|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Konto usunięte
|
Studniówka i problemy z nią związane.
Właściwie jeden problem, towarzyski. Nie sądziłam, że kiedykolwiek napiszę coś takiego, ale jestem trochę w kropce. Mianowicie studniówka za 2 równe tygodnie, a ja nie mam z kim iść. Nie mam pojęcia jak to się stało, serio. Miałam ostatnio dużo na głowie, więc gdy przyszło płacić za studniówkę bez przemyślenia wyłożyłam sporą sumkę za siebie i partnera, bo "ktoś się znajdzie". I pewnie rzeczywiście by sie znalazł, gdybym się o to postarała trochę wcześniej. Ale cóż, były ważniejsze sprawy, teraz trzeba jakoś z tego wybrnąć. Więc przemyślałam to dzisiaj i opcji mam kilka:
- iść z jakimś kolegą koleżanki, czyli ryzyko, bo nie wiadomo co się trafi - zaprosić kolegę, którego lubię i wiem, że dobrze byśmy się bawili, ale problem taki, że kontakt się urwał, z pół roku nie gadamy i on ma dziewczynę. - zaprosić innego kolegę, który jest fajny i w ogóle, ale kiedy moja koleżanka go pytała, czy ze mną pójdzie, powiedział, że nie, bo nie umie tańczyć. i nie wiem, czy to tylko wymówka, czy rzeczywiście nie umie i lepiej go nie namawiać. A poloneza i tak nie tańczymy, więc może by się zdecydował. -iść z kumplem chłopaka przyjaciółki i zrobić jej przysługę, bo jej chłopak nie będzie tam znał nikogo, a tak to przynajmniej miał by kumpla i zajęli by się sobą a my byśmy miały trochę spokoju. ale mi się to średnio uśmiecha, bo ten kumpel ani rozrywkowy ani urodziwy. Mam lekkie obawy, czy nie będzie niezręcznie jak pójdę z kimś obcym i czy nie zepsuję sobie zabawy przejmując się nim. Edytowane przez 201612080925 Czas edycji: 2014-01-18 o 20:39 |
|
|
|
|
#2 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Studniówka i problemy z nią związane.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
W ogóle co za pomysł alby płacić nie mając jakiegokolwiek partnera na oku.
|
|
|
#3 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) bo mój poprzedni partner skręcił kostkę i znalazłam zastepstwo. Poza ładnym zdjęciem nie miałam z niego żadnego pożytku . Na szczescie kolegów z klasy/liceum mialam fajnych i tanczylam z nimi, poza tym wszyscy bawili sie razem w grupie, ale czasem rozrywkowy partner sie przydaje
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Konto usunięte
|
Ja tak poszłam trochę na ślepo
Z kolegą, ale takim mniej znanym, był w porządku ale generalnie kontaktu nie było za dużego i nie wiedziałam co tam u niego. Co się okazało, mój kumpel z klasy przyszedł z dziewczyną z jego szkoły, w której on był szaleńczo zakochany. No i masakra, cały wieczór wodził za nią oczami (przeżyłam, bo nie miałam nic do niego) i cierpiał okrutnie, bo była z innym (przez co miałam zepsuty wieczór).
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
Konto usunięte
|
Nie zapraszała go w moim imieniu, tylko zapytała, czy nie miałby się ochoty przejść na studniówkę. O nic ją nie prosiłam, sama mi powiedziała dopiero po fakcie.
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Zapytaj kolegę, z którym straciłaś kontakt. Ja tego nie zrobiłam i żałuję, więc do dzieła!
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Również uważam, że powinnaś zaprosić kolegę, z którym urwał Ci się kontakt! Byłam w identycznej sytuacji i zaryzykowałam - było bardzo fajnie i nie żałuję
udanej imprezy
|
|
#9 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#11 |
|
Konto usunięte
|
Wiele z Was beztrosko popiera pomysł zaproszenia kolegi, który ma dziewczynę - a gdyby to był Wasz facet?
