![]() |
#1 |
BAN stały
|
Dziewczyna się wstydz ginekologa
Pewnie zaraz któraś napiszę, że znowu zakładam wątek z nowym problemem
![]() Namawiam swoją dziewczynę aby poszła do ginekologa po tabletki anty, a ona ciągle odwleka sprawę twierdząc że nie pójdzie do ginekologa bo sie wstydzi rozebrać do naga przed obcym facetem ktory bedzie ją dotykał po miejscach intymnych. Moim zdaniem wypisanie tylko tabletek nie wymaga rozbierania sie do naga. Zreszta badanie by jej nie zaszkodzilo ma 20 lat. Jak ja przekonac? Prezerwatywy nie sa wygodne na dluzsza mete. |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
and cigarettes
|
Dot.: Dziewczyna się wstydz ginekologa
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Nie musi iść do faceta, może wybrać kobietę.
Poza tym jednak drogi użytkowniku trzeba wykonać badania przed przepisaniem tabletek bo to nie cukierasy, które się łyka dla wygody bo gumki na dłuższą metę są niezadowalające. Poza tym powinna zgłosić się do ginekologa ponieważ podjęła już współżycie i są wskazania zdrowotne do tego żeby odwiedziła takiego lekarza. PS. zastanowiłeś się czy tu nie chodzi o wstyd przed samym lekarzem a niechęć do tabletek? Może boi się że mama zauważy albo nie ma na to swoich funduszy własnych? |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
BAN stały
|
Planuję ale póki nie znajdę nowej miłości to będę z nią.
---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat:
Wiem ze to o wstyd chodzi, bo ja jestem jej pierwszym chłopakiem i nikt jej nie widzial jeszcze nago nawet koleżanki czy rodzice jak juz dorosła. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Czekam na twoj watek typu lubie ser edamski a ona nie, czy powinienem jesc wedliny?
Wysyłane z mojego SK17i za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Aaaa czyli chcesz zrobić ze swej "aktualnej" dziewczyny zapchajdziurę, a żeby było wygodniej dla ciebie to namawiasz ją na tabletki?
Co za egoista. |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
wybacz, ale po tym co później napisałeś stwierdzam, że jesteś frajerem
|
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Nie chciałabym być z facetem który by tak o mnie myślał
![]() Powiedz jej to, powinieneś być z nią szczery. Wizyta u ginekologa to powinna być jej decyzja tak samo jak branie tabletek antykoncepcyjnych. Jeżeli rozpoczeła z Tobą współżycie to powinna co roku zgłaszać się go ginekologa na badania. Najpierw do tego ją przekonaj.
#13 | |
BAN stały
|
Rodzice nie, ale jakis tam kolega tak, pod prysznicem na basenie. Zreszta nie o to chodzilo tak tylko napisalem aby dac do zrozumienia ze tylko ja ja widzialem nago i sie wstydzi innych osób.
I do innej dizewczynny nie nie zapchaj dziure czy jak to napisalas jestesmy juz ze soba jakis czas to coraz bardziej widze ze tasze charaktery sa rozne i na dluzsza mete nic z tego nie bedzie, a nie chce jej rzucac i byc singlem, jak poznam kogos nowego i sie zakocham to wtedy bedzie rozstanie. ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |||
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję, że dziewczyna serio jest świadoma Twojego podejścia.
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Sorry, że napiszę bez żadnych ogródek - jesteś dupkiem.
Na dobrą sprawę nie chcesz byc z tą dziewczyną, ale do póki nie znajdziesz sobie kogoś nowego, to niech i ta będzie. Byleby było "mięso" ![]() Gorąco trzymam kciuki, aby to ona wcześniej ciebie kopnęła w zad. Ogarnij się, chłopaku, bo z takim podejściem daleko nie zawędrujesz.
#18 |
Rozeznanie
|
Faktycznie jesteś antyidealem kobiety. Nie wiem jak w tych czasach, gdzie mamy świadomość zagrożeń, lekceważyć wizyty u gina. Ja muszę 180€ na profilaktyczną wizytye ( specjaliści nie są refundowani w mojej ubezpieczalni). Znam jednak takie przypadki, dziewczyny boją się że w trakcie badania "coś wyjdzie" i tylko tłumaczą się wstydem.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Naprawdę tacy faceci jak Ty istnieją?
![]() Współczuję Twojej obecnej dziewczynie i przyszłej ![]()
#20 |
Zakorzenienie
|
Sorry, oboje jesteście głupi jak but.
|
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
A czemu niby sądzisz, że jego dziewczyna jest głupia?
![]()
#22 |
Zakorzenienie
|
iść do kobiety ginekolog
jeśli ona jest dziewicą, to i tak jej nie będą raczej badać na fotelu zdejmuje się dół: spodnie i majtki patrzeć w sufit, wtedy człowiek nie myśli o tym, jak wygląda łał, napisałam post, a on powinien brzmieć zupełnie inaczej O_o jaki kolo, co za wątek O_o Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2014-03-11 o 14:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
- bo ma 20 lat, uprawia seks, nie była u gina na badaniach i gina traktuje jak starego zboczucha, co to ją wymacać chce. A to lekarz i tyle.
Tyle że głupotę można stopniować, chłopaczek głupszy- w sumie aż żal dziewczyny, której teraz "szuka" ![]() Edytowane przez madana Czas edycji: 2014-03-11 o 14:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Penie dlatego, że dziewczyna nie chce iść do lekarza. Prawda jest tak, że pierwszej wizyty bała się większość z nas i odkładała ją ile się dało. Trzeba ją zrozumieć. A jak jeszcze jaśnie pan na nią naciska, bo mu gumki przeszkadzają, to tym bardziej rozumiem opór.
A autor jest pajacem, to jedyne cenzuralne słowo, które przychodzi mi do głowy. |
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 20 latka, która nie pójdzie do ginekologa, bo się wstydzi "że będzie ją macał po miejscach intymnych" jest według mnie (jak widać nie tylko mnie) głupia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
ReklaMO(D)żerca.
|
Piszesz, że prezerwatywy nie są wygodne na dłuższą metę, równocześnie stwierdzając, że szukasz nowej miłości. Szukaj szybciej, to nie będziesz musiał się męczyć z prezerwatywami.
PS. Gdybym poznała faceta twojego pokroju, Autorze, to wszystkim swoim córkom, koleżankom i znajomym w okolicznych wsiach chętnie bym opowiedziała, jakim penisem jesteś. A jesteś ogromnym. Fizycznie bynajmniej. |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
BAN stały
|
Ale jedziecie po mnie jedziecie.........
A ja tak naprawdę jestem dobry chłopak....... To właśnie obecna dziewczyna namawia mnie żebym z nią był. Ja już dawno chciałem ją zostawić bo nie odpowiada mi jej charakter, a ona ciągle w płacz żeby ratować nasz związek. To jestem przy niej póki nie znajdę odpowiedniej dla siebie dziewczyny, jak mam siedzieć w domu przed telewizorem sam to dam jej jeszcze troche tego szczescia skoro mnie kocha. |
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że dziewczyna kopnie cie mocno w du..
|
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:09.