|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
makijaż - pomoc :)
Cześć!
Nie wiem czy dobrze trafiłam, jeśli nie to proszę o przeniesienie Od zawsze mam eyeliner, dolną kreskę na dole i bronzer. (dodam, że kiedy robię kreskę na dole czuję, że lepiej to wygląda bardziej podkreśla moje oczy) Chciałabym coś zmienić czy macie jakieś pomysły?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: makijaż - pomoc :)
Może odpuść dolną kreskę będzie wyglądało bardziej delikatnie.
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Masz śliczną buzię, taką świeżą, próbowałaś kolorowego makijażu oka? Byłaby w sam raz dla ciebie. Co do dolnej kreski, może zostać czarny liner, ale kreskę zrób zdecydowanie delikatniejszą.
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
bardzo dziękuję za pomoc
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Kreska dolna wygląda u ciebie dobrze jednak proponowałabym ją rozetrzeć np. cielistym cieniem, żeby nadać jej miękkości. Rozświetliłabym też wewnętrzny kącik. Nie wiem czy dobrze widzę na zdjęciu, ale wydaje mi się że używasz bronzera o pomarańczowym wykończeniu - widziałabym cię w bronzerze o tonie brązowym nakładanym jedynie na obszar pod kościa policzkową. Natomiast na samą kość nałożyłabym odrobinkę rozświetlacza i różu (może być brzoskwiniowy, buzia wtedy wyglada naturalnie i zdrowo). Generalnie to masz piekne oczy, idelane do eksperymentowania z kolorem.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:38.

Nie wiem czy dobrze trafiłam, jeśli nie to proszę o przeniesienie