|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Pani Pech
|
Próbki , Mini zamówienia , promocje , kody - gdzie co można tanio dostać :)
Promocje na Douglas.pl oraz Sephora.pl / bezpłatne makijaże / akcje próbkowe / zniżki / rabaty - wszystko co tanio lub bezpłatnie można złapać
![]() Nasze zdjęcia zamówień , opinie o sklepach , kody rabatowe ! ![]() Mile widziane linki do promocji, kody rabatowe do innych ciekawych promocji Dzielmy się nowościami , tym co warto zamówić a czego nie , poplotkujmy ! ![]() Aktualne kody : Sephora : -KodyRabat3 - Oferta: 50zł rabatu przy zamówieniu od 300zł -22.07-18.08 -30% na drugi produkt marek dostepnych wyłącznie w perfumeriach Sephora KOD:PLEXU -22-28.07,-20% na zakup dwóch produktów do paznokci KOD:PLPA -29.07-04.08,-20%na produkty do pielęgnacji ciała KOD:CIALO -05.08-11.08,-20% na kremy BB i CC KOD:KREMYBBCC -12.08-18.08,-15% na produkty do pielęgnacji włosów KOD:WLOSY -witamy0414 ( mini kosmetyczka + pędzel ) od 150zł Zdjęcie Douglas : - PAYBACK359 ( -20zł przy min 140zł ) - PAYBACK992 ( - 10% ) - KODYRABATOWE15 ( -25 zł przy min. 180 zł ) - PAYBACK475 rabat 10% jeżeli zrobisz zakup za min. 50 zł. zapisanie się do newslettera - 20 zł rabatu przy zakupach za min. 150 zł W Douglasie do zakupu produktu można otrzymać gratis ( bez kodu , automatycznie dodaje się do koszyka ) KLIK - lista gratisów CLINIQUE : http://www.clinique.com.pl/cms/produ...at/offers.tmpl od 159 zł - mini szminka od 199 zł - 2 kosmetyczki miniatura serum przy zakupie kremów ( w linku wyżej jest lista ) Fajne zestawy po 49 zł + 2 miniaturki do wyboru + dostawa gratis ![]() TOŁPA Przy zapisie do newsellera -30 zł za min. 80 zł ![]() Boxy Polskich firm po 39,99 - http://www.faceandlook.pl/boxy Nocanka.pl - do każdego zamówienia pow. 60 zł dodają prezent, nie potrzeba kodu ekobieca.pl - do każdego zamówienia pow. 80 zł gratis przy zamówieniu za 200 zł (min. zamówienie 50 zł x 4 ) - pudełko shiny_box gratis, po wpisaniu kodu rabatowego: shiny_box ( bez kładki ) ORGANIQUE - stacjonarnie jest dużo produktów -20% Glosybox - Wyprzedaż pudełek http://campaigns.glossybox.pl/pl/wyp...=11.04.salesNL Oferta na półroczną prenumeratę magazynu InStyle https://kiosk.burdamedia.pl/index.php?cat_id=7 / 35,40zł + kosmetyk gratis Macrovita - za każde zamówienie za min. 100 zł masło do ciała o wartości 47,90 zł gratis oraz przeceny na inne produkty http://www.macrovita.pl/PROMOCJA-spromo-pol.html Niespodzianka od Triny.pl! Zapraszamy do pobrania kuponu rabatowego -20% na kosmetyki Planeta Organica! Kod zniżkowy otrzymasz tutaj: facebo*k/trinykuponrabatowy/Niespodzianka od Triny.pl! zniżka 10% do Maroko Sklep kod: RABA555D http://marokosklep.com/index.html?kat=0 perfumeria.pl - DIMA20 - rabat 20 zł przy zakupach od 170 zł, ważny do lipca 2014 nexterio.pl - DB47 - rabat 50 zł przy zakupach za min. 699 zł - ważny do 31.07.14 wszystko dla domu i ogrodu wiecejnizherbata.pl - DMB1 - rabat 15 % na cały asortyment ekskluzywnych herbat - ważny do 31.10.14 twojekwiaty.pl - DMB568 - rabat 10 % na przesyłki kwiatowe euroflorist - ważny do 31.07.14 dekoracjadomu.pl - DIMA39 - rabat 10 % e-lady.pl - BC8C9D2-193C87- rabat 20 zł na bieliznę ważny do 30.09.14 eobuwie.pl - eobuwie30 - rabat 30 zł na buty przy zakupach za min. 299 zł ważny do 31.08.14 bydziubeka.pl - WAZKAHIT - rabat 20 % na biżuterię do 30.09.14 Zapraszam , będę starała się aktualizować pierwszą stronkę jak tylko będę mogła najlepiej ![]() Edytowane przez xxxescapismxxx Czas edycji: 2014-07-22 o 13:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki , Mini zamówienia , promocje , kody - gdzie co można tanio dostać :)
Melduję się
![]() ![]() Właśnie umalowałam się próbka tuszu z Seph i jestem pod wrażeniem;D Nie wiem czy trzeciego zamówienia zaraz nie zrobię;D |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Pani Pech
|
Dot.: Próbki , Mini zamówienia , promocje , kody - gdzie co można tanio dostać :)
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Mam nadzieję, że nie połączą tego wątku z żadnym innym ![]() Właśnie odebrałam swoją przesyłkę z Sephory i jestem mega zadowolona! Pudełko świetne, dużo lepsze niż np. z GlossyBoxa. Tuszu jeszcze nie próbowałam, ale pędzel jest super! Bardzo miękki! Dużo lepszy niż ten z YR, który kosztuje prawie 40zł ![]() Czy jest coś tańszego niż płatki w Sephorze? Co jeszcze taniego w Sephorze możecie polecić? Tak do 10zł? Które próbki perfum mają psikacze, a nie takie dozowniki? Ciekawe jaki będzie próg darmowej dostawy. Szkoda, że nie można kupić zestawu próbek za jakąś symboliczną kwotę ![]()
#6 |
Pani Pech
|
mam nadzieję na od 20 zł , ale pewnie od 50 zł będzie - więc i tak super
