|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() tlusta przesuszona cera HELP
.
Edytowane przez pejkola Czas edycji: 2014-12-19 o 17:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: tlusta przesuszona cera HELP
Czy kosmetyki under 20 nie zawierają alkoholu? Koniecznie to sprawdź bo to może dalej systematycznie pogarszać stan skóry.
!!!!!!!!!!!!! Hej!!! Chętnie wymienie podkład la mer soft longwear w odcieniu cream ( nadal mam paragon) na shiseido synchro lub synchro glow. Edytowane przez Loyd Czas edycji: 2014-01-25 o 09:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Nie maja. Jedynie martwi mnie taki skladnik jak glycerin czy cos takiego. Czytalam ze to zapychacz jest .
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
zapychasz ale nie wysuszasz, ona tobie jedynie moze nadmiernie natłuścic i wysypać. Sprobuj krem silnie lagodzący, częste maseczki silnie nawilzające np z mocznikiem, witaminami, odstaw narazie wszsytkie kosmetyki przeciwtradzikowe. Rób parówki i po nich maseczki , peeling enzymatyczny próbowalas? on moze tak Ci nie podrażni
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Nakładaj na buzię coś mocno nawilżającego natłuszczającego ( wierz mi, to może ograniczyć przetłuszczanie cery ) przynajmniej raz dziennie, np na noc. Polecam olejki, np. kokosowy, albo kremy ZiajaMed - Lano-krem jest bardzo dobry.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ja teraz używam na noc Effaclaru Duo,który też wysusza skórę dość mocno,więc ratuję się kremem Iwostin Re-hydrin plus co kilka dni dodaję do niego trochę olejku arganowego.Skóra jest tedy fajnie odżywiona,nie zapycha się no i od razu lepiej cały makijaż wygląda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
A czy miałaś opuchniętą twarz też po żelu duac? Na Twoim miejscu odstawiłabym te kosmetyki które uzywasz teraz (a szczególnie żel Under Twenty i peeling), bo z doświadczenia wiem, że to nie pomoze, a moze zaszkodzić. Kup sobie łagodny żel do codziennego mycia twarzy- np. fizjoderm ziaja z apteki albo babydream dla niemowląt z rossmana. Żel ma nie wysuszać (nie ściągać mocno) i umyć- tylko tyle. ![]() ![]() Po stosowaniu takiej pielegnacji Twoja skóra powinna uregulować się. Nie wracaj już do produktów "antytradzikowych" z drogerii które czujesz że nie działają, albo są za ostre- one i tak problemu nie wykleczą. W kosmetyczce minimalizm jest bardzo wskazany ![]() Po zregenerowaniu skóry mogę polecić Ci krem acne derm (apteka ok. 20zl). Nie chcę tutaj opisywać wszystkiego, bo masz to w ulotce dołączonej do niego, ale świetnie działa na zaskórniki. ![]() Edytowane przez Agnieszka987 Czas edycji: 2014-01-27 o 11:29 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
![]()
Na takie problemy polecam Emolium- krem specjalny..&amp;amp;a mp;amp;amp;amp;lt;br /&amp;amp;amp;amp;amp; amp;gt;&amp;amp;amp;a mp;amp;lt;br /&amp;amp;amp;amp;amp; gt;&amp;amp;amp;amp;l t;br /&amp;amp;amp;amp;gt;& amp;amp;amp;amp;lt;br /&amp;amp;amp;gt;& amp;amp;lt;br /&amp;amp;gt;&amp; lt;br /&amp;gt;&lt;br /&gt;<br /><br />
&amp;amp;amp;amp;amp; amp;lt;br /&amp;amp;amp;amp;amp; amp;gt;&amp;amp;amp;a mp;amp;lt;br /&amp;amp;amp;amp;amp; gt;&amp;amp;amp;amp;l t;br /&amp;amp;amp;amp;gt;& amp;amp;amp;amp;lt;br /&amp;amp;amp;gt;& amp;amp;lt;br /&amp;amp;gt;&amp; lt;br /&amp;gt;&lt;br /&gt;<br /><br /> &amp;amp;amp;amp;amp; lt;br /&amp;amp;amp;amp;amp; gt;&amp;amp;amp;amp;l t;br /&amp;amp;amp;amp;gt;& amp;amp;amp;amp;lt;br /&amp;amp;amp;gt;& amp;amp;lt;br /&amp;amp;gt;&amp; lt;br /&amp;gt;&lt;br /&gt;<br /><br /> &amp;amp;amp;amp;lt;b r /&amp;amp;amp;amp;gt;& amp;amp;amp;amp;lt;br /&amp;amp;amp;gt;& amp;amp;lt;br /&amp;amp;gt;&amp; lt;br /&amp;gt;&lt;br /&gt;<br /><br /> &amp;amp;amp;lt;br /&amp;amp;amp;gt;& amp;amp;lt;br /&amp;amp;gt;&amp; lt;br /&amp;gt;&lt;br /&gt;<br /><br /> &amp;amp;lt;br /&amp;amp;gt;&amp; lt;br /&amp;gt;&lt;br /&gt;<br /><br /> &amp;lt;br /&amp;gt;&lt;br /&gt;<br /><br /> &lt;br /&gt;<br /><br /> <br /><br /> <br /> ____________________ Na naszej stronie tylko okazje cenowe http://sofrecom.pl/pl/oferta/szkolen...wane-itil.html drożyzna to wirus. Edytowane przez KrystaWawa1962 Czas edycji: 2014-03-27 o 11:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:40.