![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Chlopak i problem z facebookiem
Z gory przepraszam jak byl juz taki watek i nie ten dzial.
Juz Wam wyjasniam moj MALY problem. Troche Mojej histori. Jestem ze swoim chlopakiem od 2 miesiecy ale znamy sie PONAD 3 lata. On mial dziewczyne z ktora chodzil dosc dlugo ale juz od roku nie sa razem. Moj na facebooku dalej ma ze z nia jest w zwiazku. Nie przywiazuje uwagi do statusow na fb ale troche mnie wkurza to ze nie zmieni tego. Ostatnio sie Go spytalam o to. I powiedzial mi ze On ma u niej na komputerze autologowanie i nie moze tak tego latwo zmienic bo ona siedzi na jego profilu. Powiedzial ze jemu to nie przeszkadza bo on i tak nie korzysta z fb. Ja na to zeby zmienil haslo i adres email a ostatecznie usunal konto i problem sie skonczy. Po tych moich slowach On zmienil temat. Dodam ze jestem z nim 2 raz i teraz tworzymy szczesliwy zwiazek. Za miesiac wyjezdzamy razem do pracy zagranica. Myslimy o wspolnej przyszlosci, ostatnio byl juz temat zareczyn, dzieci... Przez te 3 lata caly czas bylismy bliskimi dla siebie osobami i znamy sie bardzo dobrze. Wiem ze mnie kocha bo to widze bo jego slowach i czynach. Co o tym myslicie?? Dlaczego On nie chce zamknac rozdzialu z Nia?? On nie ma z nia juz kontaktu. Wiem ze 2 miesiace zwiazku to krotko ale nie komentujcie ze wszystko moze sie zmienic i ze to za wczesnie o planowaniu wspolnej przyszlosci.... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Chlopak i problem z facebookiem
Skąd wiesz, że nie ma z nią kontaktu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Bo ona go zdradzila w jego wlasnym mieszkaniu i przez to ja poprostu nienawidzi. I tez czesto sie klocili przeze mnie. A teraz jak znowu jestem z nim to Ona woli nie wchodzic nam w droge bo wie jak to moze sie skonczyc. Przez ten jej wyskok musiala sie przeprowadzic na inne osiedle.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jasne fb to nic, ale po co miec gdziekolwiek, zę jest się z kimś w związku jeśli się nie jest i ma się teraz kogoś innego... głupie tłumaczenie, autologowanie sranie... gdyby chciał to by zmienił to hasło albo usunął fb skoro nie korzysta, a nie się wykręcał. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dla mnie tez to jest dziwne. We wtorek sie z nim spotykam to znowu porusze ten temat. To tylko glupi status ale chyba kazdy z nas chce jak najszybciej zakonczyc rozdzial starego zwiazku bedac w nowym. Zapomniec o tym co bylo. Zaczac wszystko od nowa i byc szczesliwym.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Cos kiepsko ja nienawidzi skoro nie przeszkadza mu to, ze laska ma swodny dostep do jego konta. Spoko, to tylko bzdurny fejsbuk, do ktorego niektorzy nie przywiazuja uwagi, ale ja na jego miejscu najzwyczajniej w swiecie balabym sie, ze laska w ramach zemsty wywinie mi jakis numer majac staly dostep do profilu.
Jak by mial w d... ta laske i fejsbuczka, to by profil skasowal. Tym bardziej jesli cie kocha i widzi, ze drazni cie ta sytuacja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To dziwnie wygląda i tyle. To tak jakby nie wiem przy kluczach nosił misia z jej imieniem bo "nie umie odczepić" albo coś w tym stylu, no nie wiem. A no właśnie tak jej niby nienawidzi a pozwala na dostep? już kij, że nie korzysta z fb, ale pewnie nie każdy o tym wie i może mu zrobić niemałe chamstwo i takie tam podszywając się pod niego. Chyba jej mocno ufa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dziwnie to wyglada. Niby to fb malo wazne. Ja juz nawet mam glupie mysli ze on sie mnie wstydzi i nie chce pokazac swoim znajomym z kim teraz jest.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ---------- Moje komentarze na jego profilu zawsze sa usuniete. Ja poprostu sie troche boje ze ona jeszcze moze cos namieszac. Do niego mam duze zaufanie. Ale chce z nim stworzyc idealny zwiazek a ten glupi status mi w tym strasznie przeszkadza. Niby nic a jest to wazne. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie facet albo coś kręci albo laska steruje jego kontem.
