![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Motywacja!- grupa wsparcia
Cześć!
Większość z nas ma czasem problem z motywacją. Raz nie chce się ćwiczyć, uczyć czy trzymać diety. A co motywuje najbardziej? Wsparcie innych, podobnych ludzi. Chciałabym, aby ten wątek zebrał ludzi w podobnej sytuacji, czyli mających nieraz problemy z motywacją. Piszmy, wspierajmy się i wspinajmy się razem na szczyt! Zapraszam do dyskusji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Motywacja!- grupa wsparcia
Chętnie się przyłącze, bo właśnie motywacji do ćwiczeń i nauki ostatnio mi brakuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Chyba ostatnio przeżywam to samo. Jakoś ciężko mi się zabrać, chociaż zmuszam się nieustannie. Właśnie siedzę i przekładam trening z godziny na godzinę.
Misery_Machine napiszesz coś o sobie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Jak zmotywujecie mnie do nauki biologii to macie dozgonną wdzięczność. Matura za miesiąc, a ja siedzę na wizażu
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
dokładnie- za miesiąc matura, zdaje rozszerzenie z chemii, biologii i angola
mam tyyyle nauki, a chęci brakuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
No to dziewczyny do roboty! Na mnie czeka praca dyplomowa
![]() Co Was motywuje najbardziej? Ze swojej strony mogę napisać, że inni ludzie, ich sukces. Polecam czytanie biografii sławnych, motywacja gwarantowana. http://www.youtube.com/watch?v=TPaXSdDuryc Owocnego popołudnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny
Mogę się przyłączyć? Czegoś takiego mi trzeba - kopa do działania. Rozleniwiłam się totalnie...fajny byłby taki naturalny doping ze strony innych osób. Każdy ma lepsze i gorsze dni...w te lepsze można innych "zruszać" do działania a w słabsze liczyć na wsparcie i motywacje. Do czego ja się usilnie przymierzam ? - ruszać się ruszać i jeszcze raz ruszać. Kocham ćwiczyć, ale opuściłam się strasznie. Pochwalić się jednak muszę, że powolutku zaczęłam w zeszłym miesiącu...pilates, bieganie i BASENIK!! (po pół roku nic nie robienia ![]() - inglisz ... jestem typem osoby wiecznie uczącej i mało umiejącej ![]() ![]() - praca - szukać i znaleźć - niedawno przeprowadziłam się (rzuciłam pracę, brak znajomych w nowym miejscu) i wstyd przyznać im dłużej siedzę w domu tym trudniej mi zabrać się za solidne szukanie wymarzonej pracy Wybaczcie, że się rozpisałam ![]() to moje cele! A wasze? Jak się motywujecie same? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny.
Dołączę i ja. Brakuje mi motywacji, siły do nauki, pisania prac, nauki języków obcych.
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. ![]() 04.01.2019 r. ![]() 13.06.2020 r. ![]() Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Zawsze możemy motywować się nawzajem, pisząc co dzisiaj zrobiłyśmy i do czego dążymy. Tusiaczek dobrze wprowadza w temat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Dołączam. Brak mi motywacji do ćwiczeń, a chcę schudnąć 10 kg. Tak samo brak motywacji do języków obcych. Ale za angielski wzięłam się ostatnio. Za to za niemiecki.... Nie mam natchnienia
![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Moje cele 1. Schudnąć 10 kg 2. Opanować na poziomie zaawansowanym angielski i niemiecki. 3. Zacząć uczyć się włoskiego. 4. Znaleźć w końcu pracę.
