|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Garnitur PAWO - opinie
Proszę o wszelkie opinie. Garnitury w dość okazyjnych cenach, do tego czesto wystepują jakies promocje/ kupony rabatowe. Dodatki wg mnie dość drogie. Czy ktoś kto posiada moglby sie wypowiedzieć na temat jakości i ewentualnych uwag?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Garnitur PAWO - opinie
My kupiliśmy garnitur i koszulę w PAWO. Znajomy polecił, bo sam tam kupował garnitur na ślub i był bardzo zadowolony, materiał się nie gniótł.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Mój TZ kupił sobie garnitur w PAWO jakieś 2-3 lata temu i jest/ był bardzo zadowolony, dlatego od razu zapowiedział że ślubny też kupi w PAWO, żadne inne sklepy nie wchodziły w grę. Jak pierwszy raz kupował trafil na super promocję i za bodajże 800zl miaił garnitur, koszulę i buty.
Ślubny tez kupił na promocji i jest świetny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
A ile zapłaciliście za ślubny garnitur? My też sie wkońcu zdecydowaliśmy i całość łącznie z dodatkami wyszla jakies 1100zł (bez butów) -taka promocja była:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Najważniejsza rzecz - zwróć uwagę na skład materiału z jakiego jest uszyty jest garnitur. Mój TŻ przed ślubem od razu zdyskwalifikował PAWO, bo niemal w każdym modelu była bardzo duża domieszka poliestru. Po co płacić za plastik? Raz, że w takim garniturze jest gorąco a dwa, sztuczne dodatki w materiale odbijają światło i wygląda się często na zdjęciach tandetnie.
My ostatecznie kupiliśmy 2 garnitury - w Lancerto (bardzo ładnie skrojone) i w Vistuli (piękne modele typu slim, spodnie ekstra). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
My płaciliśmy 900 zł za garnitur, kamizelkę, koszulę, spinki do koszuli, pasek do garnituru.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Właśnie otrzymałem odpowiedź w temacie reklamowanej koszuli PAWO DIDIM. Koszulę kupiłem w sklepie firmowym w Poznaniu . Za nie całe 140 zł. Po pierwszym praniu koszula skurczyła się o jakieś 10 cm !!!!. Tylko na długości - czyli rękawy są krótsze o długość mankietów. Wyprana w programie do koszul w pralce BOSCH.
Poszedłem w/w produkt zareklamować - niestety nie mam paragonu. Pani bardzo miła obiecała pomóc. Niestety się nie udało. Reklamację odrzucili z powodu braku paragonu. ![]() gdybym kupował ją w "dyskoncie" i zgubił paragon to oczywiście mogą mieć rację. Ale kupiłem ją w salonie firmowym i reklamowałem u producenta. Koszt 140 zł po "przecenie"... za tę kasę miałbym 3 koszule z lidla. żenada, nie polecam |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Najważniejsze, aby garnitur miał jak najwięcej procent wełny w składzie.. Ale wiadomo, że im więcej wełny tym bardziej się gniecie, dlatego trzeba patrzeć na skrętność wełny, czyli jak szybko wraca do swojego pierwotnego stanu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
my kupiliśmy garnitur, koszulę, pasek, skarpetki, buty,muchę i poszetkę w PAWO i póki co jesteśmy zadowoleni. Za wszystko daliśmy 1250 zł bo była promocja 60%
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Mój TŻ ma garnitur PAWO. Jest zadowolony. Niestety, materiał nieco gniotący, ale to już problem pani w pralni.
![]() Faktycznie, jest dużo zniżek, rabatów. TŻ ma kartę stałego klienta, więc jest zawiadamiany o promocjach, więc warto skorzystać. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Witam ja też jestem na etapie poszukiwania garnituru ślubnego, i zastanawiam sie nad Pawo, mój znajomy taki miał na swoim ślubie i przyznał że trochę się gniecie więc sam nie wiem czy warto, w Lancerto też mają fajne, czy ktoś ma porównanie ?
jeszcze jedno jak myslicie które koszule są lepsze Pawo czy Wólczanka, Edytowane przez kingway250 Czas edycji: 2015-02-28 o 13:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
my wzięliśmy z PAWO jaki będzie określę po ślubie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Ja też zawsze kupowałem Wólczankę, ale sprzedawczyni w Pawo bardzo mnie namawiała właśnie zeby u nich kupić argumentując to tym że Pawo ma się nie gnieść, w Wólczance kupię na pewno taniej bo mam kartę stałego klienta. Trzeba przemyśleć
---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Koleżanko to ja wcześniej 01.08.2015 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
daj znać jak się garniak sprawował
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
No właśnie byłem w M1 i zaliczyłem wszystkie sklepy z garniakami szkoda tylko że tam nie ma Pawo bo miał bym 100% porównań, jak na razie to najlepiej się czułem w Pier Cardim jakos tak się nazywał sklep, tylko cena 1500 trochę wysoka, gdzie na Śląsku oprócz Częstochowy jest Pawo,
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Silesia City Center
Chorzowska 111, Katowice |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
do PAWO mój facet ma mieszane uczucia – większość ubrań długo wytrzymuje, ale wizualnie czegoś mu brakuje. Cenowo i jakościowo stoją podobnie jak inne firmy szyjące w Polsce – Lancerto, Giacomo Conti i Lavard. W tych dwóch ostatnich jak kupujesz garnitur to dodatki dają gratis – można ich namówić na to
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Kochani potrzebuję Waszej pomocy a mianowicie szukam dobrej jakości garnituru dla narzeczonego do ślubu przeglądałam juz internet ale nic nie znalazłam same jakieś sprzeczne opinie są o różnych markach np na gazecie i tutaj:/;/ no zwariować można polećcie mi jakąś dobrą markę ale w rozsądnej cenie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:45.