, nawet jeżeli się kochają itd. Do seksu trzeba dwojga, a nie kochającej dziewczynki i napalonego chłopczyka ;p
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-26, 22:27   #16
normalnyFacet
Zakorzenienie

[1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;43903010]Ale fakt że jest napalony nie oznacza że dziewczyna ma spełniać jego zachcianki jak nie czuje się gotowa, nawet jeżeli się kochają itd. Do seksu trzeba dwojga, a nie kochającej dziewczynki i napalonego chłopczyka ;p[/QUOTE]

To wychodzi na to, że nie pasują do siebie pod tym kątem.
Stary 2013-11-26, 22:43   #17
milagros89
Raczkowanie

Cytat:
To wychodzi na to, że nie pasują do siebie pod tym kątem.
Nie pasują do siebie bo ona nie ma doświadczenia a on ma? Jak to się mówi "kocha to poczeka".
Stary 2013-11-26, 22:59   #18
normalnyFacet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milagros89 Pokaż wiadomość
Nie pasują do siebie bo ona nie ma doświadczenia a on ma? Jak to się mówi "kocha to poczeka".
Mają inne potrzeby. To wyszłoby potem tak czy siak. 'kocha to poczeka" zarezerwujmy dla gimnazjalistów.
Stary 2013-11-26, 23:03   #19
milagros89
Raczkowanie

Czyli dziewice nie mają szans w miłości tak? Niektórzy jakoś potrafią wytrzymać bez seksu kilka miesięcy bo wiedzą że partnerka nie jest gotowa i to szanują
Stary 2013-11-27, 01:24   #20
normalnyFacet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milagros89 Pokaż wiadomość
Czyli dziewice nie mają szans w miłości tak? Niektórzy jakoś potrafią wytrzymać bez seksu kilka miesięcy bo wiedzą że partnerka nie jest gotowa i to szanują
Mają jeżeli nie mają uprzedzeń do seksu. Jeżeli tego chcą i dążą do tego, a nie że kobieta zwodzi faceta jest zimna i w ogóle nie zapowiada się na zmianę.
Stary 2013-11-27, 07:16   #21
Konto usunięte

Cytat:
Mają jeżeli nie mają uprzedzeń do seksu. Jeżeli tego chcą i dążą do tego, a nie że kobieta zwodzi faceta jest zimna i w ogóle nie zapowiada się na zmianę.
Facetów kręcą zimne kobiety, o które trzeba powalczyć, a nie szybko lecą z nimi do łóżka. Zwodzenie nie jest takie złe, a jak ów dojrzały 19-latek kocha to niech poczeka spokojnie na decyzję litera01
Stary 2013-11-27, 09:08   #22
litera01
Raczkowanie

Cytat:
Nie jestem zimna, nie zwodzę go. Po prostu naczytałam się za dużo o łatwych dziewczynach. Rozmawiałam z nim o tym, on nie uważa, że jestem łatwa. Na początku i tak byłam niedostępna, teraz się zmieniłam. Bardzo go kocham, on nigdy nie dał mi powodu do zazdrości i czuję, że po zbliżeniu mnie nie zostawi. Może jednak warto spróbować, bo z roku na rok jestem coraz starsza i bardziej niedostępna. On i tak szanuje mnie, że tak długo wytrzymałam. Pierwszy pocałunek też miałam z nim i do tego na pierwszej randce. Pocałunku też się obawiałam, a teraz on nauczył mnie całować. On o tym wie, że to był mój pierwszy pocałunek. Jest szczęśliwy, że nie miałam nikogo przed nim, że on jest tym pierwszym. Nie chcę się już hamować, bo jak się spotykamy, to ja chcę, on chce, a i tak z mojej winy nie wychodzi, poza tym nie jesteśmy już w wieku 14-16 lat. Niektóre gimnazjalistki i dzieci z podstawówki robią to po 2-3 dniach znajomości.
Stary 2013-11-27, 09:15   #23
Amy_y
Raczkowanie

Przede wszystkim do niczego się nie zmuszaj, bo na 90% będziesz później tego żałowała! Ja zaczęłam współżyć z facetem po 1,5 miesiąca związku (mój pierwszy raz, jego nie) i póki co nie żałuje, było bosko, a on się postarał żeby była wspaniała atmosfera. Jeśli nie ufasz swojemu chłopakowi moim zdaniem nie ma sensu się zmuszać, a Twój wiek nie jest tu żadnym argumentem, żeby pójść z nim do łóżka.

