|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Suknia dla Pani Młodej drugi dzień wesela?
Witam, mam ogromną prośbę, ponieważ za niecałe 2 miesiące wychodzę za mąż i nie mam jeszcze sukienki na drugi dzień. Myślałam już nawet o tym, żeby uszyć takową ale nawet nie mam pomysłu jakby miała wyglądać. Chciałam zaznaczyć, że nie należy do osób chudych.. :/
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Suknia dla Pani Młodej drugi dzień wesela?
Ja byłam ostatnio na weselu gdzie panna młoda w drugi dzień była ubrana w miętowy kostium, spodnie i żakiet, wszyscy byli zachwyceni
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Jakiej sukienki szukasz? Długiej czy krótkiej? Ze zwiewnego tiulu czy z dzianiny? Z rękawami czy bez? W bieli czy w kolorze?
![]() Ja na swoje poprawiny kupiłam taką sukienkę w Asosie i jestem zadowolona: ![]() Dostawę do Polski mają za darmo (chyba, że ekspresem) i wybór rozmiarowy jest dużo lepszy, niż w polskich sklepach (mam na myśli rozmiary 44+, nie wiem, jaki nosisz).
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Ja na poprawiny wybrałam letnią sukienkę koktajlową z Orsay. Chciałam typowo letni, lekki i niezobowiązujący ubiór. Zupełnie nie myślałam o białej sukience - to jest naprawdę kwestia indywidualna.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
sama kupiłam coś takiego: http://www.zalando.pl/tfnc-fauna-suk...1c03m-b00.html chociaż marzyłam o długiej i zwiewnej, letniej sukience. niestety teraz w sklepach nie ma za bardzo wyboru, można jeszcze zaryzykować i poczekać miesiąc czy dwa i przed samym ślubem kupić, kiedy w sklepach będą letnie kolekcje. ja ze swojej nie jestem w 100% zadowolona i będę jeszcze czegoś szukać, jak nie znajdę, to pójdę w tej z zalando.
tak jak Elrosa pisze, na asos.com jest bardzo duży wybór, mają nawet linię dla troszkę bardziej puszystych dziewczyn (nie wiem, jaki rozmiar nosisz).
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Tak jak pisały dziewczyny - wszystko zależy jakie masz preferencji, długa, krótka, zwiewna, koronkowa itd. Ja noszę rozmiar 40, może nie jestem bardzo gruba, ale swój brzuszek mam i na poprawiny chciałabym suknię taką jak w załączniku tyle, że cytrynową. Ale najpierw pójdę do sklepów i będę przymierzać, przymierzać, przymierzać
Nie zawsze to co nam się podoba dobrze na nas leży Jeśli masz zgrabne nogi, postaw na coś krótszego ![]() Popatrz też na: 1 2 3 4 |
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Szukam krótkiej sukienki takiej nad kolano, może być z krótkim rękawem bądź na szerokich ramiączkach. Może być z żakietem. Chciałbym się wyróżniać spośród gości.
---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Chciałam również dodać, że chciałabym aby sukienka była dopasowana lekko, ale też nie zbyt obcisła. Na pewno nie chcę luźnej sukienki albo rozkloszowanej. |
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
Kupiłam taką, jest również w kolorze białym. Bardzo ładnie leży, lepiej niż na modelce. Do tego mam buty nude i włosy będą wysoko upięte, takie retro trochę, ale mi pasują tego typu klimaty
Wydaje mi się,że jest odpowiednia, lekka, wiosenna i jednocześnie elegancka. |
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
ładna tylko, że mi nie pasuje sukienka, która będzie rozkloszowana na dole :/
Wiola 25.05,2011r. ![]() 22.05.2014r. ![]() "Na twoją obcość, na moją inność, na dwie połowy w jednej łupinie - słodki orzech twardy do zgryzienia - na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie." Krzyś |
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
ja ubrałam białe spodnie i tunike biała w kwiaty,mało latam w sukienkach,wiec...dlatego wybrałam wygode i coś co sie jeszcze przyda
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:25.