|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
rubinowo-różowy
dzis uzylam do makijazu:
![]() OCZY: eyeliner astor-kolor rubinowy nr E13 IB cien-kolor różowy nr 28 różowa inglot-kolor różowy nr 24 potrojny cień inglota-różowy nr FG20MB tusz do rzes astor lycra extend-kolor rubinowy TWARZ: korektor bell-zielony podklad astor- nr 02 sypki puder inglot-XL1 USTA: blyszczyk water shine maybellyne- nr 300 na gornej powiece przy lini rzes zostal nalozony rubinowym eyeliner, nad nim różowy cien IB pod linią brwi nalozony zostal najasniejszy róż z inglota.. dolna linia rzes zostala podkreslona rozowa kredka..rzesy pociagniete tuszem.. na twarz najpierw nalozony korektor pozniej calosc pokryta podkladem i sypkim pudrem.. usta pociagniete blyszczykiem... o to efekt ![]() ps. tym razem zdjecia cyfroweczka..nareszcie ja mam ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez villemcia Czas edycji: 2005-11-21 o 21:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Dot.: rubinowo-różowy
witaj
![]() myślę że ten róż za wysoko podchodzi pod brwi, masz opadające powieki i takie jasne kolory na łuku obciążają spojrzenie.Tak samo błyszczyk mi nie pasuje- za mocno kryje usta i jest zbyt jasny. Wrzucam rysunki jak powinnaś cieniować oczy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Daję plus za staranność makijażu. Błyszczyk mi się nawet podoba.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Moim skromnym zdaniem ten róż nie jest dla Ciebie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
heh ten blyszczyk wyglada jakby byl fosforyzujacy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Masz taką fajną złą minkę
![]() Oczy wyszły ładnie, deikatnie różowo; ale błyszczyk mię kłuje w oczy ![]()
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
hm blyszczyk mi nie pasi..jakos tak sztucznie twoje usta wygladaja...i niby masz cyfrowke a jakos nie widze poprawy w jakosci fotek...
![]() to skrytykowalam..ale jestem jedza ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten róż nie jest za szczęśliwy dla CIebie, tak samo jak kolor błyszczyka nie pasuję. Mam dziewne wrażenie, że grzywka którą masz jest zbyt "gruba" i ona jakby obciąża ci twarz. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
słodko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Villemcia, walnij no fotkę twarzy z szyją ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
widac u Ciebie postepy...kolor błyszczyka bym zamieniła
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co do makijazu..mi i tak sie podoba..jak i osoba ktore mnie widzialy na zywca.. ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Villemciu, a ja w przeciwienstwie do poprzedniczek widze duza roznice i w makijazu i w wyrazistosci zdjec. Co do zdjecia, to od razu pomyslalam, jak tylko otworzylam twoj post, ze juz z ta widocznoscia na fotce troszke lepiej. Co do samego makijazu, to uwazam za bardzo cenne uwagi agabil. Natomiast widze poprawe w estetyce wykonania. Cwiczenie czyni mistrza. Skorzystaj z uwag o opadajacych kacikach i bedzie dobrze. Sciskam mocno, a niektore krytykantki moglyby czasami troche sie pohamowac.Widac, ze dziewczyna sie stara. Sciskam cie Villemciu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
dzieki Szyna
![]() jakos mam takie wrazenie ze nowi uzytkownicy sa tu negowani..za to starzy jak by sie nie umalowali, co by nie zrobilo zawsze pieknie wygladaja i maja swietne fotki.. dzieki za krytyke...
