Co ze mną nie tak - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-12-11, 19:18   #1
NaiwnaJa
Przyczajenie

Co ze mną nie tak

Cześć czy ktoś może mnie oświecić bo nie wiem co jest nie tak z tym światem. Streszczę moje ostatnie przejścia i proszę o obiektywna ocenę.
4 miesiące temu rozpoczęłam nową pracę. Zespół raczej męski, stanowiska mamy niezależne od siebie, spotykamy się tylko na omówienia no i w razie wyższej konieczności czyli w przypadku trudnych projektów. No i tak się akurat złożyło że miałam trudna sprawę i potrzebowałam pomocy. Jeden z moich przełożonych zgodził się mi pomóc. Umówiliśmy się w kawiarni, pan E wszystko rzeczowo mi tłumaczył tylko jakoś tak często przypadkiem dotykał mojego ramienia albo klepał mnie po kolanie. Po omówieniu wszystkich spraw zaproponował mi, żebym wsparła go w kolejnym biznesowym spotkaniu, na co się zgodziłam tylko, że do niego mieliśmy jeszcze 60 min. Pan E powiedział "zabieram cie na wycieczkę" bez zastanowienia wstałam i wyszłam. Komunikat był tak rzeczowy że nawet nie przyszło mi do głowy aby postąpić inaczej. No i pojechaliśmy... w ciemną noc nad jezioro. W trakcie rozmowy E spytał czemu jestem taka zamknięta bo na zebraniach jestem całkiem inna (czyli jaka????????????). Po 20 minutach rozmowy zbliżył się do mnie mówiąc, że jak czegoś nie spróbuje to sobie nie wybaczy... i spróbował mnie pocałować, ale się nie dałam. Spytałam tylko co na to jego żona że jeździ sobie z innymi kobietami po lasach, a on na to NIE DOWIE SIĘ. Po tej sytuacji pojechaliśmy razem na spotkanie biznesowe a ona przez całą drogę trzymał mnie za rękę. Jak już wszyscy sobie poszli pan E powiedział mi tylko że ma kosmate myśli. Odwiózł mnie do domu a na odchodnym powiedział że wszystkie chwile spędzone ze mną były cudowne. Kilka dni później znowu musieliśmy się spotkać, na szczęście w większym gronie. Pan E niby przypadkiem do mnie podchodził i ciągle się na mnie gapił wzrokiem od którego zapierało mi dech. Najgorsze jest to że jak obok mnie przechodzi czy mnie dotyka to przechodzi mnie dreszcz. Czego on ode mnie chce?????????? Pomocy co mam robić unikać
NaiwnaJa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-11, 19:22   #2
201607110949
Konto usunięte

Dot.: Co ze mną nie tak

Cytat:
Napisane przez NaiwnaJa Pokaż wiadomość
Cześć czy ktoś może mnie oświecić bo nie wiem co jest nie tak z tym światem. Streszczę moje ostatnie przejścia i proszę o obiektywna ocenę.
4 miesiące temu rozpoczęłam nową pracę. Zespół raczej męski, stanowiska mamy niezależne od siebie, spotykamy się tylko na omówienia no i w razie wyższej konieczności czyli w przypadku trudnych projektów. No i tak się akurat złożyło że miałam trudna sprawę i potrzebowałam pomocy. Jeden z moich przełożonych zgodził się mi pomóc. Umówiliśmy się w kawiarni, pan E wszystko rzeczowo mi tłumaczył tylko jakoś tak często przypadkiem dotykał mojego ramienia albo klepał mnie po kolanie. Po omówieniu wszystkich spraw zaproponował mi, żebym wsparła go w kolejnym biznesowym spotkaniu, na co się zgodziłam tylko, że do niego mieliśmy jeszcze 60 min. Pan E powiedział "zabieram cie na wycieczkę" bez zastanowienia wstałam i wyszłam. Komunikat był tak rzeczowy że nawet nie przyszło mi do głowy aby postąpić inaczej. No i pojechaliśmy... w ciemną noc nad jezioro. W trakcie rozmowy E spytał czemu jestem taka zamknięta bo na zebraniach jestem całkiem inna (czyli jaka????????????). Po 20 minutach rozmowy zbliżył się do mnie mówiąc, że jak czegoś nie spróbuje to sobie nie wybaczy... i spróbował mnie pocałować, ale się nie dałam. Spytałam tylko co na to jego żona że jeździ sobie z innymi kobietami po lasach, a on na to NIE DOWIE SIĘ. Po tej sytuacji pojechaliśmy razem na spotkanie biznesowe a ona przez całą drogę trzymał mnie za rękę. Jak już wszyscy sobie poszli pan E powiedział mi tylko że ma kosmate myśli. Odwiózł mnie do domu a na odchodnym powiedział że wszystkie chwile spędzone ze mną były cudowne. Kilka dni później znowu musieliśmy się spotkać, na szczęście w większym gronie. Pan E niby przypadkiem do mnie podchodził i ciągle się na mnie gapił wzrokiem od którego zapierało mi dech. Najgorsze jest to że jak obok mnie przechodzi czy mnie dotyka to przechodzi mnie dreszcz. Czego on ode mnie chce?????????? Pomocy co mam robić unikać
pytasz jak jakaś pensjonareczka czegóż może chcieć a wcześniej trzymasz się z nim za rączkę i dajesz macać po kolanku. no ludzie
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-11, 19:37   #3
201801191006
Konto usunięte

