|
|
#1 |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 311
|
W這chy-wiza瘸nki z W這ch cz. IV
to ju tradycyjnie ja
zak豉dam czwart cz窷 naszego w徠ku. linki do poprzednich cz窷ci:cz窷 I https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=368921 cz窷 II https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=515025 cz窷 III https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=632415 Edytowane przez marmotta Czas edycji: 2013-12-12 o 19:55 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W這chy-wiza瘸nki z W這ch cz. IV
Ale szybko nastukalysmy
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
no, tym razem naprawd szybko...a od ilu lat ju tu stukamy?chyba z 4 co?
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
od 2009
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 7 083
|
Witam sie juz
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 926
|
Ja tez sie melduje.
Cztery lata to niezly wynik, pewnie znacie sie na wylot
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
tylko czemu my nie mamy jakiegos smiesznego rymowanego tytulu?
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 828
|
melduje si i ja
![]() princi z pandorki jest charm w霩ek ![]() dzi瘯i marmotta polecam t sztywn uwa瘸m 瞠 pandorki w grupie wygl康aj jeszcze lepiej ni pojedyncze a tak w og鏊e to jak ju ca陰 pandorke zmontujesz to poka mo瞠 mnie zainspiruje do kolejnych zakup闚 ![]() Inviato dal mio GT-I9300 utilizzando Tapatalk
Non mi pento di nulla nella mia vita, eccetto di quello che non ho fatto Coco Chanel Edytowane przez mmarcepan Czas edycji: 2013-12-12 o 21:53 |
|
|
|
#9 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
niektore dziewczyny przychodza i odchodza, ale watek trwa![]() nie wiem... od poczatku nie ma....jak wymyslisz i uda sie zmienic to zmienimy
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 6 082
|
Jestem i ja!
Ciemna nigdy nie jechalam tam inaczej jak samochodem ale widzialam informacje ze najlepiej autobusem nr 38 - wysiada sie przed tym centrum. Na stronie Ikei tez sa informacje http://www.ikea.com/it/it/store/roma...a/informazioni jak dojechac z roznych czesci Rzymu. Nie wyglada na to zeby sie dalo dojechac metrem. To samo pisze na ich stronie. http://www.galleriaportadiroma.it/mobile/dovesiamo.php
|
#11 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale wsadzilam pod choinke...wiem wiem glupol ze mnie, ale poczekam na nia te 2 tygodnie---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- cuciola widze, ze na emigrantkach raczej nie ma rymowanych watkow...moze to przez to, by bylo latwiej znalez nowym "wloszkom".... |
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
sa tez inne np chlopiec, rodzina, no ale nie kusimy
![]() Brr ale tu mgla, chyba z latarka z psem zaczne wychodzic |
|
|
|
#13 | |
|
Kociara
Wiadomo軼i: 3 340
|
Cytat:
http://www.portadiroma.com/eng/dove.php ale sprawdz ten 38
|
|
|
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 998
|
hej hej nowo-watkowiczki
jestem i Ja ![]() sjoannahmm...sama nie wiem gdzie ten pochowek planuje ![]() princi o matko ale temat brrrrrrrr![]() a atmosfera z Draculi to i u mnie na zewnatrz panuje
|
|
|
|
#15 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ciekawe, jak weekend, bo po豉zi bym gdzie wyskoczy豉. A w taka pogod, to brrrrrrrrrrrrrSloneczko zamawiam! ![]() Mo積a si tu dowiedzie sporo od Was. Peeling enzymatyczny, zaraz sprawdz, co to jest, do jakiej cery i w czym pomaga. Bo ja na twarz tylko 瞠l do mycia, krem nivea sofi i ewentualnie peeling z cukru :P Edytowane przez aleksandramaj Czas edycji: 2013-12-13 o 08:13 |
|
|
|
|
#16 |
|
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 828
|
cucciola u mnie te straszna mg豉 ale te troch s這鎍a
Aleksandra na yt bardzo jest polecany ten z biochemii urody, du穎 dziewczyn go poleca, ja chyba po prostu ostatnio nie peelingowa jestem, ale wczoraj po moich narzekaniach sobie go zrobi豉m i tym razem jestem bardzo zadowolona marmotta no to czekam na 24 grudnia ![]() cuci u mnie ludzie w豉郾ie z latarkami chodza na spacerek z psem a chwalilam si jaki mi ladny prezent zrobi? dosta豉m torebk mk kt鏎 chcia豉m ale najwa積iejsze jest to 瞠 da mi j tak 3 tygodnie przed urodzinami - chcia by pierwszy no i super niespodziank mi zrobi bo mi j ukry w 堯磬u pod po軼iel ![]() Inviato dal mio GT-I9300 utilizzando Tapatalk
Non mi pento di nulla nella mia vita, eccetto di quello che non ho fatto Coco Chanel Edytowane przez mmarcepan Czas edycji: 2013-12-13 o 08:50 |
