|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Nocleg w Zakopanem
Hej!
![]() Planuje wybrać się w lutym ze znajomymi do Zakopca. Czy może ktoś polecić jakieś sprawdzony nocleg? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Nocleg w Zakopanem
Jestem świeżo po urlopie, mogę polecać. Sama sprawdzałam bardzo długo, czytałam fora internetowe, opinie o obiektach. Bałam sie że trafie na jakiś obiekt widmo, który nie istnieje, wpłace zaliczkę i co dalej- zepsuty urlop. W końcu zdecydowałam się na rezerwację za pośrednictwem portalu booking.com obiekty są sprawdzone. Jako że mój budżet był niewygórowany, zdecydowałam się na noclegi w granicy do 40 zł/os. Trafiłam na obiekt "efka" i jestem zadowolona, dostałam pokój z łazienką i widokiem na góry. Wieczory spędzałam w sali kominkowej, właściciele mili i sympatyczni. Był tam taki dziadek który karmił nas swoimi wypiekami- w życiu nie jadłam takich drożdżówek. Pan "motocyklista"-tak go roboczo nazwę, zorganizował nam ognisko w takim góralskim szałasie- bawilismy się do rana.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
W Zakopanem generalnie jest sporo różnych noclegów, bo w końcu jest to miasto nastawione na turystów, ale jeśli planujecie wyjazd w lutym, a jeszcze nic nie macie to może być ciężko. W Zakopanem nigdy nie brakuje turystów, a o tej porze to tym bardziej. Jeśli poważnie planujesz szukać to lepiej wpisz w wyszukiwarce "domki zakopane" czy coś w tym stylu, a później dzwoń
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Może znajdziecie jakiś sensowny domek na stronie nocowanie.pl (można tam wybrać ilość osób, które domek ma pomieścić). Pozdrawiam!
![]() Edytowane przez m_mizu Czas edycji: 2014-02-06 o 16:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
no ja się kiedyś przejechałam bo pojechaliśmy na spontana i zupełnie nigdzie niczego nie znaleźliśmy :/ wkurzyłam się strasznie i od tej pory tylko wcześniejsza rezerwacja- co w sumie zabija trochę nasze zamiłowanie do spontanu
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Byłam ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2014-05-30 o 08:42 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:58.