Fryzjer w Olkuszu - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-10-07, 08:04   #1
Danurzka
Przyczajenie

Thumbs up

Fryzjer w Olkuszu

Ciekawi mnie jaki dobry fryzjer jestw Olkuszu po którym nie trzeba:
1) Myć głowy po przyjściu do domu bo uczesał nas tak jak tego nie chcielismy
2) Przemalowywać włosów bo zrobił nam balajaż który nie pasuje do danej osoby/kolory np zlewają sie z twarzą/
3) Do którego chciałoby się pójść jeszcze raz
4) Który nie bierze kasy powyzej 50 zł za obcięcie a wyglądamy tak jak przed obcięciem, albo jeszcze gorzej
5) Który nie jest rozreklamowany, a poza tym nic sobą nie przedstawia
6) U którego nie suszy się głowy brudnym ręcznikiem
7) Który stosuje odkażanie grzebieni i nozyc /przeciez rózne są choroby głowy/
8/Przed drzwiami którego nie ma rozwieszonych uzywanych ręczników
9) Od którego wychodzi się z radoscią na twarzy
10) U którego cena za usługę jest wywieszona w salonie i właśnie taką zapłacimy.
No podajcie mi adres takiego fryzjera. Nie wiem czy tylko w Olkuszu, czy wogóle taki istnieje.
Danurzka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-07, 09:20   #2
gusia_gugusia
Raczkowanie

Dot.: Fryzjer w Olkuszu

Cytat:
Napisane przez Danurzka Pokaż wiadomość
2) Przemalowywać włosów bo zrobił nam balajaż który nie pasuje do danej osoby/kolory np zlewają sie z twarzą/
4) Który nie bierze kasy powyzej 50 zł za obcięcie a wyglądamy tak jak przed obcięciem, albo jeszcze gorzej
10) U którego cena za usługę jest wywieszona w salonie i właśnie taką zapłacimy.
No podajcie mi adres takiego fryzjera. Nie wiem czy tylko w Olkuszu, czy wogóle taki istnieje.
Ja polecam salon L'oreal przy rynku, szczególnie panią Gabrysię. Przynajmniej ja zawszę wychodze zadowolona.
Suszą głowę jednorazowymi ręcznikami.
Cena za mycie, obcięcie i modelowanie to ok 45 zł.
Spełniają wszystkie warunki ktore wymieniłaś, co prawda nie jestem pewna, czy odkażają nożyce i gzrebienie, bo nie widziałam, jak przyszłam to już leżały gotowe na półeczce
gusia_gugusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-28, 00:13   #3
dorekipat
Przyczajenie

A ja bardzo POLECAM Panią Basie z salonu naprzeciwko Faraona obcina naprawdę rewelacyjnie i spełnnia Twoje warunki Zawsze wychodzę zadowolona i nie zdziera kasy
Stary 2009-09-16, 20:50   #4
King_a28
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez gusia_gugusia Pokaż wiadomość
Ja polecam salon L'oreal przy rynku, szczególnie panią Gabrysię. Przynajmniej ja zawszę wychodze zadowolona.
Suszą głowę jednorazowymi ręcznikami.
Cena za mycie, obcięcie i modelowanie to ok 45 zł.
Spełniają wszystkie warunki ktore wymieniłaś, co prawda nie jestem pewna, czy odkażają nożyce i gzrebienie, bo nie widziałam, jak przyszłam to już leżały gotowe na półeczce
Cytat:
Napisane przez Danurzka Pokaż wiadomość
Ja raz kiedyś chodziałem do pani Gabrysi, ale wydaje mi się, ze jest mało pomysłowa, bo za każdym razem robiła mi taką samą fryzurę, nawet jak prosiłam o jakieś zmiany. Teraz chodzę do Malwiny z Loreala w ryku i jestem znacznie bardziej zadowolona
King_a28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-05, 09:58   #5
doris_24
Przyczajenie

