|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
W marcu wiosenna lista poszukiwań :)Witam wszystkie wizażanki ![]() Oto moja lista poszukiwań - będę bardzo wdzięczna za odzew, jeśli któraś z Was ma to czego szukam ![]() Konkretna wish-lista: 1. Clarins - Multi Active Night Comfort Cream 2. Bobbi Brown - Skin Foundation odcień 0 Porcelain 3. Giorgio Armani - Lasting Silk/Maestro Fusion foundation odcień 2 4. Lancome - Teint Miracle/Teint Idole Ultra24h foundation odcień 005 5. Rimmel - Glam Eyes, eyeliner (tylko nowy) 6. Dior, Diorshow Iconic - tusz do rzęs, czarny (tylko nowy) 7. The Body Shop - odżywka bananowa 8. Tradycyjny balsam do włosów na brzozowym propolisie nr.2 9. Żel/e pod prysznic Dove 10. Oliwka Babydream fur Mama, Hipp 11. Maska L'oreal Total Repair 12. Maska L'oreal Absolut Repair 13. Maska Kerastase - Nektar termiczny lub cement 14. Płyny do mycia rąk Palmolive, Dove lub Nivea 15. Garnier, odzywka do włosów Oil repair Mniej sprecyzowana wish-lista: 1. Gruboziarniste peelingi do ciała 2. Peeling do twarzy 3. Maseczka do twarzy, nawilżająca 4. Odżywki do włosów 5. Serum do twarzy,silnie nawilżające 6. Dobry krem przeciwzmarszczkowy, najchętniej wersja na dzień 7. Serum/krem z kwasami na przebarwienia 8. Żele do mycia twarzy 9. Szampony do włosów (bez silikonów) 10. Krem/żel pod oczy 11. Antyperspirant 12. Elektryczna szczoteczka do zębów 13. Elektryczna szczoteczka do oczyszczania twarzy 14. Żelowe okulary/maska na oczy 15. Płatki kosmetyczne - tylko duże 16. Maszynki do golenia 17. Świece zapachowe 18. Nowe ubrania z kwiatowym motywem (rozmiar XS/S) 19. Nowy duży portfel 20. Duża czarna torebka Edytowane przez Namietne_Usta Czas edycji: 2014-04-12 o 23:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: W marcu wiosenna lista poszukiwań :)
Zerknij do mnei ;-)
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
zerknij do mnie, jeśli coś wybierzesz mogę doszukać cos poza wątkiem, u Ciebie zainteresował mnie podkład revlon photoready
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Za rozświetlacz the Balm proponuje:
-miniaturki zeli bath &body works, mam kilka nowych prawie nie używanych -Maska matrix total care rapair ok 3/4 zostało z pół litra -Nowy solny peeling Rossman (świetny ździerak) -peeling arbuzowy do twarzy bielenda professional, 3/4 tubki -Odzywka do farbowanych wella brillance ok polwy opakowania 250 ml -odzywka loreal professionell w sprayu potionizer do fabrowanych ciut mniej niz polowa z 500 ml -prawie nowy krem pdo oczy Mizon collagen firming 10ml tubka -świeczka Bomb cosmetic Very Berry (połowa) -Eucerin Even brighter Skin na noc okolo polowa -Uriage Isolift fluid na zmarszczki, ciezko powiedziec ile zostalo mysle ze moze 30% Jest szansa na wymianę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:31.