![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Motywacja do ćwiczeń!
]Witam
![]() ![]() dobrze by było jakbyście tez chciały poćwiczyc i bysmy sie wzajemnie motywowały, pisaly tu o tym co cwiczylysmy , jakie grzeszki popelnilysmy w danym dniu i ogolnie moglybysmy sie podzielic doswiadczeniami ![]() mam nadzieje ze sie dołączycie i pomozecie nad praca na nowe ciało na lato ![]() Pozdrawiam i czekam na Was ![]() Edytowane przez ladys22 Czas edycji: 2014-02-16 o 14:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Motywacja do ćwiczeń!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Mnie do tego, żeby się nie poddawać motywuje chyba najbardziej mój własny progress. Tylko, kurcze, często zdarza mi się atak na słodycze, ale zazwyczaj po tym wracam ze zdwojona siła. Nie pozwalam na to, żeby to zaburzyło moj plan treningowy, chociaż widomo, że nie jest to dobre...
Zdrowe ciało, to seksowne ciało i nieschodzący z twarzy uśmiech! http://she-lifts.blogspot.com trening siłowy i funkcjonalna, estetyczna FIT KUCHNIA http://http://instagram.com/fit4life_poland# Mój styl życia. Dużo inspiracji, motywacji i dobrej energii !!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
ja nie wiem wole siedziec i patrzec w ten komputer niz sie wziąć za siebie i cos porobic.. a do tego jeszcze ciagle mysle co by zjeść...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
haha mam podobnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
To prawda, razem łatwiej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
nie no ale wczoraj jak sie wykąpałam a zobaczylam sie dokladnie w lustrze to myslalam ze sie rozpłacze...;( tee boczki.. te nogi ten ogromnyy cellulit.. nie od dzisiaj juz napewno brzuszki jakies przysiady i chcialabym zaczac biegac a jak na zlosc dzisiaj pogoda sie pogorszyła ale oby nie padalo, to chocby na godzinke pobiegac albo potruchtać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
ladys22 proponuję na początek krótkie ćwiczenia z mel b. Trwają po 10 minut i mi osobiście lepiej robi się takie krótkie bo się nie nudzę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
własnie sobie przeglądałam jej cwiczenia, ale to proponujesz zebym robila z nia od razu na raz i posladki i np brzuch i cos jeszcze czy jeden dzien jedna partia drugi inna czy jak lepiej?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
na to pytanie nie potrafię odpowiedzieć, musi to zrobić bardziej obeznana dziewczyna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
o no to ładnie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
gdy zaczynałam się odchudzać, nie miałam orbitreka. biegałam. początki były straszne- kolka po kilku metrach, straszny ból każdej częsci ciała, zadyszka. ale już po tygodniu było lepiej, po 2 jeszcze lepiej, a po miesiącu nie męczyłam się wcale;-) doszłam do takiej formy, że biegałam 1,5 h bez żadnej przerwy;-) naprawdę działa. podstawa to dobre buty do biegania, natomiast na deszczowe dni i zimę naprawde zaopatrz się w jakąś maszynę- choćby w rowerek;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
U mnie trochę inaczej - zawsze bardzo mi się podobała jazda miejska na rolkach. To co Ci ludzie wyprawiają z rolkami i własnym ciałem jest niesamowite. Chciałabym dojść kiedyś do takiego poziomu, choć jeszcze nigdy nie miałam rolek na nogach.
A ponieważ kondycji 0: męczyłam się wchodząc na pierwsze piętro po schodach, uznałam, że muszę nad sobą popracować, nim ubiorę rolki. I tak narodził się plan pójścia na siłownię. Może i Ty, ladys22, spróbuj połączyć sport z czymś co Cię kręci ![]() A poza tym przez ostatni rok wszystko mi się w życiu sypało i uznałam, ze muszę mieć choć jeden cel, choć jedną sprawę, którą doprowadzę do końca i tego też się trzymam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
ja narazie w domu sobie robie brzuszki i takie przerózne cwiczenia no i chce zacząć przynajmniej razy w tyg biegac mam nadzieje ze sie uda
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- a tak jeszcze jedno, piła może któraś z Was herbatke yerba mate? ale na odchudzanie bo znalazlam tez taka nie wiem moze cos by pomagało?:p ![]() Edytowane przez ladys22 Czas edycji: 2014-02-21 o 08:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Kurde, a mnie zapału i motywacji zazwyczaj starcza na 2-3 dni i koniec.
