|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() 20 kg zrzuconych i brak dalszej motywacji..pomocy !
Witajcie jestem tu nowa
![]() Zacznę może od tego ,że od ponad roku jestem pod kontrolą dietetyka. Gdy przyszłam pierwszy raz na wizytę i zważyłam się ,waga wynosiła 105,5 kg. Załamałam się wtedy i postanowiłam naprawdę coś z tym zrobić .Miałam motywację i siłę , codziennie ćwiczyłam i bardzo trzymałam się diety ,ale niestety coś się stało i zawiesiłam swoją dietę. Nie mogę się ogarnąć próbuję wrócić i nie daje rady ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: 20 kg zrzuconych i brak dalszej motywacji..pomocy !
Ja Cię rozumiem, wiem co teraz przechodzisz.
Dopadł Cię kryzys. Musisz sobie wszystko porządnie przemyśleć. Wróć myślami do czasów sprzed schudnięcia - czy chcesz do tego wrócić? Wypisz sobie korzyści z chudnięcia - na pewno już teraz masz ich sporo. Pracuj nad swoim nastawieniem, doceń to co do tej pory osiągnęłaś (wypisz z czego jesteś dumna, zadowolona, ile pracy w to włożyłaś) i nie skazuj się na niepowodzenie myśląc, że już nie dasz rady. Musisz znaleźć siłę w sobie, to może potrwać ale uda się! Nikt Ci w tym nie pomoże, bo to jest w Twojej główce ![]() ![]() Ja właśnie wylizuję się z kryzysu, także rozumiem Cię (mi przybyło 10 kg które tak trudno było zgubić, chyba nie chcesz stracić swojej ciężkiej pracy?) Bardzo fajnie że się przyłączasz do wątku "schudniemy 20kg", tam na pewno znajdziesz wsparcie, pisz tam z nami ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
No dokładnie - ja też szukam pracy już jakiś czas - strasznie mnie dobija to siedzenie w domu
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
już tam jestem hehe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:53.