|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Napastliwy facet
Tamtego razu nie zgadzalam sie na seks i prosilam wrecz, zeby przestal byc natarczywy, a on na sile wlozyl mi palce do pochwy i penetrowal w ten sposob chcac abym nie protestowala i robil to z pewnym zaangazowaniem, zagluszyl mnie werbalnie, az sapal, dyszal, nie moglam odciagnac jego dloni, zamurowalo mnie i moze bylam za malo stanowcza...Gdy wreszcie skonczyl, zaczal sie jakby tym rozkoszowac...obrzydliwe? Pewnie tak, sorry. Zastanawiam sie nad pewnymi rzeczami, moze to z pozoru nieistotne, ale moze powinnam przez to lepiej poznac jego podejscie do mnie...wiec dla mnie istotne jest czy, wedlug waszych odczuc: zrobil to bo go to po prostu podniecalo, czy moze chcial mnie skrzywdzic, zdominowac, pogardzic moja autonomie, narzucic wole, pozbawic sprawczosci? Nie wiem po co to sapanie, czy ze niby jemu bylo tak dobrze dotykajac miejsc intymnych, czy chcial mnie zagluszyc. I ja nie zartuje, mnie to na serio zastanawia. Bo jezeli to zajscie mialo na celu go podnienic to jeszcze moge wybaczyc, ale jezeli zdominowal mnie w ten sposob bo chcial cos narzucic, stlamsic... Nie wiem co myslec...A odpowiedz na to pytanie jest dla mnie wazna aby przekonac sie czy warto ciagnac cos, co wlasciwie dopiero sie zaczelo...Co czuje ja, napisze pozniej, aby zachowac opis bez emocji ktorymi mozecie sie sugerowac.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Napastliwy facet
Cytat:
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Przecież on zrobił to wszystko wbrew Tobie! Jak możesz się zastanawiać, czy to ciągnąć? No jasne, że go to podniecało, ale to było jak gwałt! Imho to nie jest dobry początek, zostałaś potraktowana jak rzecz.
Shira Yuki Oby. Faktycznie, tak jakoś hm specyficznie napisane. Edytowane przez cwany rogalik Czas edycji: 2013-12-27 o 21:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
w drodze do...Ciebie...
|
Cytat:
ale o co w ogóle chodzi? mamy Ci napisać dlaczego facet wsadził Ci tam palce? skoro mu pozwoliłaś to wsadził, bo jak nie chciałabyś to po twarzy i goń się ![]() ![]() i też się zastanawiam czy to nie jakieś opowiadanie :P
![]() |
#5 | |
wańka wstańka
|
Cytat:
Nie ma tu nic do rozumienia, wybaczenia czy rozkminiania czy warto to ciągnąć. Nie warto.
![]() |
#6 |
BAN stały
|
trollololololololollolo
![]() a jak nie troll to.. zwyczajny gwałt, gwałt nie musi być tylko penisem. |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Pozbądź się tego zboczeńca
![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Przeczytałem z pewnym rozczuleniem... Czuję się znowu jak na egzaminie, brakuje mi na końcu jedynie oceń odpowiedzialność karną Zenona B. Czy odpowiedź byłaby inna gdyby umieścił palce w odbycie pokrzywdzonej?. Tak czy srak na kodeks karny się łapie, a Pani zadaje pytanie czy warto to ciągnąć?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Prosze...dajcie spokoj, jakie opowiadanie, jaki troll. Myslicie, ze nie wiem, ze bez dosc szczegolowego opisu to brzmialoby inaczej?
![]() ![]() Dzieki, ale darujcie sobie, ze to rzekomo opowiadanie (to az troche smieszne, bo co to w ogole mialoby byc opowiadanie, jeszcze po co upublicznianie, chyba dla oklaskow ![]() Edytowane przez Lauraaa123 Czas edycji: 2013-12-27 o 23:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Wtajemniczenie
|
To już podpada pod gwałt ;d Zmusił cię do "innej czynności seksualnej" wbrew twojej woli, zresztą skoro cię to obrzydziło... Nie zapowiada się dobrze, lepiej poszukaj innego. Chyba nic więcej w temacie.
![]() ![]() |
![]() |
#12 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie liczy się to co my myślimy,ale to co ty czujesz. opisałas książkowy gwałt,a ty się zastanawiasz,czy dla niego to przyjemność?czy mu wybaczyć,bo zrobił sobie dobrze wbrew tobie? prosze cię ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
oblesny typ,nad czym ty sie zastanawiasz,ja bym nie mogla juz na niego patrzec.
wymaz jego numer i nie odpowiadaj na smsy ani telefony. on jest poprostu niebezpieczny,bym mu naplula w pysk po czyms takim. |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
w drodze do...Ciebie...
|
Cytat:
zabawna jesteś, piszesz że napastliwy facet wkłada Ci palce, a pchasz się mu do domu chociaż mało go znasz ![]() ![]() ![]()
![]() |
#15 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ty bronisz go i jeszcze sie zastanawiasz,czy być z nim,czy nie. ale każdy ma prawo do własnej bajki ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |
w drodze do...Ciebie...
|
Cytat:
co innego spotkać takiego typa gdzieś na ulicy, a co innego iść do niego do domu :P ale niech Ci będzie i co bym zrobiła? na pewno nie zastygła w bez ruchu, rozumiem w pewnym momencie szok itp, ale byłaś chyba na tyle świadoma żeby jakoś zareagować :P no i współczuje Ci tej sytuacji i nie życzę tego nikomu ![]() ![]()
![]() |
#18 |
DAMAYANTI TROLLING INC.
|
nowe konto i od razu tak z grubej rury...
pachnie mi bożonarodzeniowo - noworocznym trollem. |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
Nie zastanawiaj się nad jego odczuciami. To nie jest istotne.
Ważne jest co Ty czujesz. A ty czujesz obrzydzenie. Zostałaś zgwałcona. Idź do lekarza, zrób obdukcję, zbadaj się bo nie wiadomo gdzie te paluchy wcześnie trzymał, zgłoś na policję próbę gwałtu, idź do psychologa. Zrób coś a nie zastanawiaj się nad odczuciami gwałciciela. |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
DAMAYANTI TROLLING INC.
|
Gosiaczek, Autorka już zarobiła bana za trollowanie, nie ma się co produkować.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:41.