|
|||||||
| Notka |
|
| Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
|
Prośba o poradę
Witam,
Chciałam zapytać o pewne zjawisko, które ostatnio zaobserwowałam. Chodzi o to, że ostatnio będąc w sklepie zauważyłam patrząc na półkę z jogurtami, że mój wzrok dziwnie reaguje (nie wiem może zawsze tak było ale nigdy na to nie zwracałam uwagi). Chodzi o to, że patrząc na przykład przez dłuższą chwilę na jeden artykuł rozluźnionymi oczyma zauważyłam, że przedmioty będące w bliskiej odległości od tego przedmiotu jakby minimalnie drgają. To zjawisko widać przeważnie w sztucznym oświetleniu (na przykład w sklepie, gdzie produkty na pułkach są podświetlane sztucznym świtałem). Zaniepokoiło mnie to troszkę i dlatego chciałam zapytać czy ktoś spotkał się z podobnym zjawiskiem?? Dodam, że w świetle dziennym wszystko jest ok. Z góry dziękuję za odpowiedź. |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prośba o poradę
Nie wpadłas na to aby pojsc do okulisty ?
|
|
|
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
to dotyczy tylko jogurtów, czy ogólnie dłuższego patrzenia w 1 punkt?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Nie uważam aby to było dziwne zjawisko, podobnie jak rozmazanie obrazu, jak się na coś zapatrzysz. Zwłaszcza, że piszesz głównie o sztucznym oświetleniu. Wystarczy lekkie miganie jażeniówki w markecie.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.