Witam,
ja już sprawdziłam troche fryzjerek w Olk. i powiem tak:
-Pani Basia ( na przeciwko Faraona) robi fryzurki w sumie na jedno kopyto, nie robi tego strasznie ale...i plus to że jest tanio, była tam Pani Edytka- naprawde godna polecenia- zrobiła to co chialam bez większego tłumaczenia naprawde rewela - ale niestety jest zaciążona:P;
-na ul. Sosnowej na rogu z Jana Pawła - tam też jest fryzjer- tani ale laski mają zero inwencji twórczej- ciagle pytają czy taka długość, czy tu ściąc itp- a przecież ona jest od tego żeby doradzić, bo jakbym wiedziała w jakiej fryzurze będzie mi dobrze to sama bym się obcinała, a poza tym w prostej fryzurze ( skrócenie grzywki) laska zadała mi 100 pytań i w połowie obcinania byłam wku... i chciałam wyjść ale musiaąłm sie poświecić i mimo jej 100 pytań z***ała mi tą grzywkę.
- aktualnie chodze do Loreala do Iwonki na ul. Kazimierza- jest za***ista, polecam ją bo dziewczyna wie o co chodzi, doradzi bardzo profesjonalnie, a jak wychodze z salonu to buzia mi sie nie przestaje usmiechac bo tak suuuper wygladam, wizyta kosztuje okolo 50 zł ale w tym jest mycie, obcinanie, modelowanie - dodam że uzywają profesjonalnych kosmetyków wiec byc moze jest troszke drozej, ale jak wychodzisz to czujesz sie bardzo dobrze- a o to chyba chodzi dziewczyny?? zeby czuc sie fajnie.
Pozdrawiam i zycze pieknych fryzor.
doris_24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-20, 21:09   #6
Plotkaraaa
xoxo

Cytat:
Napisane przez King_a28 Pokaż wiadomość
Ja raz kiedyś chodziałem do pani Gabrysi, ale wydaje mi się, ze jest mało pomysłowa, bo za każdym razem robiła mi taką samą fryzurę, nawet jak prosiłam o jakieś zmiany. Teraz chodzę do Malwiny z Loreala w ryku i jestem znacznie bardziej zadowolona
Naprawdę fajnie obcina Malwina i Iwona
Zdecydowanie odradzam Kasie (czesała mnie akurat, chciałam ładne luźne loki a miałam fryzure jak te księżne w XVIII wieku porażka)

.
Plotkaraaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-14, 17:56   #7
luka888
Raczkowanie

Edytowane przez luka888
Czas edycji: 2010-06-21 o 20:32 Powód: już nieważne
luka888 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-23, 20:10   #8
patidorek
Przyczajenie

A gdzie ta p. Iwona przymuje w rynku ? Czy na Kazimierza ? I ile oni tam mniej więcej biorą za farbowanie?
Stary 2010-06-24, 20:30   #9
doris_24
Przyczajenie

Iwonka przyjmuje na Kazimierza, niestety nie powiem ci ile biorą za farbowanie bo sie tylko obcinam i czasami modeluję. Telefon i dzwoń do salonu i zapytaj poprostu. pozdro.
doris_24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-29, 12:31   #10
lukaszowa
Przyczajenie

Witam, a kogo polecacie jeżeli chodzi o upięcia ślubne? Może macie dobre lub zle doświadczenia?
lukaszowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-11, 23:04   #11
MiuWoman
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez lukaszowa Pokaż wiadomość
Witam, a kogo polecacie jeżeli chodzi o upięcia ślubne? Może macie dobre lub zle doświadczenia?
Ja robiłam kilka próbnych fryzur ślubnych w różnych miejscach. Trochę mnie to kosztowało (i pieniędzy i nerwów), ale z perspektywy czasu nie żałuję. Ostatecznie padło na Panią Gabrysię z salonu Cocotier w Olkuszu, która zrobiła mi fryzurę piękną i trwałą . U innych te dwie cechy, nie wiem czemu, się wykluczały.
MiuWoman jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-05, 19:42   #12
brak_pomyslu_na_nick
Przyczajenie

Chciałam się dopytać o salon L'Oreal.

Planuję zrobić sobie grzywkę i wycieniować włosy (jakaś porada też by się przydała ;-) ) i chciałam się zapytać o cenę. Ktoś wcześniej pisał coś o 50 zł, ale trochę mi się w to wierzyć nie chce... Słyszałam, że więcej biorą.

