|
|||||||
| Notka |
|
| Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Problemik z dekoldem
Witam,
od pewnego czasu zauwazylam, ze rano mam "pognieciona" skóre na dekoldzie, zaczelam ze szczególną starannością dbać o nią ale niestety ślady zostały. W przyszłym roku planujemy ślub i chciałabym pozbyć się tych zmarszczek - macie może jakieś sprawdzone sposoby aby się ich pozbyć.?. Byłam u kosmetyczki stwierdziła, że miany są powierzchowne i zaradzimy coś temu, chodze na masaż buzi i dekoldu ale nie widze poprawy. Może jakiś domowy sposób ? |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Problemik z dekoldem
Ja zaczęłam jakies poł roku temu dbac bardziej o skóre dekoltu i dopiero teraz widac efekty. Silny krem - retinol lub vit C. Mam tez kilka poprzecznych zmarszczek ktore ktaktuje sztyftem z retinolem (avon).
Moze powinnas prawic sobie jakis silniejszy peeling? oczywiscie w towarzystwie kremu.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
zwroc uwage na to, jak spisz. jesli zwijasz sie w ciasny klebek z rekoma pod glowa to to pewnie jest powodem szybszego powstawania zagniecen. wiem, ze ciezko zmienic takie rzeczy jak pozycje podczas snu, ale z odrobina silnej woli jest to mozliwe
postaraj sie wyszukac wygodna pozycje w ktorej dekolt pozostaje w miare "niepognieciony" i stopniowo przyzwyczajaj sie do niej.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
czesc
wlasnie zasypiam w "klebek" staram sie od tego odzwyczajac ale ciezko kiedy moj narzeczony obejmuje mnie od tylu .... chyba zaczne bardziej sie starac. Dzieki za odpowiedz dziewczyny Pozdrawiam |
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Zwróć uwage na ilośc spożywanej wody, miałam takie nasilone problemy w okresie kiedy znacznie zmniejszylam ilosc napojów w diecie..
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Proponuje wykorzystać kosmetyki z serii Terapie Urody ATW - www.atw.com.pl
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak w razie czego to przypominam, ze reklama na wizazu jest platna
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.