![]() jutro lecę do douglasa po próbkę podkładu ![]() a i promocja z allegro - musze ją zaraz dopisać ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tego co widzę to po 4zł są pastyli do kąpieli i kapsułki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Jak na razie nie wypada z niego włosie, zobaczymy jak się spisze później. Jako gratis super
![]()
#9 | |
Pani Pech
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ogólnie w akcesoriach gumki do wlosów ( 10 zł ) http://www.sephora.pl/Pielegnacja-Tw...-blask/P112308 http://www.sephora.pl/Pielegnacja-Tw...kijazu/P112315 http://www.sephora.pl/Pielegnacja-Tw...wodna/P1485018 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem wściekła na Groupon - zamiast 4 kijków do nordic walking wysłali 2 i nie mogę sięz nimi teraz skontaktować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Pani Pech
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uważajcie na grupon - coraz więcej przekrętów jest tam. Ja kupuje tylko np. pizze itp do wykorzystania na miejsu , bo to bezpieczne , ale z innymi to dużo akcji było ;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie też kosmos w tej Sephorze
![]() ![]() Ja już nie korzystam z akcji typu Grupon, za dużo razy się nacięłam ![]()
#14 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Szanelowa Madżesti
|
Ja dość często zamawiałam różne rzeczy z Grupona, Citeam, Mydeal i jeszcze nigdy się nie nacięłam, a zazwyczaj to były hotele i wyjazdy i w Polsce i zagranicą, kilka wizyt w SPA, jakieś masaże, raczej rzadko jakieś produkty, bo jak mi coś wpadło w oko to na necie znalazłam to taniej
![]() A co do Sephory i Douglasa to ceny może i są wyższe, ale ja za dobre kosmetyki jestem w stanie sporo zapłacić, wolę kupić lepszy perfum, krem, podkład czy puder znanej marki, która wiem, że mnie nie uczuli i jakościowo nie zawiedzie, niż kupić coś taniego co potem i tak wyrzucę, bo albo mnie uczuli albo się nie sprawdzi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Z Grouponem jest coraz gorzej
![]() ![]() Moje wysłane wczoraj 2 zamówienia z Sephory jeszcze nie dotarły, poczekam do poniedziałku, a szkoda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Nie mam nic przeciwko luksusowym produktom. Wiadomo, że jak krem ma dużo aktywnych składników swoje musi kosztować
![]()
#18 | ||
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
![]() A moje zamówienie, które wczoraj złożyłam koło 11 już do mnie jedzie, kurier będzie za godzinkę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez aniyam Czas edycji: 2014-04-04 o 12:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Czy miała któraś ten lakier http://www.sephora.pl/Makijaz/Paznok...zenia/P1315032 ciekawa jestem jaki efekt daje...
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Pani Pech
|
moja paczka może jeszcze dziś dojdzie - zobaczymy
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Fajny wątek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jest fajna oferta na półroczną prenumeratę magazynu InStyle: https://kiosk.burdamedia.pl/index.php?cat_id=7
za 35,40zł można mieć gazetę na pół roku + błyszczyk SmashBox lub balsam do ciała Irena Eris lub puder Lierac ![]() Dostałam swoją prenumeratę z pudrem Lierac i chyba nie wiem jak mam go używać ![]()
#23 | ||
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Paczka z Douglasa dzisiaj wysłana, więc pewnie w poniedziałek będzie ![]() Dzisiaj malując się, z radością zauważyłam, że tusz już mi wysechł, więc jutro przetestuję nowy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 | ||
Rozeznanie
|
Boję się, że to będzie zwykły matowy lakier nawierzchniowy
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Szanelowa Madżesti
|
Nowe promocje w Douglas:
1. Turkusowy eyeliner przy zakupie produktów marki NYX za min. 120 zł. ( oprócz tej kredki, do wyczerpania zapasów ) 2. i stara promocja, nie wiem czy już była tu podana: za zapisanie się do newslettera otrzymuje się 20 zł rabatu do zrealizowania jednorazowo przy zakupach za min. 150 zł |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Hejnarka odkręcasz i nabierasz ten puder? Nie boisz się, że Ci się rozsypie? Nie próbowałaś miziać się tym pędzlem razem z pudrem?
Aniyam miziam miziam i nic ![]()
#28 | |
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Paczki z PP doręcza ktoś inny niż listy więc nie trać nadziei.
![]() ![]()
#30 |
Zakorzenienie
|
Witam się i ja
![]() Przyszło jedno zamówienie z Sephory, niestety nie było mnie akurat w domu i będę musiała leźć na pocztę popołudniu ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.