A jak nie, to może ktoś poleciłby mi inny salon w Olkuszu?

Zależy mi na szybkiej odpowiedzi.
brak_pomyslu_na_nick jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-30, 13:19   #13
patidorek
Przyczajenie

A nie wiecie dziewczynki ile kosztuje fryzura ślubna i próbna w lorealu w olkuszu?
I czy polecicie jakiegoś fryzjera z olkusza i okolic który robi fajne fryzury ślubne?!
Stary 2012-07-05, 13:15   #14
1988asiek1988
Przyczajenie

Smile Dot.: Fryzjer w Olkuszu

Cytat:
Napisane przez patidorek Pokaż wiadomość
A nie wiecie dziewczynki ile kosztuje fryzura ślubna i próbna w lorealu w olkuszu?
I czy polecicie jakiegoś fryzjera z olkusza i okolic który robi fajne fryzury ślubne?!
Ja dzisiaj idę do Loreala koło dworca do Pani Magdy na fryzurę próbną płace 50zł a za ślubną ok 100zł. później napisze jak było
1988asiek1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-28, 14:21   #15
Annulla_90
Przyczajenie

witam.
Mam duży problem bo nikt nie chce mi powiedzieć , gdzie znaleźć fryzjerkę, która mogłaby pofarbować mi włosy wieczorem. Niestety obecnie jestem w Anglii i nie mam jak chodzić po fryzjerach i się pytać dlatego proszę was o pomoc. Pozdrawiam.
Annulla_90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-16, 21:54   #16
existence
Zakorzenienie

widzę, że trochę minęło czasu odkąd ktoś się tutaj odzywał ale chciałam spytać właśnie o fryzury ślubne w Olkuszu, gdzie można zrobić trwałą fryzurę i żeby loki były takie duże a nie drobne sprężynki (mam sprężynki na co dzień i chcę to zmienić :P). Zastanawiam się nad Loreal dlatego będę wdzięczna za wypowiedzi korzystających
Stary 2013-04-08, 18:10   #17
Nut_shell
Przyczajenie

Cześć Ja przed swoim ślubem byłam się czesać w salonie Cocotier u Kasi i jestem bardzo zadowolona Poleciła mi Ją koleżanka, która kiedyś tam pracowała. Poszłam w ciemno, bez fryzury próbnej i się nie zawiodłam
Nut_shell jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-09, 08:19   #18
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nut_shell Pokaż wiadomość
Cześć Ja przed swoim ślubem byłam się czesać w salonie Cocotier u Kasi i jestem bardzo zadowolona Poleciła mi Ją koleżanka, która kiedyś tam pracowała. Poszłam w ciemno, bez fryzury próbnej i się nie zawiodłam
właśnie biorę pod uwagę ten salon bo mam do niego bardzo blisko. Mogłabym spokojnie pójść na nogach i nie byłoby kombinowania z czesaniem w domu a jak wiadomo liczy się czas tego dnia a mogę spytać czy dawno to było? Chodzi mi o to czy ta Kasia nadal tam pracuje? może wybiorę się jakoś niedługo na "próbę" przed jakąś imprezą.
Stary 2013-07-12, 11:38   #19
Agniecha90
Przyczajenie

Cześć dziewczyny

Moja koleżanka też wychodzi za mąż za dwa miesiące i właśnie poszukuje dobrej fryzjerki, koszty nie są tak bardzo ważne bo to w końcu ślub więc można odżałować ale chodzi o to żeby było za co i żeby nie była zawiedziona.
Dużo dobrego słyszałyśmy o Pani Gabrysi z COCOTIER czy któraś może to potwierdzić ewentualnie polecić kogoś fajnego?
Agniecha90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-25, 12:36   #20
Almodis
Raczkowanie

Hey ho ;-) Ja rownież mam ppytanie odnośnie salonu Novy w rynku, to jest salon L'oreala. Jestem posiadaczką długich i gęstych włosów, które żyją własnym życiem i chciałam je obciąć. Szukam fryzjera, który się tego podejmie i jeszcze zrobi to perfekcyjnie. Może któraś z Was tam była i poleca którąś Panią?

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości