![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Facet i jego tekst. Słusznie sie obrazialam ?
Wczoraj spotkało mnie coś przykrego ze strony mojego chłopaka, ale do rzeczy...
Wpadły do mnie dwie moje kumpele, gadałyśmy sobie, alkohol itd. Później miał dotrzeć mój chłopak (znamy się od sierpnia, jesteśmy nieco krócej). Na koniec jak już kumpele się zawijały, jedna walnela dla zartu teskt coś tam dobrze, że piła będzie łatwiejsza czy cos takiego. Na co moj chłopak : nie musi, juz jest. Zrobiło mi sie mega przykro, że takie cos dowalil, nawet sie poplakalam pozniej, on co prawda przepraszal, ale jakis mega skruszony nie był. Co sądzicie o tej sytuacji? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Facet i jego tekst. Słusznie sie obrazialam ?
Przyznaję, że słabe to było. Powiedział to przy przyjaciółkach to jeszcze pół biedy, a jak kiedyś coś palnie przy dalszych znajomych? Trochę wstyd. Porozmawiaj z nim, że są żarty i ŻARTY. Mnie też by taki tekst zabolał trochę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Myślę, że chciał zwyczajnie zażartować ale chyba nie przemyślał tego co chce powiedzieć i głupio wyszło. Powiedz mu, że głupio się zachował i żeby pomyślał zanim będzie chciał zabłysnąć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
myśli, że jesteś łatwa....kurczę niefajnie. Pogadaj z nim.
Ja bym się <złe słowo> bo nikt nie ma prawa wyzywać mnie od dziwek, tym bardziej, że nigdy się tak nie zachowywałam. Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2013-12-28 o 19:46 Powód: złe słowo użyj innego |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Naczelny Hipster
|
O ratunku, przecież "Pij, będziesz łatwiejsza" (i różne odpowiedzi na to
![]() ![]() Pogadaj z facetem, dla mnie to byłby żart i nie potraktowałabym tego poważnie, no ale może niektórzy nie mają dystansu do siebie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyjaciółka głupio palnęła, chłop głupio odpowiedział. Nie sądzę, aby mówił to w towarzystwie, które Cię nie zna i zaraz pomyśli, że jesteś łatwa. Jak dla mnie to wyolbrzymiasz.
Nie wydaję pieniędzy na głupoty (tysięczna para butów NIE JEST głupotą ![]() Miłośniczka butów wszelakich ![]() Podskakuję z Mel B. Joga ![]() Jem czekoladę aż uszy mi się trzęsą. ---------------------------- Używasz poprawnie? 'Szlak prowadzi na wschód.' 'Szlag mnie trafia.' |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
zuy mod
|
jakich dziwek
![]() z moim TŻtem taki tekst, wypowiedziany żartobliwym tonem nie byłby niczym złym, zresztą czasem idzie w drugą stronę tj: "pij pij, będziesz łatwiejsza - ja już jestem łatwa ![]() Nie przesadzajmy. No i zgadzam się z Mitsukki - ten tekst ma taaaaaaką brodę ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Oj, to są takie przedszkolne odzywki, taki zlepek, który ma być śmieszny i zawsze występuje razem i ludzie go mówią bezmyślnie i bezwiednie, bo wszyscy tak mówią, bo to takie memetyczne żarty są. Nie było to bardzo dojrzałe, ale jestem pewna, że twój facet raczej tak nie myśli, tylko próbował byc zabawny i się wpasować w konwencje "fajnego wieczoru".
