| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2005-09-27, 17:15 | #1 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-07 
				 |   Jak mam to w końcu ZAfarBowac??

WItajcie  Mam nadzieje ze mi pomozecie  , otóz chodzi mi o to ze jak uzywam szamponetki do koloryzacji, to normalnie mi sie pieni pod wplywem wody, i zostawiam ja na ok. 25-30 minut , niestety po splukaniu moje wlosy z tylu glowy , te np. w kucyku jak upne sa normalnie pofarbowane , a te z przodu czyli grzywka krótsza jest jakby nietknieta przez farbe  , no moze troszke , ale nie jest to ten sam odcien co z tyłu na włosahc   , czy ja źle cos robie ?? Jak wy sobie dajecie z tym rade?  Licze na pomoc , bo nie chcem chodzic w łatkach   
				__________________ Już Pani Licencjat 5-ty rok na Wizażu    teraz sie MaGistRuje                                                                            DUKAM   | 
|     |   | 
|  2005-09-28, 08:29 | #2 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-08 
				 | 

Dot.: Jak mam to w końcu ZAfarBowac??

Czuczenko nie wiem czemu kolorek wychodzi Ci tak nierówno ja po umyciu nakładam szamponetkę a nawet dwie , staram się rozprowadzić równomiernie, a następnie trzymam ok 40 minut po czym przy uzyciu wody jeszcze raz równomiernie rozprowadzam i spłukuje   kolorek jest idealnie równy  pozdrowionka   | 
|     |   | 
|  2005-09-28, 08:39 | #3 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-02 
				 | 

Dot.: Jak mam to w końcu ZAfarBowac??

Jeśli masz dlugie wlosy to jedna saszetka napewno nie starcza na wlasciwą koloryzacje  .No i mozna potrzymac dluzej kolor. A może Twoje wlosy z przodu glowy są jasniejsze od slonca i dlatego farba inaczej kryje.Może warto sprobowac farby!! | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:15.