Cytat:
Niektóre gimnazjalistki i dzieci z podstawówki robią to po 2-3 dniach znajomości.
I zachodzą w ciążę w wieku 18 lat

Edytowane przez Amy_y
Czas edycji: 2013-11-27 o 09:17
Amy_y jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-27, 09:23   #24
Cosmopolitan1996
Raczkowanie

GG do Cosmopolitan1996

Czy wy na prawdę uważacie, że napalony 19latek będzie cokolwiek aranżował? Jak dla mnie to jemu chodzi o pukanie się, żeby zaspokoić tylko swoją potrzebę nie licząc się z potrzebą swojej kobiety. Rozumiem, że ma spory popęd mo jest młody, w pełni sił i po pierwszym razie testosteron buzuje, ale powinien dać ten czas swojej partnerce na przygotowanie się psychiczne a nie traktowanie jej jak przedmiotu w którym się dochodzi
Chyba dość drastycznie to napisałam, nie zrozumcie mnie źle dziewczyna zrobi jak będzie chciała ale to nie znaczy, że ma się zmuszać do seksu bo on ją zostawi. A później będzie wspominała swój pierwszy raz nie tak jak wy "było pięknie" tylko "ale się pospieszyłam i nic mi to nie dało"
Stary 2013-11-27, 11:21   #25
normalnyFacet
Zakorzenienie

Cytat:
Nie jestem zimna, nie zwodzę go. Po prostu naczytałam się za dużo o łatwych dziewczynach. Rozmawiałam z nim o tym, on nie uważa, że jestem łatwa. Na początku i tak byłam niedostępna, teraz się zmieniłam. Bardzo go kocham, on nigdy nie dał mi powodu do zazdrości i czuję, że po zbliżeniu mnie nie zostawi. Może jednak warto spróbować, bo z roku na rok jestem coraz starsza i bardziej niedostępna. On i tak szanuje mnie, że tak długo wytrzymałam. Pierwszy pocałunek też miałam z nim i do tego na pierwszej randce. Pocałunku też się obawiałam, a teraz on nauczył mnie całować. On o tym wie, że to był mój pierwszy pocałunek. Jest szczęśliwy, że nie miałam nikogo przed nim, że on jest tym pierwszym. Nie chcę się już hamować, bo jak się spotykamy, to ja chcę, on chce, a i tak z mojej winy nie wychodzi, poza tym nie jesteśmy już w wieku 14-16 lat. Niektóre gimnazjalistki i dzieci z podstawówki robią to po 2-3 dniach znajomości.
Wiesz dla mnie łatwa dziewczyna to taka, która sama naskakuje na faceta nie znając jego intencji. Taka zamiana ról. Łatwa dziewczyna chce "zdobyć" faceta dając za przeproszeniem

Ale kiedy jest się w związku i czuć te "kochanie" to wg mnie szkoda czasu.

U mnie seks był na 2 spotkaniu (jesteśmy prawie 2 lata) i wcale mojej kobiety za łatwą nie uznałem bo i tak chciałem z nią być takie spontany są super
Stary 2013-11-27, 11:42   #26
lasoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amy_y Pokaż wiadomość
Przede wszystkim do niczego się nie zmuszaj, bo na 90% będziesz później tego żałowała! Ja zaczęłam współżyć z facetem po 1,5 miesiąca związku (mój pierwszy raz, jego nie) i póki co nie żałuje, było bosko, a on się postarał żeby była wspaniała atmosfera. Jeśli nie ufasz swojemu chłopakowi moim zdaniem nie ma sensu się zmuszać, a Twój wiek nie jest tu żadnym argumentem, żeby pójść z nim do łóżka.

I zachodzą w ciążę w wieku 18 lat
a gdzie tam w wieku 18 lat, teraz już normalne jest jak widzi się 16 letnią matkę.
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-27, 13:30   #27
litera01
Raczkowanie

Cytat:
Ale kiedy jest się w związku i czuć te "kochanie" to wg mnie szkoda czasu.
No w sumie masz rację, ale pocałunku z nim na pierwszej randce też się obawiałam, bo koleżanki nagadały mi głupot typu "nie całuj się na pierwszej randce, bo on cie oleje", jak widać mnie nie olał.

