|
Notka |
|
Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Fryzjer w Olkuszu
Ciekawi mnie jaki dobry fryzjer jestw Olkuszu po którym nie trzeba:
1) Myć głowy po przyjściu do domu bo uczesał nas tak jak tego nie chcielismy 2) Przemalowywać włosów bo zrobił nam balajaż który nie pasuje do danej osoby/kolory np zlewają sie z twarzą/ 3) Do którego chciałoby się pójść jeszcze raz 4) Który nie bierze kasy powyzej 50 zł za obcięcie a wyglądamy tak jak przed obcięciem, albo jeszcze gorzej 5) Który nie jest rozreklamowany, a poza tym nic sobą nie przedstawia 6) U którego nie suszy się głowy brudnym ręcznikiem 7) Który stosuje odkażanie grzebieni i nozyc /przeciez rózne są choroby głowy/ 8/Przed drzwiami którego nie ma rozwieszonych uzywanych ręczników 9) Od którego wychodzi się z radoscią na twarzy 10) U którego cena za usługę jest wywieszona w salonie i właśnie taką zapłacimy. No podajcie mi adres takiego fryzjera. Nie wiem czy tylko w Olkuszu, czy wogóle taki istnieje. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Fryzjer w Olkuszu
Cytat:
Suszą głowę jednorazowymi ręcznikami. Cena za mycie, obcięcie i modelowanie to ok 45 zł. Spełniają wszystkie warunki ktore wymieniłaś, co prawda nie jestem pewna, czy odkażają nożyce i gzrebienie, bo nie widziałam, jak przyszłam to już leżały gotowe na półeczce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
A ja bardzo POLECAM Panią Basie z salonu naprzeciwko Faraona
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Witam,
ja już sprawdziłam troche fryzjerek w Olk. i powiem tak: -Pani Basia ( na przeciwko Faraona) robi fryzurki w sumie na jedno kopyto, nie robi tego strasznie ale...i plus to że jest tanio, była tam Pani Edytka- naprawde godna polecenia- zrobiła to co chialam bez większego tłumaczenia naprawde rewela - ale niestety jest zaciążona:P; -na ul. Sosnowej na rogu z Jana Pawła - tam też jest fryzjer- tani ale laski mają zero inwencji twórczej- ciagle pytają czy taka długość, czy tu ściąc itp- a przecież ona jest od tego żeby doradzić, bo jakbym wiedziała w jakiej fryzurze będzie mi dobrze to sama bym się obcinała ![]() - aktualnie chodze do Loreala do Iwonki na ul. Kazimierza- jest za***ista, polecam ją bo dziewczyna wie o co chodzi, doradzi bardzo profesjonalnie, a jak wychodze z salonu to buzia mi sie nie przestaje usmiechac bo tak suuuper wygladam ![]() Pozdrawiam i zycze pieknych fryzor ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
xoxo
|
Cytat:
![]() Zdecydowanie odradzam Kasie (czesała mnie akurat, chciałam ładne luźne loki a miałam fryzure jak te księżne w XVIII wieku porażka)
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
![]() Edytowane przez luka888 Czas edycji: 2010-06-21 o 20:32 Powód: już nieważne |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
A gdzie ta p. Iwona przymuje w rynku ? Czy na Kazimierza ? I ile oni tam mniej więcej biorą za farbowanie?
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Iwonka przyjmuje na Kazimierza, niestety nie powiem ci ile biorą za farbowanie bo sie tylko obcinam i czasami modeluję. Telefon i dzwoń do salonu i zapytaj poprostu. pozdro.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Witam, a kogo polecacie jeżeli chodzi o upięcia ślubne? Może macie dobre lub zle doświadczenia?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Chciałam się dopytać o salon L'Oreal.
Planuję zrobić sobie grzywkę i wycieniować włosy (jakaś porada też by się przydała ;-) ) i chciałam się zapytać o cenę. Ktoś wcześniej pisał coś o 50 zł, ale trochę mi się w to wierzyć nie chce... Słyszałam, że więcej biorą. A jak nie, to może ktoś poleciłby mi inny salon w Olkuszu? Zależy mi na szybkiej odpowiedzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
A nie wiecie dziewczynki ile kosztuje fryzura ślubna i próbna w lorealu w olkuszu?
I czy polecicie jakiegoś fryzjera z olkusza i okolic który robi fajne fryzury ślubne?!
![]() |
![]() |
#14 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
witam.
Mam duży problem bo nikt nie chce mi powiedzieć , gdzie znaleźć fryzjerkę, która mogłaby pofarbować mi włosy wieczorem. Niestety obecnie jestem w Anglii i nie mam jak chodzić po fryzjerach i się pytać dlatego proszę was o pomoc. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
widzę, że trochę minęło czasu odkąd ktoś się tutaj odzywał ale chciałam spytać właśnie o fryzury ślubne w Olkuszu, gdzie można zrobić trwałą fryzurę i żeby loki były takie duże a nie drobne sprężynki (mam sprężynki na co dzień i chcę to zmienić :P). Zastanawiam się nad Loreal dlatego będę wdzięczna za wypowiedzi korzystających
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Cześć
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Moja koleżanka też wychodzi za mąż za dwa miesiące i właśnie poszukuje dobrej fryzjerki, koszty nie są tak bardzo ważne bo to w końcu ślub więc można odżałować ale chodzi o to żeby było za co i żeby nie była zawiedziona. Dużo dobrego słyszałyśmy o Pani Gabrysi z COCOTIER czy któraś może to potwierdzić ewentualnie polecić kogoś fajnego? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Hey ho ;-) Ja rownież mam ppytanie odnośnie salonu Novy w rynku, to jest salon L'oreala. Jestem posiadaczką długich i gęstych włosów, które żyją własnym życiem i chciałam je obciąć. Szukam fryzjera, który się tego podejmie i jeszcze zrobi to perfekcyjnie. Może któraś z Was tam była i poleca którąś Panią?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:36.