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
wątek dla mnie, bo ciągle zostawiam wszystko na potem
![]() witam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Ja myślę, że ta grupa już działa na mnie
![]() ![]() Cada dobry pomysł - chwalmy się tym co udało nam się zrobić !! to co nam nie wyszło też zapisujmy, może ktoś będzie miał jakąś złota radę by następnym razem wyszło? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ćwiczenia z Mel B (brzuch, pośladki), hula hoop 20 minut, nauka angielskiego. Co chciałam ale nie wyszło: praca licencjacka leży odłogiem. A specjalnie nie poszłam na zajęcia żeby mieć czas. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj mi wyszło: przygotowanie ciuchów na wyjazd do Krakowa, drukowanie notatek, basen
Na dzisiaj mam w planach: - zanieść kartkę do przychodni o wypisanie leków - spakować się - kupić bilet - wytrzepać chodniki - spotkać się z tżtem - uczyć sie na egzaminy
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. ![]() 04.01.2019 r. ![]() 13.06.2020 r. ![]() Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. Edytowane przez justka89 Czas edycji: 2014-04-08 o 05:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Cześć!
Plany na dzisiaj - praca licencjacka (w trakcie ![]() - bieganie - Mel B pośladki i brzuch - Hula hoop i chyba to wszystko. Wieczorem dam znać co wyszło a co nie. Trzymajcie kciuki, żeby wyszło jak najlepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
heloł heloł
![]() u mnie dziś w planie: - posprzątać mieszkanie - zrobić fajny obiad - uczyć się na egzamin: konkretnie 3 rozdziały z kiążki - peeleing + balsam do ciała - odżywka na włosy najbardziej mi zależy na tych rozdziałach do ogarnięcia, więc do działa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podstawa czy rozszerzenie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() To chyba idealny wątek dla mnie ![]() Muszę napisać pracę magisterką .. Zostało mi 40stron,jednak nie uda mi się w życiu napisać ich do ...15 maja ...Myślałam,że jak będę pisać 2strony dziennie to jakoś to pójdzie.Niestety 3 dni nie pisałam nic ![]() Ćwiczenia z Mel B- rozgrzewka,brzuch i pośladki. Na razie ćwiczyłam jeden dzień,a powinnam codziennie.. O angielskim nie wspomnę bo go nigdy się nie nauczę.. ![]() Teraz powinnam pisać magisterkę,a lenie się..wściekła sama na siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Witam nowe panie
![]() Mam nadzieję, że ten wątek pomoże ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Na chwilę obecną z mojej listy na dzisiaj zostało spakowanie się. Nie chce mi się.
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. ![]() 04.01.2019 r. ![]() 13.06.2020 r. ![]() Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
U mnie już wszystko z listy zrobione (zamiast biegania, bo leje, cardio mel b). I dodatkowo robię prace domową :P A jak u Was? Justka, gratuluje i dasz radę wypełnić ostatnie zadanie!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Zaczęłam się pakować, szykuje rzeczy. Mam zamiar dotrwać do końca.
---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Prawie spakowana, zostają mi jeszcze do spakowania kosmetyki, kurtka, buty, ale to już jutro, bo po kosmetyki będę używać, a kurtka nie musi się już gnieść. Także dzisiaj osiągnęłam swoje założenia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do pracy magisterskiej to powoli się poddaje... Chyba będę się bronić w październiku,a nie lipcu .. Mojej promotorce ciagle coś nieodpowiada..przypisy itd..pytam ją skąd mam to wszystko wiedzieć,tym bardziej,że nigdy nie miałam statystyki,a badania jakoś zrobić muszę. Usłyszałam żebym sobie kupiła jakiś poradnik.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
U mnie na dzisiaj w planach:
- nauka na egzaminy - wolontariat - basen - posprzątać pokój - dopakować wszystko do walizki - pomalować paznokcie Kiepsko widzę zrobienie wszystkiego dzisiaj
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do pracy dyplomowej, to ja mam termin do końca kwietnia a napisane stron 20 na 100 więc high five i bronimy się we wrześniu/październiku ![]() Ale nie wolno się poddawać, trzeba walczyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
![]() Mi się dzisiaj przda ogromny kop. Nie mam motywacji do niczego, nawet nie poszłam na zajęcia. Kto się przysłuży i kopnie w leniwe cztery litery? ![]() Edytowane przez Cada Czas edycji: 2014-04-11 o 07:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() dziewczyny, czy można? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:35.