![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kłopot z pierwszym pocałunkiem :( Dramat faceta :(
Tak, to jest dramat. Proszę mnie nie pytać o wiek!!! Tak to straszne ...ale proszę nie pytać nawet jak to się stało, że w tym wieku.... Po prostu nie całowałem się nigdy!!
Okej. Sprawy wyglądają tak jestem przystojny - bo widzę, że dziewczyny zagadują a nawet czasem same się chcą umawiać ze mną...ale nigdy się nie całowałem ![]() Teraz trafiła się fajna dziewczyna! Nie jest typową laską ale mi się bardzo podoba - pociąga, super mi się gada... no i w ogóle ![]() a na ostatniej miałem wrażenie, że ona już czeka zerka...oczka jej się świecą patrzy mi się długo w oczy. A rozstawaliśmy się z 6 minut jak w tym głupim kawale o pocałunku i domofonie. Macie jakieś pomysły !! Gdzie się nauczyć ? Jak to się robi !!!! Okej. Ona jest wyrozumiała. Ale napiszcie mi jak wypaść chociaż przeciętnie. Wiadomo, że jest to bardzo ważny moment - i ja chcę to zrobić i to z nią ![]() Tylko, że jakoś samo to nie wyjdzie! Ona tego nie zrobi to ja muszę wykonać ten krok a w zasadzie ruch ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Kłopot z pierwszym pocałunkiem :( Dramat faceta :(
obejrzyj "Millerów"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Co to za kawal z domofonem?
Jak mialam 10 lat to cwiczylam na poduszce ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
I'm your Wonderwall.
|
ja sie nigdzie nie uczyłam, po prostu jak sie stało, to wiedziałam jak
![]() ![]() ale tak z doświadczenia (tego co panowie niektórzy potrafią), to: - nie pchaj się z językiem, przynajmniej nie od razu. mnie się to spodobało, ale nie każdej musi ;p - możesz delikatnie przytrzymać jej głowę jedna ręką, a druga objać ją w talii - nie polecam zjeżdżać od razu na tyłek - mnie to wkurzyło - nie otwieraj oczu, bo jeśli ona też przypadkiem otworzy, to sobie pomysli, że zamiast się cieszyć z pocałunku, liczysz jej piegi na nosie ![]() - badź delikatny na początku. nie połknij od razu połowy jej twarzy ;p
...jej suknia z miękkiej tafty - dziś skromnie opuszczona... Edytowane przez _PeggyBrown_ Czas edycji: 2013-12-17 o 23:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Rób dokładnie to co ona.
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
To nie fizyka jądrowa- naturalny odruch ludzki, idz za intuicja i testosteronem.
Za dużo o tym myślisz i za bardzo sie na tym skupiasz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja na lustrze albo na ręce ![]() Cytat:
![]() Swoją drogą, wzrost nie jest problemem, mój Tż jest wyższy o ponad głowę (sięgam mu do ramion) i po prostu się schyla, albo mnie podnosi albo ja staję na palcach chociaż nie jest to wygodna pozycja. Pierwszy raz pocałował mnie na łóżku ''wisząc mi nad głową'' więc nie było problemu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
nie wyciagaj jezyka, no chyba, ze poczujesz ze ona to robi. jak bedziesz czul ze to ten moment, to to zrob: delikatnie, pierwszy pocalunek nie musi byc super namietny i trwac kilka minut jak to czasami pokazuja na filmach. wystarczy ze pocalujesz ja delikatnie, rob to co ona
![]() ![]() ![]() Edytowane przez senkasandry Czas edycji: 2013-12-18 o 12:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
I'm your Wonderwall.
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja na lustrze ![]() Tego się nie da nauczyć, nikt nie każe Ci językiem rysować pejzaży w jej ustach, po prostu się pochyl i dotknij jej ust swoimi i założę się, że dziewczyna sama przejmie inicjatywę, bo to odruchowe ![]() P.S sama miałam 17 lat, co dla moich koleżanek oznaczało już staropanieństwo bezwzględne ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Mnie mój TZ pierwszy raz pocalowal na pożegnanie, z nienacka ale taki tylko buziak. To mi pozwolilo się "przyzwyczaić" i nie stresowac
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Mało śmieszny ten kawał a w moim przypadku wręcz tragiczny :P, ale on brzmiał jakoś chyba tak, że chłopak odprowadzał dziewczynę do domu i dziewczyna stoi oparta o domofon a on nic. I mówi jej, że dziś chce ją pożegnać inaczej. Po czym mówi, że chce ją pocałować i się pyta czy też tego chce a dziewczyna się patrzy i nic.... A on nadal się pyta czy może ją pocałować bo już sam nie wie. Nagle drzwi się otwierają wychodzi sąsiad i mówi panie weź pan wreszcie bądź facet i pocałuj bo tak się wahasz ..i trzymasz jeszcze rękę na domofonie. Daj pan spać ludziom! Jak pan tego nie zrobisz to ja to już zrobię za pana.