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Ladnie Ci wyszly te zdjecia, makijaz mi sie podoba-moze troszeczke zbyt duzo rozu pod gorna powieka-tak jak napisala Aga,oprocz tego kolor blyszczyka mi sie podoba i widac ze przylozylas sie do cieniowania powieki. Ladna z Ciebie dziewczyna-wygladasz swiezo i dziewczeco
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Makijazyk delikatny, jedyne co mi się nie podoba to błyszczyk.Zdjątka wyraźne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Fajnie Villemcia ze masz aparat. jeszcze terza popracuj troche nad ostroscia zdjec i oswietleniem. To jest upierdliwa praca ale przynosi efekty
![]() Co do makijazu. Ja nie wiem u mnie na kompie masz dalej rude wlosy!!! Wiec proponowalabym fiolety i roze ale moze troszke cieplejsze??Bo tu powstaje duzy kontrast miedzy kolorytem cieplym wlosow a mroznym makijazem, prawie takim sniezycowym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Każdy pisze szczerze, nie widzę żadnych ostrych czy przykrych komentarzy-nie przesadzaj. Technika rozcierania znacznie się poprawiła, spróbuj sposób z podkreśleniem załamania ciemniejszym kolorem i dobrego roztarcia tegoż cienia do góry by optycznie wydobyć oko spod opadającej powieki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Na moim komputerku tez wlosy maja rudawy odcien, moze stad ten roz gryzie sie troszke z caloscia? Ale i tak z tego co obserwuje technicznie jest coraz lepiej
![]() ![]() Masz za to cudna cere ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moim skromnym zdaniem Tanzanit powiedziala wszystko co i ja bym powiedziala ![]() Po zdjeciach widac, jakbys byla typem cieplym (moze w rzeczywistosci tak nie jest). Na moim monitorze kolor twoich wlosow tez wpada w rudy. Sprobuj innych, cieplejszych kolorow. najlepsza jest metoda prob i bledow. ja to ciagle przechodze, zwlaszcza gdy po moim fioletowym makijazu ktos sie mnie pyta, czy mam podbite oczy.... ![]() Znalazlam foto, gdzie mogelka ma bardzo podobny kolor wlosow do twoich, wiec moze cie zainspiruje ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Kurcze teraz przesiadlam sie do mojego komputera(bo wczesniej widzialam zdjecia w kompie meza)bo naprawial moj komputer i rzeczywiscie kolor wlosow wpada w rudy,moim zdaniem gdybys kolor wlosow miala ciemnijszy to by to wygladalo znacznie lepiej,ale i tak nie jest zle,mi sie ten makijaz tak bajkowo kojarzy-i mnie sie podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nikt Cie nie krytykuję, a staramy CI sie podopowiedzieć, zasugerować- pomóc wprowadzić korzystne zmiany. Przecież nikt tutaj na forum nie robi sobie "wątków próżności", a tylko pokazuje efekty swojej pracy! I tak ja wczoraj skrytykowałam Agę BJ za złą pomadkę. ![]() I ze swej strony mogę napisać, że nigdy na tym forum o makijażach nie napisałam złośliwości, celowej krytyki, która odbiega/ła od prawdy! Staram się pisać, tak by pomóc, dac jakąs amatorską wskazówkę, bo nie jest sztuką napisać komuś "byrzdko, bo brzydko-nie podoba mi się". Nie na tym rzecz polega. W ogóle na Wizażu jestem jakby innym człowiekiem. ![]() Dlatego nie ma się co obrażac i dąsać, bo nikt nie chcę źle. A starac się udoskonalać swoją pracę. ![]() Nie możesz pisać, że "nowi" są źle przyjmowani, bo wystarczy przejrzeć wątki Kamikitten, która zawitała na forum kilka dni temu, a jej makijaże podobają się... I nikt jej nie traktuję źle [czy dobrze], bo jest "nowa". To nierealne... Życze wytrwałości w dążeniu do perfekcji. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dlatego napisałam w I poscie, że "mam wrażenie", bo nie jestem tego pewna, czy aby na pewno grzywka Villemci szkodzi, czy tylko to tak wygląda na fotkach. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
dobra..przepraszam..ochlo nelam..przeszlo mi..macie racje..moze poprostu moj problem ktory nade mna wisi sprawia ze latwo mnie podlamac...
dlatego jeszcze raz przepraszam... co do zdjecia zalaczonego z modelka-fakt w takiej zieleni mi chyba dobrze..mowie chyba bo raz robilam w ciemniejszej to dostalam po ogonie ![]() ![]() kupilam ostatnio delikatne-chyba bo nie probowalam-cienie w tonacji zielonej..sprobuje nimi jutro sie wymalowac , pstryknac zdjatka i zaprezentowac..i juz z godnosci zniose kazda krytyke, mimo osobistych problemow ![]() jeszcze raz przepraszam.... ![]() i zalaczam zdjatko to samo co plus to co wczesniej ale po obrobce-wyostrzeniu..powiedzcie czy lepiej bez obrobki czy po obrobce zamieszczac??
![]() ![]() Edytowane przez villemcia Czas edycji: 2005-11-21 o 21:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.