no nie wiem, ciężka sprawa. czego on może chcieć?
może żebyś mu jakieś ciasto upiekła? albo jakieś inne słodycze
201801191006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-11, 19:55   #4
normalnyFacet
Zakorzenienie

Zły tytuł nieadekwatny do treści.

Dawaj się macać, dawaj się wozić, dawaj się aby spojrzenia się spotykały.. a potem głupio nie pytaj czemu łapie, jak Ty na każdym kroku szukasz tego kontaktu.

Edytowane przez normalnyFacet
Czas edycji: 2013-12-11 o 19:59
normalnyFacet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-11, 19:57   #5
senna jesien
Raczkowanie

Wygląda na to, że ma brudno w mieszkaniu i sprawdza, czy nadajesz się do sprzątania. Żeby ci stawy nie siadły od mycia podłogi na klęczkach (stąd badania kolanka)

Serio nie wiesz o co mu chodzi?
senna jesien jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-11, 20:08   #6
chwast
Zakorzenienie

Taa... on cię trzymał za rękę - bo ty straciłaś panowanie i nie mogłaś jej wziąć
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-11, 21:14   #7
Apolina222
Przyczajenie

NaiwnaJa przecież On Cię podrywa i nic nie jest z Tobą nie tak, skoro przechodzą Cię dreszcze kiedy to robi. W końcu każdemu w jakiś sposób się to podoba. ALE. W grę wchodzi Twoje sumienie i zasady. Możesz skrzywdzić jego żonę, swojego męża jeśli masz i siebie... W takiej sytuacji można jasno zakreślić granice. np. Tylko praca i cześć.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-12-11, 21:44   #8
suvetar
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Apolina222 Pokaż wiadomość
NaiwnaJa przecież On Cię podrywa i nic nie jest z Tobą nie tak, skoro przechodzą Cię dreszcze kiedy to robi. W końcu każdemu w jakiś sposób się to podoba. ALE. W grę wchodzi Twoje sumienie i zasady. Możesz skrzywdzić jego żonę, swojego męża jeśli masz i siebie... W takiej sytuacji można jasno zakreślić granice. np. Tylko praca i cześć.
Podrywa? Raczej wykorzystuje pozycję przełożonego, żeby sobie pomacać i ewentualnie pobzykać.
Dotykanie, całowanie bez pozwolenia i kładzenie łapy na kolanku też przyprawiłoby mnie o dreszcze - ale obrzydzenia.

Edytowane przez suvetar
Czas edycji: 2013-12-12 o 10:56 Powód: gramatyka
suvetar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-11, 21:58   #9
Ararauna
Raczkowanie

Wydaje mi się, że tutaj chodzi niestety (albo stety) tylko i wyłącznie o seks - albo jednorazowy albo na jakiś czas. Zwłaszcza, że facet nie musi się chyba za bardzo starać o Twoje względy, Autorko, co wnioskuję po Twoich reakcjach na jego działania. Usiądź sobie na spokojnie przy herbatce któregoś wieczoru i zastanów się czy Ty chcesz tego samego co on a potem wprowadź to co tam wykombinujesz w życie. Tyle.
Ararauna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości