|
Notka |
|
Wygraj serum do rzęs Inveo! Podziel się z nami swoimi trikami i poznaj sposoby innych Wizażanek na piękne oczy i rzęsy! Może to właśnie ty wygrasz hypoalergiczne serum do rzęs Inveo! |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Moja pielęgnacja - olejki
Chciałabym podzielić się z Wami moimi sposobami dbania o skórę wokół oczu i rzęsy. Głownie, używam olejku arganowego, który rozprowadzam na zwilżoną skórę, delikatnie wklepując go dookoła, kierując się od zewnętrznych kącików oka, pod okiem i na powiekę, nie omijam też brwi i delikatnie przy zamkniętych oczach muskam rzęsy, tak, żeby olejek nie dostał się do oka, bo może je podrażnić. Szczerze polecam ten sposób, jakiś czas temu zauważyłam pierwsze zmarszczki wokół oczu, a skórę mam bardzo cienką i delikatną, musiałam coś z tym zrobić. Olejek jest świetny, zmarszczki zniknęły (może były tylko spowodowane zmęczeniem czy utratą wagi, nie wiem), rzęsy są mocniejsze i nie wypadają już z taką częstotliwością jak kiedyś
![]() ![]() Jeśli macie problem z pieczeniem i wysychaniem oczu, polecam kurację specjalną maścią do oczu z wit A, dostępną w aptece, jest bardzo skuteczna. Edytowane przez aania88 Czas edycji: 2013-12-06 o 14:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Moja pielęgnacja - olejki
dobry wpis !
|
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:06.