|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
wygodne buty
Witam serdecznie wszystkich!
Zaczęłam pracę i potrzebuję kupić wygodne buty ponieważ jest to praca stojąca. Mam problemy z bólem nóg, stawów i pojawiającymi się żyłami co może wskazywać na rozwój żylaków. Chciałabym zasięgnąć Waszej opinii jakie kupić buty. Czy znacie jakieś super fajne wygodne buciki?? Czekam z niecierpliwością na Wasze komentarze! Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: wygodne buty
Byłoby łatwiej gdybyś napisała czy chodzi Ci o buty eleganckie, sportowe, na obcasie, płaskie...?Bo tak to możemy Ci doradzać w nieskończoność.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie jaki model Cie interesuje, sa tez specjalne wkladki do butow dla osob, ktore maja stojaca prace.
Najwygodniejsze z takich eleganckich bylyby mokasynki, lordsy albo balerinki. Co Ty na to? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Najlepsze będą buty z miękkiej skóry i nie ze sztucznego tworzywa żeby noga nie pociła
![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
jeszcze oprócz jakości butów warto zwrócić uwagę na dobre wkładki do butów i skarpetki bawełniane bezuciskowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
chodzi mi o sportowe takie żebym też na co dzień mogła w nich chodzić. myślałam o reebokach easytone ale stwierdziłam że zaczerpnę opini tutaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:10.