Chociaż powiem, że słyszałem jeszcze inną wersję tego kawału :P ...ale generalnie w obu wersjach chodzi o niezdecydowanie :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Generalnie dramat. Dzisiaj znowu się widziałem z nią. Następne spalone spotkanie
![]() Było już tak blisko... ona wręcz już mnie zachęcała. Niemalże jak bym słyszał - no to co "całujesz czy nie" ? Stałem blisko niej - jakieś 0,5 m. patrzyła w oczy, to później lekkim uśmiechem to przechylała głowę i tak staliśmy chyba z 5 minut ![]() Co do wysokości założyła wysokie szpilki więc problem się rozwiązał przynajmniej w tej kwestii ![]() Zastanawiam się czy już nie odpuścić tego. nie dręczyć moją niezdecydowaną osobą tej biednej dziewczyny! ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- w sumie ja też ale opowidam w tej wersji przed "godziną 22" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chłopie, bądź chłop a nie baba, nie myśl o kolejnych posunięciach tylko pocałuj, na początek możesz musnąć na dłużej jej usta nic więcej. Sam mówisz, że dziewczyna wyraźnie czeka na Twój ruch więc go zrób, bo jeśli nie to dziewczyna może sobie pomyśleć że Ci się nie podoba. Ona inicjatywy nie przejmie na pewno - my tego nie lubimy, tzn większość z nas tego nie lubi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
I'm your Wonderwall.
|
Cytat:
![]() ![]() problem leży tylko po Twojej stronie. ona chce. tylko Ty sie hamujesz. skoro sie już zastanawiasz, czy ona cie pociąga, to coś jest nie tak. czy w kontaktach tak normalnie, na co dzień z ludźmi, masz kłopot? jestes jakis baradzo nieśmiały?
![]() |
![]() |
#18 |
Recenzentka Miesiąca - Grudzień 2016
|
Chłopie całowanie ma się we krwi ale Ty nawet o tym nie wiesz bo nigdy nie próbowałeś. Każdy przeżywa pierwszy pocałunek. Ja to robie za każdym razem gdy poznaje nowego chłopaka. Wiadomo z nową osobą zawsze jest pierwszy pocałunek. Cmoknij ją w usta na pożegnanie a ona odbierze to jako zachęte i sama zacznie Cię całować. Bądz sobą i kropka -poprostu daj się poniesć atmosferze. Bądz delikatny o czuły.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
I'm your Wonderwall.
|
Cytat:
![]() ah, wakacyjne miłości... łąka, wschód słońca i spiew ptaków. ja się cieszę, że romantycznie jest, a ten w pewnym monencie "JAK ONE NAPIE****AJĄ!" ![]()
![]() |
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alko już próbowałem z nią - niestety po jednym drinku powiedziała, że ona dziękuje za następnego bo czuje że ją "bierze". Z drugiej strony też mi było głupio samemu walić drina za drinem - no w końcu alkoholikiem nie jestem ![]() Alko oczywiście mi pomaga ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
I'm your Wonderwall.
|
Cytat:
![]() ![]() A może po prostu z nią porozmawiaj o tym? Wydajesz się byc fajnym facetem ![]() Rozmowa (szczera) jest zazwyczaj rozwiązaniem na wszystko, tylko że to chyba ona przychodzi najtrudniej ludziom ![]()
![]() |
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
I'm your Wonderwall.
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a mysia nade mną dobrze pisze w sumie. ma być spontanicznie. tak jak Student ASP się na mnie spontanicznie rzucił. no mnie się to spodobało wtedy ![]()
...jej suknia z miękkiej tafty - dziś skromnie opuszczona... Edytowane przez _PeggyBrown_ Czas edycji: 2013-12-19 o 22:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
O rany, zrób to po prostu.
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale już jest i tak postęp - bo ją przytuliłem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
I'm your Wonderwall.
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Wątek idealny dla mnie, chłopak który nie umie się całować jest dla mnnie koszmarem, mając takiego faceta nie zaznasz ani przyjemności z całowania ani nic. A całowanie to nie jakiś konkurs piękności czy wyścig, na umiejętne całowanie potrzeba czasu.
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Człowieku, daj spokój.
Jak się boisz, to po prostu chwyć ją w talii i muśnij jej usta. Nawet nie z językiem, po prostu. To będzie taki punkt zaczepienia ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#30 |
Konto usunięte
|
Przede wszystkim nie myśl o tym! Sama swój pierwszy pocałunek przeżyłam późno i teraz wiem ,ze to nic strasznego. Na początku faceta pocałowalam tylko w usta. Po jakimś czasie przyznalam się ze to mój pierwszy pocałunek i był bardzo wyrozumiały. Poźniej nawet nie wiem jak i kiedy zaczeliśmy się całować bardzo namiętnie z języczkiem, etc.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.