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Haha, miałam podobny problem. Zaprosiłam kolegę, który ma dziewczynę. Po tygodniu dostałam odpowiedź, że on bardzo chętnie, ale muszę się spotkać i omówić to z jego dziewczyną.
Odmówiłam, więc chyba będę musiała iść sama.
|
|
|
#13 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gdybym jednak wiedziała, że ma jakieś "niecne plany" wobec mojego faceta to nie
|
|
|
#14 |
|
Konto usunięte
|
Z wypowiedzi autorki wynika, że nie zna tej dziewczyny. Nie wiem, ja bym zajętego faceta nie zapraszała, nie lubię takich sytuacji.
|
|
|
|
|
#15 |
|
Konto usunięte
|
Jak zauważyłyście jedyny problem związany z kolegą, który ma dziewczynę, jest to, że ma dziewczynę. Z kolegą znamy się dość długo, jego dziewczynę też poznałam i wydawała się w porządku, nie wyglądało żeby miała jakiś problem związany ze mną i moją znajomością z jej chłopakiem. Mimo wszystko nie chciałabym mu mieszać w związku, rozumiem też jej sytuację, jej chłopak jedzie do swojej koleżanki i pewnie jeszcze zostanie na kilka dni ( nie u mnie, ma rodzinę w moim mieście).
Edytowane przez 201612080925 Czas edycji: 2014-01-19 o 13:49 |
|
|
|
|
#16 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no to idz sama, skoro mozesz bawic sie z kolegami z klasy i wystarczy Ci zeby partner siedzial przy stoliku ale nie sam, zeby sie nie nudzil. to po co Ci on?
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym nie miala problemu z tym żeby mój TŻ poszedł na jakąś imprezę bo jego koleżanka nie ma partnera, a nie chce przypadkowego z łapanki.
moim zdaniem zagadaj najpierw do tego z którym lepiej byś się bawiła - do kolegi co ma dziewczynę lub do kolegi, który nie umie tańczyć. jak nie wypali jeden z nich - to zagadaj do drugiego.
|
|
#18 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
ale zawsze możesz zapytać.. chociaż ja odradzam.Cytat:
Cytat:
i w sumie chyba dobrze, że sobie poszedł bo koleś był tak irytujący, że masakra..
|
||||
|
|
|
|
#19 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Przyczajenie
|
Miałem studniówkę niedawno i mogę Ci doradzić, żebyś lepiej nie szła z kimś, kogo za dobrze nie znasz. U mnie jedna dziewczyna poszła z kolegą załatwionym w ostatniej chwili i niestety on zachował się jak ostatni cham i świnia, po 2 godzinach studniówki wogóle zapomniał o tej koleżance i bawił się bez niej, tzn. zostawił ją samą, a on w tym czasie pił sobie z kumplami a do niej nawet się nie odezwał do końca imprezy.Także odradzam Ci tę opcję bo możesz się mocno rozczarować. Już lepiej jakbyś poszła sama, u mnie też kilka osób przyszło bez partnera i dobrze się bawili.
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zależy od chłopaka.Chłopaki często mówią, ze nie umieją tańczyć, a się bawią do samego rana, więc spróbuj ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.

) bo mój poprzedni partner skręcił kostkę i znalazłam zastepstwo. Poza ładnym zdjęciem nie miałam z niego żadnego pożytku
. Na szczescie kolegów z klasy/liceum mialam fajnych i tanczylam z nimi, poza tym wszyscy bawili sie razem w grupie, ale czasem rozrywkowy partner sie przydaje
Z kolegą, ale takim mniej znanym, był w porządku ale generalnie kontaktu nie było za dużego i nie wiedziałam co tam u niego. Co się okazało, mój kumpel z klasy przyszedł z dziewczyną z jego szkoły, w której on był szaleńczo zakochany. No i masakra, cały wieczór wodził za nią oczami (przeżyłam, bo nie miałam nic do niego) i cierpiał okrutnie, bo była z innym (przez co miałam zepsuty wieczór).