Tak czy siak powinien usunąć konto/zmienić hasło. Dla mnie to dziwne, że zerwali rok temu, nienawidzi jej, ale ostro podane, że jest z nim w związku
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Nie bede go sprawdzala. We wtorek spotykam sie z nim i porozmawiam szczerze z nim o niej i o tym glupim statusie jeszcze raz. Nawet moge sie z nim poklocic.
Powiem mu co tak naprawde mnie wkurza i czego oczekuje od niego. Spytam sie go wprost czy sie mnie wstydzi i jak bardzo wazna jestem dla niego. Oczywiscie ze beda lzy ktore tak strasznie na niego dzialaja. Co o tym myslicie? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jesteście dorośli (chyba), więc porozmawiajcie normalnie, a nie jakieś płacze, awantury. Jak zmieni temat albo będzie się wykręcał to go nawrócić na właściwie tory.
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Te lzy beda szczere bo wiem jaki on jest. A ja nie lubie sie z nim klocic ale czasami to jest jedyna droga zeby dojsc z nim do porozumienia. On ma trudny charakter i jego trzeba dobrze poznac zeby zrozumiec.
Tak jestesmy dorosli. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
.
|
Skoro niby sie rozstali, ale nadal maja status zwiazku + twoje komentarze sa usuwane to dla mnie cos tu smierdzi.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Nie chce go szpiegowac bo to by swiadczylo ze nie mam do niego zaufania. A tak nie jest. Zobacze we wtorek jak to bedzie.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 01:27 ---------- Poprzedni post napisano o 01:25 ---------- Rozmowa i jeszcze raz rozmowa, szczerosc az do bolu. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
żeby tamta dziewczyna nie miała dostępu Twój chłopak może zmienić hasło i zaznaczyć "wyloguj mnie z innych urządzeń"
Co to tłumaczenie w ogóle? Gdyby chciał to by zmienił to w niczym nie przeszkadza przecież. Edytowane przez anuanusia Czas edycji: 2014-02-03 o 00:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Tak wiem o tej mozliwosci. I nawet mu wyslalam dzisiaj linka jak ma to zrobic.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Łohohoho, no jasne, tak jej nienawidzi, jednocześnie zostawiając otwartą furtkę do czytania jego wiadomości... OD ROKU.
I dlaczego mamy nie komentować, że za wcześnie na poważne plany? Dla mnie szybkie deklaracje zawsze brzydko pachną, bo to takie próby zaczarowania rzeczywistości. Innymi słowy: zastanów się poważnie nad tym związkiem, bo chyba wcale nie czujesz się w nim pewnie - i masz do tego powody. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() dokładnie to samo pomyślałam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
O matko, ale żałosne
![]() Hasła zmienić nie może? Nie może wyłączyć wszystkich innych aktywnych sesji poprzez swojego fejsa? Brak słów. Zastanów się, z kim Ty w ogóle jesteś. Pal licho, że fejsbuk, że ludzie widzą, że głupio to wygląda, ale bez jaj, żeby tak głupio się tłumaczyć...
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Wyczuwam porysowany sufit, If you know wat I mean.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
DAMAYANTI TROLLING INC.
|
i jedna, i druga
![]() dodam, że mimo, że uważam fejsowe problemy kompletnie z pupy, to jednak wydaje mi się, że jeśli ktoś tak bardzo żyje fejsem, instagramem, tłiterem etc, że umieszcza tam info o swoim życiu prywatnym, to na pewno też uaktualnia profil w razie zmiany. jeszcze po czymś takim jak zdrada. on chyba coś kręci. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Facet nie jest z Tobą uczciwy, to tyle odnośnie Twoich słów:
Cytat:
Aha, i problem nie jest mały, ten problem nazywa się prosto: "nieliczenie się z uczuciami drugiej strony"- skoro eksia może buszować po profilu, skoro -mimo że zdradziła- dalej ma do konta dostęp. Edytowane przez madana Czas edycji: 2014-02-03 o 10:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Jasno stawiaj granice.
Jesteście razem i nie życzysz sobie, by takie statusy widniały gdziekolwiek. Nie powinnaś prosić, tylko wymagać.
![]() |
#29 |
ReklaMO(D)żerca.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
skoro ona może to Ty też. Wejdź na jego profil, zmień i po sprawie
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:04.