|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
O tabletce- pilnie :(
Przepraszam, że się powtarzam, takich wątków było już wiele, ale ja muszę wiedzieć to jak najszybciej, nie mogę czekac, a moja sytuacja jest trochę inna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: O tabletce- pilnie :(
Na ulotce masz napisane co robić w przypadku spóźnienia do 12h i po 12h. Na forum nikt Ci nic nowego nie powie.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
no tak, nie mineło 12 godzin, czyli nie powinno być problemu, ale czy na pewno? Brałam w środę o 23, nawet trochę po godzinie 23, w czwartek nie wzięłam wcale o tej 23, a wziełam dopiero w piątek rano przed godziną 10. Czyli 12 godzin nie mineło? Cienka granica, chyba muszę się zabezpieczać dodatkowo tym bardziej, że to pierwszy tydzień
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
jak tak dokładnie wszystko obliczyłam to stwierdziłam, że aby musiało minąć 12 godzin to musiałabym wziąć tabletkę środową przed godziną 22, a nie wzięłam na pewno, bo po 22 sporo byłam dopiero w domu, tak więc jeśli wzięłam dzisiaj przed 10 rano to spokojnie nawet zabezpieczać się nie muszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Jeśli nie minęło 12 h to nie masz się czym denerwować. Microgynon to silne tabletki. Trochę o nich wiem ciekawych rzeczy ..
![]() |
#8 |
BAN stały
|
to brawo! i nie rozpuszczaj takich głupot na forum bo ktoś sobie stwierdzi, że nie musi brać o danej porze. a potem są wątki "brałam tabletki anty ale zaszłam w ciążę, nie są skuteczne!!!"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ps brałam przez 4 lata i nie korzystałam z wątku "brałam ale zaszłam" a jak ktos sobie myśli że pigułki można łykać jak tictaci to jest zwyczajnie głupi i powodzenia takim życzę. U mnie to takich przypadków miałam może 3 na cały okres brania. I takie coś się niestety zdarza. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
BAN stały
|
Cytat:
I jakoś większości osób się nie zdarza. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.