Chyba, że z jakiegoś powodu masz kompleks i rzeczywiście uważasz, że to była prawda - to wtedy powinnaś z nim na serio pogadać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
E, myślę że to tylko żart był. Ja bym się o to nie obrazila.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Naczelny Hipster
|
Cytat:
![]() Oj tam wszyscy, że głupie, niedojrzałe, nagle wszyscy śmieją się tylko z wysublimowanych żartów ![]() Swoją drogą moje ulubione to: -Pij, będziesz łatwiejsza. -Ja już jestem łatwa, to ty jesteś pi*da. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Facet nie przemyslal odpowiedzi i glupio troche wyszlo... Ale nie wydaje mi sie, zeby zrobil to specjalnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Czytając wizaż czasem mam wrażenie, że wszyscy są sztywni, poważni i zabawa polega np. na dobrym spektaklu w teatrze
![]() Mitsukki to jest właśnie sztampowy tekst na popijawach wśród znajomych ![]()
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Nie za miły tekst , mi również nie byłoby miło ;/
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
Czy naprawdę każda głupia / dziwna odzywka faceta to powód do zakładania wątku? Czy ludzie, którzy potrafią sobie lizać różne miejsca, nie potrafią tego samego języka użyć do rozmowy ze sobą i wyjaśnienia sobie drażliwych kwestii do końca?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Naczelny Hipster
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() w każdym bądź razie. słowa koleżanki potraktowałaś jako żart ale odpowiedź chłopaka w takim samym stylu już nie? przesadzasz i to grubo. taki żart pojawia się prędzej czy później na większości imprez na których występuje alkohol i nikt potem nie płacze i nie żąda przeprosin. trochę dystansu do siebie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
jestę wieszczę
|
Cytat:
![]()
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Zachował się po prostacku, ale nie widzę w tym jego winy. Po prostu dostosował poziom rozmowy do koleżanki (pewnie sam bym tak zrobił
![]() - Pan jest chamem i nie potrafi Pan powstrzymać swojego plugawego języka w obecności dam! Jutro o świcie pod Pałacem Kultury. Pistolety. Proszę się nie spóźnić, kula nie lubi czekać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
DAMAYANTI TROLLING INC.
|
popłakałaś się, bo facet głupio odpowiedział na głupi żart koleżanki?
przesadzasz. oczywiście, inaczej to wygląda jak chłopak mówi to do koleżanki, którą zna długo a inaczej gdy kilka miesięcy. a koleżanka się obraziła, było jej przykro, mówiła coś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Nie no chyba muszę zmienić towarzystwo. Moi kumple często mówią do mnie "pij, pij, będziesz łatwiejsza", a przyjaciółka wtedy zawsze "ona już jest". Zaznaczam przy tym, że jestem uważana za bardzo niedostępną. To taki żart, a chyba w związku normalne jest, że ludzie się ze sobą droczą. Przesadzasz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez 201708160922 Czas edycji: 2013-12-28 o 14:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() no ale kawał z brodą, wiele razy padał w moim towarzystwie, potem nikt nie płacze, tylko wszyscy się śmiejemy. ba, tekst padał nawet w odniesieniu do chłopaków ![]() jakim trzeba być niestabilnym, żeby od czegoś takiego się rozpłakać. zwłaszcza, że to koleżanka zaczęła żartować, więc czemu słowa koleżanki potraktowała jako żart, a chłopaka już tak poważnie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Głupi żarcik i tyle, płakanie z tego powodu to chyba objaw jakiegoś rozchwiania emocjonalnego...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() też zrozumiałam, że to było wszystko w odniesieniu do koleżanki i kompletnie nie rozumiem o co te płacze potem. już zwłaszcza, że owa koleżanka sama zaczęła temat. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
wrzuć na luz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Suziii90 Czas edycji: 2013-12-28 o 17:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Ale dziecinada
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Ja dla odmiany rozumiem, że mogłaś się poczuć niemiło. Bardzo ważny jest tutaj ton wypowiedzi, myślę, że gdyby był odpowiednio żartobliwy, to wątek by nie powstał. Porozmawiaj z nim o tym, powiedz, że nie życzysz sobie takich tekstów. A potem już do tego nie wracaj.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
DAMAYANTI TROLLING INC.
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:52.