|
Notka |
|
Komputery, telefony, tablety Masz problem z komputerem, telefonem lub tabletem? Potrzebujesz fachowej porady na temat oprogramowania? Masz wiedzę i chcesz pomóc innym? Dołącz. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Przekreślona kłódka na facebooku
Witam wszystkich.
Mam w domu dwa komputery, ostatnio na jednym z nich zmieniłam hasło do facebooka, a że siedzę na obydwu komputerach na wieczór weszłam na facebooka już na tym drugim komputerze i ku memu zdziwieniu przed zalogowaniem wyskakuje mi komunikat że strona może być niebezpieczna i zalecane jest niewchodzenie na stronę i trzeba wybrać powrót do bezpieczeństwa albo kontynuuj, zaznaczę też że na pierwszym komputerze na którym zmieniałam hasło mam zieloną kłódkę po wejściu na facebooka, zaś na tym drugim przekreślony napis https i czerwoną kłodkę, a no i nie wyświetlają mi się niektóre zdjęcia znajomych oraz stron na facebooku ![]() Nie wiem co się stało ale doprowadza mnie to do furii no i czat się wiecznie rozłącza ! Proszę o jakąkolwiek pomoc, datę i czas mam ustawioną dobrze na komputerze wiec to na pewno nie rozwiąże problemu kiedy kliknę w kłódkę wyskakuje że tożsamość witryny nie jest zweryfikowana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:50.