|
|
|
#17 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poczytam sobie opinie na wizazu i mo瞠 przetestuj na sobie ![]() Poka torebk Kochany ten Twoj t ![]() Za mn od stycznia chodzi豉 torebka fossil, kt鏎 widzia豉m w Wiedniu. No i m鎩 t mi j kupi jaki czas temu, mia豉 by na gwiazdk, ale jak mia豉m jecha bez niego do domu na kilka dni we wrze郾iu, to si pop豉ka豉m strasznie, 瞠 b璠 t瘰kni i mi na pocieszenie da torebusi |
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
No to u mnie sloneczko i chmurki. Na szczescie mgly nie widac.
Ciemna jak pisze ze wkrotce otworza to licz ze to tutaj zajmie jeszcze z 10 lat przynajmniej! Sprawdzalam na googlemaps i linia B1 nie doszla jeszcze za blisko tego centrum. Znalazlam sklep w Rzymie - maja yankee candle http://www.newold.it/ Sa blisko Watykanu http://maps.gstatic.com/m/streetview...IILO8AOqy4DQDQ
|
#19 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
taka jestem viziata no, ale chyba faktycznie kupi dodatkowa sztywna bransoletke, bo jak dla mnie to troche duzo na jednej co to za torba mk? wrzuc no jakies zdjecie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#20 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
kochana super ta torebka!
12 charmsow to w sumie od obojga: od TZta: 7 +bransoletka od tesciowej: 5 w tym oboje dostali po jednym gratisie, bo pandorka przy zakupie za 98 euro daje charmsa gratis... |
|
|
|
#22 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hihih no jak j zobaczylam, to si zakocha豉m ζdny komplecik dostala, koniecznie musisz przys豉 zdj璚ie, jak ju rozpakujesz ponownie "niespodziank"
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Aleksandra - torebka bardzo ladna, to zapiecie sliczne.
Tylko powiedz mi - mam na tym punkcie bzika malego, ona jest zapinana na zasuwak od gory czy taka otwarta a zapiecie tylko na ten ''skobelek''? Marmotta - tescowa masz fajna - moj tesc dal swojemu synowi a mojemu mezowi 100 euro na urodziny - jak co roku. ![]() A mnie jednego roku 2 lata temu dal fiolka alpejskiego (cyklamena) w doniczce na dzien kobiet - chyba przez pomylke, albo mu zostal jeden.
|
#24 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Te zawsze bior to pod uwag kupuj帷 torb, ale t kocham mimo wszystko
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny - na fb wstawilam linka ale wstawiam i tu - jak suszyc wlosy.
Zobaczcie - mozna sie posmiac - a mina blondynki na koncu bezcenna! http://www.youtube.com/watch?v=T4mf9...ature=youtu.be
|
#26 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam sucha cere i tez troche wrazliwa i taki peeling sprawdza mi sie bo nie trzeba pocierac i skora nie robi sie czerwona. mmarcepan pokaz torebke marmotta az 12!! Sei viziatissima! ja 10 uzbieralam a juz jakis czas je mam Przez was tez rozmyslam o kolejnej bransoletce i nie wiem czy sztywna czy taFajna jest bo te lancuszki przylegaja i uklada sie ona tak fajnie bliskonadgarstka, za to jest tylko na 1 clipa wiec i tak nie moglabym wlozyc na nia wiecej. Ale super by wygladala z serduchem no juz sama nie wiem, a moze jeszcze podwojna skorka? Szyyybko bo musze pisac list do Babbo Mauro potrzebna by mi byla tez nowa zimowa kurtka ale poczekam na saldi. Moze znajomi kupiliby mi swieczke yankee ![]() i ktos jeszcze pasek do spodni np taki no to sobie pomarzylam |
|
|
|
|
#27 | |
|
Kociara
Wiadomo軼i: 3 340
|
Cytat:
Haha, ok rozumiem Dzi瘯uj za znalezienie sklepu! Powiem Wam, 瞠 zauroczy造軼ie mnie swoim w徠kiem Widz, 瞠 codziennie ze sob rozmawiacie - jakby軼ie widzia造 si na co dzie i mieszka造 w jednym mie軼ie. Bardzo fajnie si Was czyta kobitki
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
|
|
#28 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
Marmota - no przeciez zona syna to zadna rodzina - a zreszta on rodzinie tez nie daje. I niestety w tym domu tak bylo wiec moj maz nienauczony.
![]() Tyle opowiadacie o tych pandorkach ze i ja popatrzylam co maja - ale trudno sie rozeznac - tych bransoletek tyle! A charm jeden 59 euro! I pewnie innej firmy na bransoletke pandory nie pasuje?
|
#30 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe w徠ki na forum Emigrantki
|
|
|
«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
| Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:47.

zak豉dam czwart cz窷 naszego w徠ku. linki do poprzednich cz窷ci:

od poczatku nie ma....jak wymyslisz i uda sie zmienic to zmienimy

Ciekawe, jak weekend, bo po豉zi bym gdzie wyskoczy豉. A w taka pogod, to brrrrrrrrrrrrr