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
no to dokladnie jak mi.. dlatego chce teraz sie wziac za siebie. i wkoncu cos robic bo taki mi zal jak patrze na te piekne brzuszki a od patrzenia sie nic nie zrobi dlatego chocby te brzuszki chce robic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
idealną motywacją dla mnie było to, jak mój chłopak nakazał mi się odchudzić....poza tym polecam patrzeć na piękne koleżanki, modelki w gazetach itd.. wiele osób powie, że to głupie, ale działa. kolejna rzecz- dres sauna, albo spodenki neoprenowe, ćwicząc w nich gwarantuję duuuuuuuuuuuuużo wody wypoconej. to ważne, bo skóra się wygładzi, a poza tym rozgrzane ciało też lepiej spala tłuszcz. jak jeszcze się motywować? mówić sobie, że to inwestycja w siebie. ludzie uprawiający sport żyją dłużej, wyglądają młodziej. cera i całe ciało dotleniają się, przez co poprawia się ogólny wygląd
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ladys22 a skąd w ogóle jesteś? Może uda Ci się namówić koleżankę/siostrę/kuzynkę do wspólnych ćwiczeń? ![]() Wtedy trudniej będzie sobie odpuścić, jeżeli ta druga będzie czekać "zwarta i gotowa" |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
pewnie, że przykro, ale później jest satysfakcja, że coś osiągnęłaś;-) zauważyłam jedną rzecz; a mianowicie większość ludzi jest taka, że jak jesteś gruba to sie z Ciebie zbijają, a jak schudniesz to też się śmieją, że dietę prowadzisz, ćwiczysz itd...to czego sami nie osiągnęli, uważają w Twoim przypadku za afront. chore to jest. rozumiem, że można komuś nieco pozazdrościć, sama doznaję tego uczucia, że chcialabym czasem być na czyimś miejscu, ale nie jest to złośliwe ani zawistne, po prostu dążę do tego, aby osiągnąć dany cel |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Hello dziewczynki
![]() wczoraj mialam taki mały kryzysik.. znaczy ogólnie troche w zwiazku sie sypie i tak to juz potem jest.. no wiec co do Waszych wpisów, ogólnie np jesli chodzi o motywacje typu patrzenie na piekne dziewczymi z nienagannymi ciałami to poprostu płakać mi sie chce w jakims stopniu mnie to motywuje ale nie az tak zebym sie nie poddawała.. moj chłopak nie chce mi powiedziec ze sie mam za siebie wziac;p błagam go "powiedz mi ze jestem gruba i ze mam cos robic" ![]() ja jestem ze śląska.. znalazł sie juz jeden kolega ktory moze mi towarzyszyc w biegach takze od poniedziałku sie bierzemy, week niestety w pracy, ale damy rade ![]() po srodowym bieganiu i cwiczeniu do teraz mam zakwasy ale lubie to :P przynajmniej wiem ze cos działałam;p ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Zajrzałam na twój post z czystej ciekawości bo sama miewam kryzysy, ale powiem kolokwialnie, BIORĘ DUPĘ W TROKI I SPUSZCZAM SOBIE LANIE wysiłkiem fizycznym,piszesz że pragniesz coś zmienić to zrób to, widzę że ciągle masz jakieś małe wymówki , a to pogoda a to pieniądze na sprzęt,,,,,(uwierz chcę dla ciebie dobrze) jeśli nie możesz biegac bo pogoda kiepska to ćwicz w domu wystarczy poczytać tutaj ile jest form i możliwości na ruch , ja ćwiczę mając pracę fizyczną na 3 zmiany, jako wolontarjuszka opiekuje się psami w schronisku , jestem żoną na pełny etat i tylko kontuzje były moimi przerwami w ćwiczeniach , jak się chce wyglądać ładnie i zdrowo to nie ma wymówek ![]() ps.jesli zabrzmiałam suczowato to przepraszam Edytowane przez live Czas edycji: 2014-02-22 o 15:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
no to było dobre i dosadne
![]() właśnie chyba taki opieprz mi sie należy żebym sie opamiętała dzięki! ![]() i tak też zrobie..! koniec z wymówkami, jak sie chce to sie potrafi a ja bardzo chce wiec potrafie i to bede sobie przede wszystkim udowadniac..! i tak juz duzo zmienilam w swoiim sposobie odzywiania, jeszcze zminimalizuje spozycie slodyczy i pokocham aktywnosc fizyczna, nie bedzie to dla mnie mus ale przyjemnosc..! tak postanowilam i koniec ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
oki dziękuje bardzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
Witam dziewczyny
![]() Ja szukam motywacji która pomoże mi od poniedziałku zacząć wielkie coś, co planuję od jakiegoś czasu. Nie jest lekko bo próbowałam już tylu sposobów na zrzucenie ok 10kg że nawet nie jestem w stanie tego tutaj wyliczać ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() zawsze możesz tez rzucić zapytanie na forum, może inne Wizażanki ze Śląska przyłącza się do Ciebie (jakby Ci kolega wymiękł) Edytowane przez marawa Czas edycji: 2014-02-24 o 16:26 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Jeżeli nie możesz takich rzeczy czytać to ja proponuję nie czytaj, bo z tego co widzę to nie przeczytałaś ze zrozumieniem tego co ja napisałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:52.