|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Odchudzanie z tabletkami: African mango czy Leptin African mango 1000
Witam!
Chciałabym kupić tabletki z nasion mango,bo słyszałam że są skuteczne. W internecie są dostępne dwa produkty african mango i leptin african mango 1000. Drugi znacznie tańszy od pierwszego i teraz zastanawiam się jaka jest różnica, bo niby to jest to samo, jednak opakowanie i cena- znacznie inne. Czy ktoś już zażywał ten preparat, albo inne skuteczne? Chodzi mi głównie o tabletki zmniejszające apetyt ale muszę być pewna, że chociaż w 80% przynoszą efekt. Nie chcę się natknąć na jakieś badziewie albo podróbę jakich pełno w Internecie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Odchudzanie z tabletkami: African mango czy Leptin African mango 1000
Kupywanie zarówno pierwszych jak i drugich tabletek nie przyniesie raczej porządanego efektu. Tabletki te działają raczej na naszą podśwaidomość. Czyli- nasz mózg myśli sobie- kupiłam tabletkę, wzięłam, nie powinno chcieć mi się jeść. Jestem dietetykiem . Wiem co mówię. Apetyt jest kwestią odpowiedniego doboru i rozkładu posiłków. Jeżeli będzie to zrobione we właściwy sposób to na pewno apetyt będzie mniejszy.
Zapraszam do kontaktu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Wystarczy wygooglować skład,porównać i jeżeli są takie same kupić tańsze.
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
bez ćwiczeń żadne tabletki niestety nie pomogą, takie jest moje zdanie
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Ćwiczenia swoją drogą. Najważniejsza jest dieta. Mogę zająć się ułożeniem takiej diety. Jestem dietetykiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
African mango skutecznie wspomaga odchudzanie. Ja stosuję kilka zasad: jem 4-5 posiłków dziennie, kolacja zawsze 2 godziny przed snem. W ciągu dnia piję 2 litry niegazowanej wody mineralnej, pierwsza szklanka zawsze na czczo. Słodycze całkowicie zastąpiłam owocami. Jedno mogę Wam powiedzieć, african mango sprawia, że nie odczuwam silnego i przewlekłego głodu. nadmierny apetyt był moim problemem. Schudłam 9 kg w 6 tygodni. Więcej na: http://nplink.net/btkjP7vM
Powodzenia, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No właśnie !!! Nigdy nie pomyślałam o tym aby wykorzystać Siłę Podświadomości do odchudzenia się ![]() Dwa wczoraj dowiedziałam się o diecie 7 dniowej. Powiedziała mi o niej moja klientka której mama musiała ją zastosować (probemy z krązeniem i zalecił je kardiolog) . Córka chcąc towarzyszyć i wesprzeć mamę też zastosowała tę dietę i o dziwo schudła, ale mówiła że chodziła głodna jak wilk. Link do diety https://www.bhf.org.uk/heart-matters...t/sample-menus Piszę o tym ponieważ sama borykam się z nadwagą przy wzroście 180 cm ważę 90 kg. (39 lat) na dukanie schudłam 15 kg ale waga wróciła po dwóch latach ![]() oczywiście sama jestem sobie winna, bo podjadam, przy dwójce dzieci ciężko jest sobie odmówić, poza tym rzuciłam palenie 6 lat temu i pracuję w domu . Franca lodówka woła co chwilę ![]() kupiłam rower stacjonarny 4 razy w tygodniu pedałuję po 25 kilometrów, zaczęłam jeść regularnie czyli 9,12,15 i 18 godzina. Na kolację piję szejki białkowe. nie jem słodyczy już z miesiąc czasem jak dziecko poczęstuje to zjem jednego paluszka lub herbatnika. Kalorycznie wychodzi mi 2000- 2200 kalorii dziennie i waga jak zaczarowana ani drgnie. Dziwne prawda? ten mój mózg jakis zlasowany w końcu na myśl przyszło aby zrobić sobie badanie pod względem tarczycy. zrobię to w nadchodzącym tygodniu. W rodzinie nie było w nią problemów ale nigdy nie wiadomo... dam znać za tydzień jak mi poszło z tą siedmiodniową dietą. Może mój wpis jeszcze komuś pomoże w tej ciężkiej walce o normalny wygląd i zdrowie przede wszystkim. ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Drodzy forumowicze !
![]() Zapamiętajcie raz na zawsze , gdyby ktokolwiek wynalazł cud tabletkę,dzięki której odchudzimy się bez względu jak żyjemy , jak jemy to byłby geniuszem XXI wieku ![]() ![]() Daj sobie czas ! Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:13.