Cytat:
Napisane przez Cosmopolitan1996 Pokaż wiadomość
[COLOR="DarkOrchid"]Czy wy na prawdę uważacie, że napalony 19latek będzie cokolwiek aranżował? Jak dla mnie to jemu chodzi o pukanie się, żeby zaspokoić tylko swoją potrzebę nie licząc się z potrzebą swojej kobiety.
Akurat w tym wypadku stanę w obronie mojego TŻ, jakby nie pisać znam go od 1,5 miesiąca. Wiem, że jest bardzo wrażliwy, potrafi więcej niż nie jeden facet. Mimo tak młodego wieku zna się na wszystkim od elektroniki po gotowanie. Mam takie szczęście, że trafiłam na kucharza , ale to nie zawód jest najważniejszy, będę go kochać nawet jeśli nie będzie kucharzem, bo miłości nie mierzy się w taki sposób. Ma poukładane w głowie i na pewno nie chce tylko zaliczyć i zostawić. Rozmawiałam z nim dużo o seksie i powiedział, że będzie delikatny, bo chce mi sprawić przyjemność; poza tym widzę jak on mnie traktuje na co dzień, jak nosi na rękach, jak całuje, przytula...
Stary 2013-11-27, 13:45   #28
milagros89
Raczkowanie

Cytat:
No w sumie masz rację, ale pocałunku z nim na pierwszej randce też się obawiałam, bo koleżanki nagadały mi głupot typu "nie całuj się na pierwszej randce, bo on cie oleje", jak widać mnie nie olał.

Akurat w tym wypadku stanę w obronie mojego TŻ, jakby nie pisać znam go od 1,5 miesiąca. Wiem, że jest bardzo wrażliwy, potrafi więcej niż nie jeden facet. Mimo tak młodego wieku zna się na wszystkim od elektroniki po gotowanie. Mam takie szczęście, że trafiłam na kucharza , ale to nie zawód jest najważniejszy, będę go kochać nawet jeśli nie będzie kucharzem, bo miłości nie mierzy się w taki sposób. Ma poukładane w głowie i na pewno nie chce tylko zaliczyć i zostawić. Rozmawiałam z nim dużo o seksie i powiedział, że będzie delikatny, bo chce mi sprawić przyjemność; poza tym widzę jak on mnie traktuje na co dzień, jak nosi na rękach, jak całuje, przytula...
Skoro tego chcesz to zrób to, bo z twojej wypowiedzi wynika, że jesteś go pewna. Poprostu zaangażuj romantyczny klimat żeby się dobrze czuć. To jest twoja decyzja i cokolwiek napiszemy to i tak zrobisz jak chcesz.
Stary 2013-11-27, 14:17   #29
NeedYourLove
Raczkowanie

Jak już mówiły dziewczyny nie ma reguły na to kiedy iść ze sobą do łóżka, jedni idą po tygodniu, inni po kilku latach. Ja z moim TŻ pierwszy raz kochaliśmy się po około tygodniu związku i nawet nie znaliśmy się wtedy za bardzo, a jesteśmy już razem 7 lat. Jak widać nikt nikogo nie rzucił, co nie znaczy, że tak się nie mogło stać. Decyzja należy do Ciebie, rzucić Cię może on, a równie dobrze i Ty.
NeedYourLove jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-27, 15:07   #30
I am Rock
lokalna gwiazda

Cytat:
Nie jestem zimna, nie zwodzę go. Po prostu naczytałam się za dużo o łatwych dziewczynach. Rozmawiałam z nim o tym, on nie uważa, że jestem łatwa. Na początku i tak byłam niedostępna, teraz się zmieniłam. Bardzo go kocham, on nigdy nie dał mi powodu do zazdrości i czuję, że po zbliżeniu mnie nie zostawi. Może jednak warto spróbować, bo zbard roku na rok jestem coraz starsza i bardziej niedostępna. On i tak szanuje mnie, że tak długo wytrzymałam. Pierwszy pocałunek też miałam z nim i do tego na pierwszej randce. Pocałunku też się obawiałam, a teraz on nauczył mnie całować. On o tym wie, że to był mój pierwszy pocałunek. Jest szczęśliwy, że nie miałam nikogo przed nim, że on jest tym pierwszym. Nie chcę się już hamować, bo jak się spotykamy, to ja chcę, on chce, a i tak z mojej winy nie wychodzi, poza tym nie jesteśmy już w wieku 14-16 lat. Niektóre gimnazjalistki i dzieci z podstawówki robią to po 2-3 dniach znajomości.
Autorko, ty masz prawie 23 lata? Ale naprawdę?
Pierwsze pogrubione mnie rozwaliło, drugie - zadziwiło.
Czy ty nie masz tak naprawdę 13 lat?
I miałaś rację, że poradziłaś się mamy, ona wie, co dla dziecka najlepsze. I rób tak, jak ona mówi.
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości