|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Szukam ciuchów i dodatków w stylu militarnym i rockowym
Witam, ciuszków szukam w rozmiarze M, ale lubię też oversize
buty 37/38 Bardzo chętnie wymienię się na różne materiały, m.in. tiul w różnych kolorach maszynę do szycia 1. - 2. koszulki zespołów rockowych (damskie i męskie) - najbardziej lubię ac/dc i red hot chili peppers, ale inne też proponujcie 3. bojówki moro - mogą być męskie, rozmiar raczej max L 4. rurki bordowe/ciemna zieleń/czarne/jeansy rurki lub proste z dziurami, albo jakieś zwykłe 5. koszule jeansowe/khaki 6. katanka jeansowa 7. botki motocyklowe/glany/trampki czarne/czarno-białe 8. koszule w kratę i wszystko co macie w militarnym/rockowym stylu ![]() 9. ale też najzwyklejszy szary (najlepiej ciemniejszy) sweterek nieco dłuższy, bez dekoltu, długi rękaw, bez żadnych zdobień 10. czarną czapkę 11. dłuższe czarne/białe topy/bokserki bez zdobień 12. sukienki/spódniczki różne - rozkloszowane bardzo chętnie, tiulowe itd 13. czarny cień do powiek 14. szminka/pomadka w odcieniach czerwieni 15. paski wybielające zęby crest 16. plastry do depilacji 17. dezodoranty 18. tusz czarny 19. czarna przeciwdeszczowa kurtka - może być cienka 20. kombinezony 21. spódnica/sukienka maxi 22. kamizelka-ramoneska jeans/skóra eko. będę jeszcze dopisywać ![]()
wymiana ![]() ![]() Edytowane przez maastricht Czas edycji: 2014-02-07 o 11:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam ciuchów i dodatków w stylu militarnym i rockowym
ja mam czarne rurki i jeansowa katane z kozuszkiem przy kolnierzu
![]() |
#7 |
koci świat
|
u mnie rurki moro sisley
i bojówki zara ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Mam dwie pary bojowek w wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:53.